Cum să împodobești un brad de Crăciun pentru a atrage noroc, bani și dragoste în 2022

Cum să împodobești un brad de Crăciun pentru a atrage noroc, bani și dragoste în 2022

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 December 2021 in SarbatoriSfaturiSpiritualitateViata

Sărbătorile de Anul Nou nu sunt complete fără atributul principal – un pom de Crăciun frumos decorat. Cu ajutorul frumuseții pădurii, toată lumea va putea aduce noroc, dragoste și prosperitate în viață, decorând arborele cu talismane potrivite.

Decorarea pomului de Crăciun a devenit un fel de ritual care nu numai că ne înveselește, ci își propune și să atragă norocul în casă. Ace parfumate, globuri strălucitoare par să ne trimită în copilăria îndepărtată, când basmele deveneau realitate, iar Moș Crăciun lăsa cadouri sub pomul de Crăciun.

Tendințele modei din 2022

Decorarea unui pom de Crăciun nu este un proces ușor. Este necesar nu numai să alegeți accesoriile potrivite, ci și să țineți pasul cu moda, care se schimbă de la an la an.

Auriu si argintiu. Decorațiunile de pom de Crăciun în aceste nuanțe înveselesc și creează o atmosferă unică de confort în casă. Micile globuri aurii și argintii strălucitoare nu numai că vor atrage membrii familiei, ci vor atrage și energia pozitivă în casă.

Pastel. Nuanțele delicate de beteală roșie, albastră și cenușie vor ajuta la crearea unei atmosfere festive în cameră și la alungarea gândurilor triste.

Alb. O culoare curată și strălucitoare se potrivește bine cu acele verzi și ascuțite, curăță camera de necazuri, aduce fericire și reînnoire proprietarilor.

Portocaliu. Accesoriile luminoase într-o culoare însorită vor atrage noroc și vă vor înveseli pe tot parcursul anului.

Decorațiunile de brad împerecheate, cum ar fi porumbeii sau lebedele, vă vor ajuta să scăpați de singurătate. Pot fi agățate într-un loc retras, mai aproape de trunchi, astfel încât nimeni să nu interfereze cu ele.

Globurile roz vor ajuta la atragerea fericirii în viața personală,.

O viață dulce fără supărare va începe dacă puneți dulciuri sub brad și atârnați câteva și de crengi.

Mandarinele și portocalele, care sunt puse sub brad, vor ajuta la atragerea norocului. Unul dintre fructe trebuie desfăcut în felii, astfel încât să aducă noroc în casă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!