Cum să lărgești pantofii strâmți: 5 sfaturi simple de la un cizmar

Cum să lărgești pantofii strâmți: 5 sfaturi simple de la un cizmar

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 March 2021 in FrumuseteSfaturi si Trucuri

Pantofii sunt una dintre cele mai importante părți ale unui dulap, chiar dacă doar pentru simplu fapt că este imposibil să mergi pe stradă fără ei. Cu siguranță, fiecare femeie are în garderobă o pereche sau două de pantofi, care sunt foarte frumoși și potriviți pentru bluza ei preferată, dar în ceea ce privește punerea lor pe picior, acesta este deja un test și chiar și mersul undeva este un adevărat chin.

Cu toate acestea, nu are rost să aruncați lucrul nou sau să îl vindeți cuiva cu o dimensiune mai mică a piciorului. Astăzi vă vom arăta cum să lărgiți chiar și cei mai strânși pantofi! Există mai multe moduri.

În primul rând, trebuie să înmuiați interiorul pantofului cu alcool sau, în cazuri extreme, cu vodcă. După ce finalizați această procedură, încălțați-vă pantofii și încercați să stați în ei cel puțin o oră. Da, te vei simți inconfortabil și picioarele tale vor mirosi dezgustător, dar astfel vei putea face cele mai dure părți ale pantofilor tăi mai moi și mai flexibile.

O altă modalitate sunt șosetele calde și uscătorul de păr. Puneți-vă șosete de iarnă, și băgați (chiar și cu forța) picioarele în pantofi, conectați uscătorul de păr și suflați cu aer cald peste pantofi timp de zece până la cincisprezece minute. Te va înfierbânta puțin, dar de dragul unor pantofi atât de frumoși poți avea răbdare, nu-i așa?

Apropo, dacă pantofii sunt din piele, puteți încerca să-i ungeți cu ulei de ricin și să-i lăsați așa câteva ore. Nu uitați să ștergeți uleiul bine după aceea pentru a evita dungile și petele grase!

O altă modalitate sunt lumânările. O lumânare obișnuită sau, mai bine zis, substanța sa principală, parafina. Ungeți interiorul pantofilor cu parafină și lăsați-o așa peste noapte, de preferință pe balcon. Apoi clătiți totul cu atenție, astfel încât să nu rămână ceară pe pereții pantofilor. Acum pantofii tăi cel mai probabil nu te vor roade niciodată!

Există, de asemenea, o metodă folosită de bunicii noștri care au fost în armată. Pentru a face acest lucru, trebuie să îndesați hârtie umedă în cizme sau pantofi și să o lăsați acolo să se usuce până când se usucă complet. Apoi scoateți bucățile de hârtie (ziarele vechi sunt cele mai bune) și aruncați-le, iar pantofii se vor mai lărgi datorită celulozei.

Ei bine, și, poate, ultima dintre modalitățile simple: turnați apă în pungi sigilate, apoi puneți-le în pantofi și … lăsații peste noapte în congelator. Da, sună (și arată) foarte extravagant, dar funcționează sută la sută. După o zi în congelator, pantofii tăi vor fi exact cu o mărime mai mari!

Cu ajutorul acestor simple ajutoare, nu mai trebuie să regreți că ai risipit banii pe pantofi noi, pentru că acum știi cum, dacă va fi nevoie, să îi faci mai confortabili și mai mari. Spune-le prietenilor tăi, anunță-i și ei!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!