Cum să găsești un obiect pierdut cu puterea gândului

Cum să găsești un obiect pierdut cu puterea gândului

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 March 2023 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitate

Uneori lucrurile se pierd nu numai pe stradă, ci și în casă. Poți găsi un lucru de care ai nevoie datorită puterii gândului, dacă te concentrezi și urmezi câțiva pași simpli. Practicile simple îți vor permite să găsești obiectul pierdut într-un timp scurt.

Gândurile noastre sunt un instrument puternic care ne conectează cu Universul. Ele nu numai că ne permit să gândim, dar și să atragem ceea ce dorim în viață. Experții ne recomandă să avem încredere în propriile forțe și astfel vom reuși să obținem tot ce ne dorim de la viață. De asemenea, poți găsi obiectele pierdute singur, folosind metodele prezentate mai jos.

Poți găsi obiectul pierdut dacă alegi momentul potrivit și te concentrezi. Pentru a nu fi distras, ar trebui să elimini zgomotele de fundal – să pui telefonul în modul silențios și să oprești sunetul dispozitivelor din jur (televizor, mașină de spălat, orice alt obiect care îți poate distrage atenția).

1. Imaginează-ți obiectul pierdut în detalii și simte-l în mâinile tale. Cu ochii minții încearcă să vizualizezi până la cele mai mici detalii, pentru a te putea conecta cu energia lui. Cel mai bine este să te gândești la lucrul pe care nu îl găsești, cu ochii închiși și într-o poziție confortabilă. După ce imaginea clară apare în memoria ta, spune cu voce tare:

„Te voi găsi, te voi recupera, puterea gândului mă va ghida către (numele obiectului).”

Apoi întinde mâna în direcția unde simți că palmele îți devin calde sau apare un sentiment de siguranță. Ține mâna întinsă și începe să te rotești ușor în jurul tău, apoi urmează intuiția, în direcția în care mâna simte o căldură.

2. Un alt mod de a găsi obiectul pierdut este să te gândești la el și să întinzi o sfoară imaginară spre el prin care să-l „tragi” către tine. Pentru aceasta, trebuie să alegi un moment liber, să îți găsești o poziție confortabilă și să închizi ochii. Mai întâi este important să te concentrezi asupra respirației și să îți imaginezi o sfoară puternică pe care o poți agăța de obiectul pierdut.

Întinde imaginativ sfoara și apoi arunc-o peste obiect sau împrejurimile lui și trage-o către tine. Această metodă te va ajuta să îți amintești unde ai ascuns obiectul sau să îl găsești întâmplător într-un timp scurt.

3. În timpul somnului, poți primi un răspuns la întrebarea „unde s-a rătăcit obiectul căutat”. Înainte de a adormi, gândește-te la obiect și se scrie o descriere detaliată sau desenează obiectul pe o foaie de hârtie.

Acesta va trebui pusă sub pernă, și înainte de a adormi, rostește cuvintele următoare:

“În vis va veni răspunsul, gândul clar va arăta calea, și va indica unde este (obiectul meu pierdut) – numele lui . Așa cum vine dimineața, obiectul pierdut va veni în mâinile mele.”

Încearcă să reții și să interpretezi visul, pentru a primi indicii și pentru a găsi obiectul pierdut cât mai curând posibil.

Ai încredere în puterea gândului tău iar aceasta te va ajuta să îți rezolvi toate problemele!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!