Cum să ne protejăm energetic

Cum să ne protejăm energetic

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 February 2021 in SfaturiSpiritualitateViata

Fiecare dintre noi trebuie să ne protejăm de cuvinte jignitoare și energii negative, de invidie, de gelozie, dar și de noi înșine și de propriile noastre gânduri dăunătoare. Există multe modalități de protecție a energiei, se spune că unele dintre aceste modalități se pot realiza numai de către maeștrii spirituali, dar altele sunt destul de simple și toată lumea poate avea acces la ele.

Potrivit maeștrilor spirituali, dacă apelăm la un străin pentru protecția energiei noastre, trebuie să fie cineva în care avem încredere completă și pe care îl cunoaștem perfect. Însă cel mai bine și mai recomandat este să învățăm să ne protejăm singuri.

Iată cum ne putem proteja din punct de vedere energetic:

Cu gânduri pozitive și rugăciuni

În primul rând, trebuie să realizăm că cea mai bună formă de protecție a energiei vine chiar din interiorul nostru. Maeștrii spirituali spun că noi deja avem instinctul de a ne proteja energia, doar că trebuie să îl întărim, la fel ca imunitatea, doar că în termeni de energie pură. Suntem învățați să formăm noi înșine acest zid de apărare în fiecare zi, cu ajutorul gândurilor și sentimentelor noastre.

Cu cât ne temem și ne gândim mai mult la rău, cu atât ne slăbim mai tare zidul de apărare și devenim vulnerabili. Cu cât suntem mai calmi și mai echilibrați, cu atât devenim mai puternici. Se spune că rugăciunile sunt o formă de protecție energetică foarte puternică, deoarece crezând că ceva ne protejează, construim noi înșine un strat protector.

Prin crearea unui zid de protecție imaginar

O altă metodă eficientă care se practică este crearea zidului de protecție cu ajutorul imaginației. În fiecare dimineață, cei care practică această metodă stau într-un loc liniștit și își imaginează o aureolă luminoasă care îi protejează, alții își imaginează un înveliș cald, alții o pătură care îi învelește – fiecare își găsește propriul concept de protecție. Imaginându-l în detaliu, cât de luminoasă este aureola, cât de moale este pătura, o persoană se simte inconștient protejată.

Prin metoda oglinzilor

O metodă foarte interesantă este protecția cu ajutorul oglinzilor. Pentru practicarea acestei metode trebuie să vă imaginați că sunteți înconjurat de toate părțile de oglinzi care privesc spre exterior. Astfel, tot ceea ce vă trimit alții se întoarce tot la ei, dacă vă trimit dragoste, vor primi înapoi dragoste, dar dacă vă trimit energii negative, vor primi înapoi lucruri negative.

Cu apă sfințită

Cu toate acestea, mulți oameni nu se simt convinși că se pot apăra doar cu gândurile lor, așa că folosesc alte metode. Apa sfințită a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri. Potrivit credincioșilor, apa sfințită trebuie să fie stropită prin casă, pe haine și chiar băută, iar pe fruntea oamenilor trebuie desenate cruci cu mir. Unii oameni, chiar și atunci când iau haine la mâna a doua, pun un capac cu apă sfințită în mașina de spălat pentru a spăla energia proprietarilor anteriori.

Cu apă de trandafiri

Apa de trandafiri este, de asemenea, utilizată pe scară largă. În afară de faptul că este dovedită a fi antibacteriană, se consideră că poate elimina și energiile rele. De aceea, mulți oameni folosesc în fiecare zi apa de trandafiri ca parfum pentru corp sau pentru acasă, nu doar pentru că iubesc mirosul trandafirilor, ci pentru că cred că acest lucru îi protejează de influențele și gândurile rele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!