Cum să scăpați de păcatele familiei și să vă ușurați viața

Cum să scăpați de păcatele familiei și să vă ușurați viața

Publicat de Larisa Moldovan pe 29 January 2021 in RugaciuniSfaturiSpiritualitateViata

Orice copil este baza genetică a strămoșilor săi. De aceea uneori se dovedește că motivul evenimentelor rele care au loc în viața noastră trebuie căutat în trecutul îndepărtat. O influență foarte puternică asupra oamenilor este exercitată de legăturile lor familiale până la a douăsprezecea generație.

Dar până la urmă, nu putem cunoaște toate păcatele atâtor rude, uneori nici măcar nu le cunoaștem numele decât străbunicii și străbunicului. Prin urmare, avem nevoie urgentă de slujbe și rugăciuni pentru purificarea sufletului.

Cum se transmit păcatele din neam în neam?

Există o mare diferență în când, cum și de la cine s-a născut o persoană. Dacă soții concep un copil într-o căsătorie evlavioasă, după ce relația este legalizată și chiar după citirea rugăciunilor și a binecuvântărilor (ceremonia de nuntă), atunci își înzestrează bebelușul cu o cantitate uriașă de binecuvântare.

Și cei care au fost concepuți accidental (din întâmplare), fără o dorință sinceră de a avea un copil, moștenesc și păcatele de la părinți, dar deja vin cu un plan complet diferit. În ziua în care ne naștem, primim imediat fie o valiză de binecuvântări, fie un bagaj de păcate.

Cum se elimină păcatele din neam în neam?

Nu disperați imediat și nu cădeați într-o stare depresivă dacă cineva din familia voastră a avut un stil de viață greșit. Toate păcatele sunt supuse corectării prin taina Botezului, rugăciunilor și educației corespunzătoare.

Cel mai bun loc pentru ca o persoană să comunice cu Dumnezeu este Biserica. Ar trebui să stabiliți ca regulă să participați la slujbele bisericești cel puțin o dată pe săptămână – duminica și în toate sărbătorile ortodoxe.

Pentru a curăța păcatele ancestrale, este necesar timp de patruzeci de zile să vizitați douăsprezece biserici diferite și în fiecare dintre ele să cumpărați trei lumânări, pe care să le aprindeți și să le puneți la icoana Mântuitorului sau a Fecioarei Maria:

1. Prima lumânare este pusă pentru sănătatea și iertarea acelor oameni care, fără să vrea, te-au supărat sau te-au rănit în mod intenționat.

2. A doua lumânare este pentru sănătatea și iertarea tuturor oamenilor pe care i-ai întâlnit în drumul vieții tale.

3. A treia lumânare este pentru sănătatea acelor oameni pe care i-ați supărat fără să vreți sau ați făcut-o intenționat.

De asemenea, timp de patruzeci de zile la rând, în fiecare seară acasă trebuie să te rogi în tăcere și singurătate pentru iertarea familiei. Memorează textul rugăciunii, iar dar dacă ți-e greu să reții, poți citi din scris:

„Doamne, din suflet îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am supărat intenționat sau fără să vreau. Iert sincer pe toți cei care m-au supărat cu voie sau fără de voie.

Te rog, Doamne, iartă toate rudele mele moarte și pe cele vii.

Din tot sufletul cer iertare acelor oameni care, prin gândurile, faptele sau cuvintele lor, cu voie sau fără ed voie, au fost supărași de strămoșii mei.

Doamne, îți cer curățenie, vindecare și protecție pentru întreaga mea familie.

Umpleți-ne viețile cu sănătate și lumină, armonie și dragoste. În numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt.

Amin”.

Citiți această rugăciune de trei ori, și mulțumiți lui Dumnezeu pentru tot ce aveți.

Doar o călătorie atât de lungă și dorința ta personală te vor ajuta să scapi de păcatele din neam în neam.

Cum să protejăm generația viitoare?

Pentru a-și elibera copiii, nepoții de păcatele transmise din neam în neam, un tată și o mamă trebuie să aibă grijă de acest lucru înainte ca un copil să fie născut.

Soții trebuie să fie neapărat căsătoriți, acest lucru va avea un efect benefic asupra copiilor lor. În acest caz, copilul încă de la începutul drumului său de viață va primi binecuvântare.

Amintiți-vă că viitorul copiilor voștri depinde de fiecare dintre acțiunile, cuvintele, gândurile voastre. Și dacă vrei cu adevărat numai binele pentru ei, fii drept, evlavios, trăiește în pace, bunătate și conștiință.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!