Cum să îți dai seama dacă Îngerul Păzitor te avertizează cu privire la ceva

Cum să îți dai seama dacă Îngerul Păzitor te avertizează cu privire la ceva

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2023 in CredințăSpiritualitateViata

Adesea, oamenii simt prezența cuiva în apropierea lor, chiar dacă sunt singuri. Parcă cineva îi supraveghează. Alteori, vă puneți întrebări la care căutați răspunsuri de mult timp, iar apoi, în mod neașteptat, obțineți un răspuns din interiorul vostru. Vă mirați de astfel de sentimente neobișnuite.

Acestea sunt indicii sau mesaje de la Îngerii Păzitori. Nu îi vedem, nu putem să îi atingem, dar ei fac eforturi să ne ajungă și să ne ofere îndrumări sau avertismente. Dacă cineva este sensibil și simte influența lumii subtile, va înțelege mai repede semnificația acestor semne.

În orice caz, este important să fim atenți la aceste semne, să le analizăm și să tragem concluzii. Astfel, nu vom trece cu vederea aspecte importante din viața noastră.

Există 6 semne care indică că cineva dorește să vă transmită o informație:

1. Evenimentele din visuri par a fi reale

Adesea, avertismentele din lumea subtilă sunt transmise prin vise. Într-un vis, puteți primi indicii că vi se pregătesc schimbări și trebuie să fiți pregătiți pentru ele. Un astfel de vis va fi extrem de vivid și memorabil. În el, veți găsi semne sau evenimente care vă vor fi clare doar vouă. Nicio carte de interpretare a viselor nu vă poate explica sensul acestora. Veți simți asta cu sufletul.

Când vă treziți, veți înțelege că visul a fost deosebit și trebuie să vă gândiți la el. Starea voastră va fi diferită de cea obișnuită – veți simți o bucurie interioară, sau vă veți simți speriați. Uneori, veți avea dificultăți să vă dați seama dacă ați trezit sau sunteți încă în vis. Acestea sunt semne că trebuie să acordați atenție acestor vise, pentru că ele sunt semne de sus.

2. Simțurile vă sunt accentuate, mai ales simțul atingerii și al mirosului

Oamenii percep lumea înconjurătoare prin cele 5 simțuri: mirosul, gustul, auzul, văzul și simțul atingerii. Lumea de dincolo poate trimite semnale prin aceste simțuri. Puteți simți un miros uitat de mult sau auzi un sunet neașteptat, chiar dacă nu există o sursă aparentă. Puteți simți miros de tămâie. Un sunet persistent sau un fluierat în urechi poate apărea. Poate că veți vedea mișcări într-o cameră aparent goală. Nu vă fie teamă. Puteți pune întrebări în gând și, cel mai probabil, veți primi rapid un răspuns. Fiți atenți și nu vă izolați de ceea ce se întâmplă. Aveți încredere în semnele pe care le primiți.

3. Problemele cu electricitatea sau dispozitivele electrice din casa voastră

Electricitatea este o formă de undă electromagnetică prezentă atât în lumea noastră, cât și în alte spații. Prin intermediul ei, pot fi transmise semnale și avertismente din lumea de dincolo. Dacă o mașină nu pornește și nu există nicio defecțiune evidentă, este posibil să fiți avertizați să nu plecați în acel moment. Nu încercați să descoperiți de ce. Pur și simplu aveți încredere în evenimentele care se petrec.

De câte ori oamenii au învățat că dacă ceva nu merge bine, nu trebuie să forțeze soluția. În orice caz, nu va ieși nimic bun.

Undeva în spațiu plutește energia celor dragi, dar dispăruți. Ei ne protejează de decizii neraționale sau evenimente neplăcute.

4. Primiți răspunsuri la întrebările vechi

Ați avut o întrebare la care ați căutat răspunsuri de mult timp. Nu ați găsit nicio soluție și apoi, într-o secundă, parcă totul a devenit clar. Sunteți chiar uimiți de faptul că nu v-ați putut gândi la acest răspuns mai devreme.

În realitate, Îngerul Păzitor v-a transmis adevărul. Puteți crede că este vorba de intuiție sau telepatie. Puteți atribui intuiției voastre abilitatea de a găsi răspunsuri. Dar grija ghizilor spirituali este infinită. Ei se străduiesc întotdeauna să vă sprijine. Deci, când puneți o întrebare, primiți un răspuns. Trebuie doar să simțiți și să acceptați această îndrumare.

5. Aveți senzația că vi se face „pielea de găină”

Uneori, când oamenii vorbesc despre un anumit eveniment, simt un fior pe șira spinării sau pe piele. Poate că chiar li se face pielea de găină. Aceasta este o indicație că entități din lumea de dincolo sunt aproape sau deja interacționează cu voi. Interacțiunea dintre lumi are loc în mod constant.

6. Aveți impresia că întâlniți des semne neobișnuite

Toți am avut experiența în care un răspuns la o întrebare a venit dintr-un film sau dintr-o melodie care a început să cânte în mod neașteptat. Semnalele pot apărea și sub alte forme. Important este să fiți atenți la orice este neobișnuit și să obțineți răspunsurile sau îndrumările corecte. Lumea de dincolo nu vă uită și vă trimite semnele sale.

Ascultați cu atenție, analizați și nu ignorați semnele și semnalele diferite. Astfel, veți învăța să auziți și să simțiți clar toate îndrumările pe care lumea subtilă vi le trimite. Poate că veți reuși să evitați multe evenimente neplăcute în viața voastră.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!