Cum să te îmbogățești și să atragi norocul în viața ta

Cum să te îmbogățești și să atragi norocul în viața ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2020 in Spiritualitate

Din timpuri străvechi, oamenii au învățat să atragă ceea ce doresc folosind metode simple. Dintre acestea, noi le evidențiem pe cele care vă ajută să atrageți noroc la momentul potrivit, să faceți față sărăciei și să vă îmbogățiți . Metodele populare nu și-au pierdut valoarea și toată lumea le poate folosi.

Cum să scapi de sărăcie și să te îmbogățești:

1. Se știe că banii vin pentru cei care îi iubesc, dar nu încercați să folosiți modalități ilegale și egoiste pentru a crește profiturile. Acuratețea, utilizarea atentă a economiilor și rugăciunile vă vor ajuta să atrageți cu ușurință fluxurile financiare în viață.

2. Un ritual simplu este să lași bani într-un lighean cu apă peste noapte, iar la începutul lunii acea apă va fi folosită pentru pentru spălarea podelelor, ușilor și ferestrelor. În timpul curățării, trebuie să spui:

„Murdăria va ieși din casă și în schimb vor veni banii”.

3. O amuletă făcută de tine va ajuta la rezolvarea dificultăților financiare. Monezile vor fi puse într-un săculeț de culoare verde, legat cu o panglică aurie sau argintie și apoi spui:

„Voi trage bogăția în viața mea, nu voi mai cunoaște sărăcia”.

Amuleta o poți lăsa acasă la ușă sau o poți lua cu tine pentru a atrage banii oriunde mergi.

Moduri populare de a atrage norocul:

1. Pentru a atrage norocul , se utilizează broderii , care vor ajuta în toate și te vor proteja de orice necazuri. Se taie o bucată de broderie pe care o vei lua cu tine peste tot. Când o să ai nevoie de un pic de noroc, strângi bucata de broderie în mână.

2. Talismanele sunt o modalitate eficientă de a atrage norocul. Pe vremuri, frunzele de trifoi erau adesea folosite pentru asta. Cine găsea un trifoi cu 4 foi îl culegea, îl usca și îl lua cu el peste tot, în acest fel evita toate necazurile.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!