Cum să îți dai seama dacă ți-a fost furat norocul

Cum să îți dai seama dacă ți-a fost furat norocul

Publicat de Tudor Mihalache pe 17 August 2022 in SfaturiSpiritualitateViata


În cele mai multe dintre cazuri, omul însuși este vinovat pentru că atrage ghinionul. Cu toate acestea, uneori se întâmplă să îi fie furat norocul unei persoane. Există mai multe moduri de a fura norocul și, de asemenea, mai multe moduri de a înțelege că ai fost lipsit de noroc.

Pentru ca acest lucru să nu vi se întâmple, ar trebui să vă întăriți încrederea în voi înșivă și să citiți afirmații pentru succes. Amintiți-vă să vă spuneți cât mai des că sunteți demn de succes, dragoste și fericire.

Cum să îți dai seama dacă ți-a fost furat norocul:

1. Persoana care te invidia foarte mult a dispărut brusc.

Imaginează-ți o situație în care totul este în regulă în viața ta: ai o persoană dragă alături, un loc de muncă bun care îți place și unde obții un venit mulțumitor, copii, bani și diverse bunuri lumești. În cele mai multe cazuri, cei dragi sunt fericiți pentru tine, însă invidia îl învinge pe prietenul tău apropiat.

Acest sentiment îl cuprinde atât de mult încât începe să te copieze pe tine și viața ta și apoi ai dintr-o dată o perioadă grea.

Un număr mare de probleme cad asupra ta, certuri în familie, probleme de sănătate sau probleme în cariere. Iar acea persoană invidioasă pur și simplu a dispărut, nu te caută, nu sună și nu răspunde dacă o cauți. Vei afla că viața lui s-a schimbat dramatic în bine fără prea mult efort.

Acest lucru arată că persoana respectivă a fost atât de chinuită de invidie încât te-a păcălit și norocul tău a ajuns la ea.

Cadouri persistente de la prieteni.

Ar trebui să fii mereu atent la oameni care încearcă cu disperare să-ți ofere ceva tot timpul drept cadou. Prin cadouri, unii oameni încearcă să-ți distrugă câmpul protector și să-ți reducă atenția pentru a intra în posesia fericirii, norocului, atractivității sau bunăstării tale.

Trebuie să înțelegi că astfel de oameni sunt foarte periculoși, în felul acesta încearcă să atragă energiile vitale din tine.

Citește continuarea pe pagina 2 >

Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Tudor Mihalache