Cum să scapi de sărăcie și să duci un trai decent? Oamenii bogați trăiesc după reguli complet diferite.

Cum să scapi de sărăcie și să duci un trai decent? Oamenii bogați trăiesc după reguli complet diferite.

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLifeStyleSfaturiViata

În primul rând, nu trebuie să așteptăm să cadă nimic din cer, fără muncă. Aproape fiecare persoană își dorește să aibă suficienți bani pentru a trăi decent. Însă unii oameni par să „alunge” în mod deliberat banii de la ei înșiși, în timp ce alții au o abilitate uimitoare de a-i „atrage” cu mare forță. Să ne dăm seama împreună – care este secretul „magnetismului banilor” oamenilor bogați din punct de vedere financiar?

În acest articol vom vorbi despre cum să scapi de lipsa de bani pentru totdeauna, și să găsești prosperitate și bunăstare materială. S-a dovedit că toată lumea se poate îmbogăți și poate trăi din abundență – cu condiția să renunțe la obiceiurile care le aduc sărăcie.

Sfaturi simple care vă vor ajuta să scăpați de problemele cu banii:

1) Banii nu sunt o jucărie.

Se pare doar din exterior că oamenii bogați se descurcă ușor să facă banii, fără griji, totul fiind ca o joacă, dar nu este deloc așa.

Bogații nu își cheltuiesc banii pe obiecte scumpe și vacanțe exotice, decât atunci când aceste lucruri nu le afectează bunăstarea și au suficienți bani în cont pentru a nu simți lipsa, pe când oamenii săraci își dau și ultimul ban pe produse scumpe și vacanțe extravagante, pentru a impresiona lumea iar aceste obiceiuri proaste îi țin blocați în sărăcie.

2) Cheltuiți banii chibzuit

Expresia „numărați fiecare bănuț” din societatea noastră are o conotație clar negativă, deoarece considerat un semn de zgârcenie, lăcomie și zgârcenie.

Dar pentru oamenii bogați această expresie înseamnă ceva complet diferit – la urma urmei, „leul care nu este cheltuit este un leu câștigat”.

3) Nu acumulați datorii.

Puteți scăpa de problemele legate de bani foarte repede și ușor. Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă interziceți să cheltuiți mai mult decât câștigați.

Ar părea un gând banal, dar … Oamenii săraci au devenit săraci tocmai pentru că ignoră complet această primă regulă de educație financiară.

Deși tocmai aceasta regulă a adus prosperitate oamenilor bogați.

4) Banii trebuie să producă alți bani.

Oamenii bogați știu cum să producă fiecare bănuț pe care îl țin în mână. Nu vorbim deloc despre sume mari. Este suficient să „trimiteți la muncă” 10-20% din fiecare salariu pe care îl primiți.

Învață să investești și să-ți înmulțești inteligent economiile – și atunci problemele financiare nu vor mai „bate” niciodată la ușă.

5) Ce se întâmplă dacă nu mai aveți bani deloc?

În acest caz, abilitatea de a câștiga bani pe care o are fiecare om bogat vă va ajuta.

Alternativ, aruncați o privire în jur – ce este în apartamentul vostru nefolositor și adună praf mai mult de un an?

Adunați câteva dintre aceste lucruri, curățați-le, faceți câteva fotografii și puneți-le la vânzare. Acum avem o mulțime de resurse pe internet pentru a vinde rapid totul.

PRACTICĂ. Cum să scăpăm de obiceiurile sărăciei și ne îmbogățim.

De la teorie la practică. Faceți următorii pași:

1) Alocați o seară pe săptămână pentru a vă îmbunătăți abilitățile profesionale sau pentru a căuta venituri suplimentare. Citiți cărți despre bani, afaceri sau căutați idei de afaceri mici.

2) Fă-ți un obicei bun de a economisi 10-20% din fiecare venit pe care îl câștigi. Pune deoparte din fiecare venit, o parte, și folosește-i pentru a face bani mai mulți. Nu e nicio rușine să vrei să ai mai mult și să muncești pentru asta, poți cumpăra cu un preț și vinde cu altul, fă banii să producă mai mulți bani!

3) Cumpărați regulat valută, acțiuni, metale prețioase și alte instrumente financiare.

Acești trei pași vă vor permite să construiți treptat capital financiar substanțial (și să începeți să trăiți în totalitate din venitul acesta).

Muncește pentru visul tău și ajută și alți oameni să facă bani, dacă ai o idee pe care tu nu o poți pune în aplicare, ajută pe altcineva!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!