Cum sa eliminam Karma negativa din viata noastra in 7 pasi simpli!

Cum sa eliminam Karma negativa din viata noastra in 7 pasi simpli!

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 March 2019 in Spiritualitate

“Chiar dacă un milion de oameni cred într-o prostie, tot o prostie rămâne.” – Legea lui Murphy

Karma ne poate prinde in tipare teribile. Atragem in viata noastra aceleasi tipuri de persoane, locuri de munca, boli, evenimente, accidente si poveri necuvenite. Pauza atat de mult necesara in ciclul karmic apare atunci cand ne analizam karma personala si luam masurile necesare pentru a o rezolva.

Pune in practica aceste sapte strategii pentru a-ti dezlega karma actuala si pentru a manifesta o noua realitate:

1. Identifica-ti karma – Identificarea karmei inseamna identificarea domeniilor de viata in care simti o stagnare. Este vorba de cariera ta sau de o relatie de dragoste care nu merge mai departe? Ai suferit de prea multe ori acelasi lupte cu anumiti membri ai familiei?

Fiecare dintre noi suntem legati de o karma unica care ne blocheaza in imprejurari nedorite. Reflecteaza cu sinceritate asupra obstacolelor tale si intelege unde este problema. Cand si cum a inceput totul? Primul pas pentru a dezlega nodurile karmice si de a avansa catre adevaratul tau potential este sa te intorci la originea problemei.

2. Taie legaturile toxice – Nu ar trebui sa simti nici o remuscare in taierea oamenilor care-ti invadeaza campul energetic cu o karma impovaratoare. Viata este destul de complicata – nu-i lasa peceilalti sa o complice si mai mult! Asta nu inseamna ca ar trebui sa creezi rautate intre tine si o alta persoana, dar ca trebuie sa te indepartezi politicos si respectuos de oamenii care iti aduc mai mult rau decat bine.

Nu este nevoie sa oferi prea multe explicatii; un simplu mesaj prin care le urezi de bine este suficient. Daca energia persoanei nu se simte “in regula” si te streseaza mereu, iti datorezi tie insuti si karmei tale sa-ti vezi de drumul tau.

3. Asuma-ti responsabilitatea – Incepi sa simti schimbarea energiei atunci cand iti recunosti greselile. Asumarea responsabilitatii este dificila de facut pentru ca ego-ului nu-i pace sa-si asume vinovatia, dar iti largeste perspectiva. Incearca sa vezi unde ai gresit si cum poti sa faci lucrurile intr-un mod diferit data viitoare cand apare o situatie similara. Invata din greselile tale. Asta nu inseamna ca ar trebui sa te simti vinovat sau sa te concentrezi asupra trecutului, ci pur si simplu ca, in viitor, promite-ti sa consulti mai intai karma atunci cand te confrunti cu o decizie.

4. Vindeca-ti karma – Efectueaza actiuni care-ti hranesc spiritul si invoca bunastarea la toate nivelurile. Intoarce-te si inchide usile deschise, alina durerile vechi si ofera-i confort copilului interior. Invata sa accepti karma si lucreaza cu darurile pe care le-ai primit. Efectueaza fapte care contracareaza karma acumulata si care contribuie la bunastarea lumii noastre. Timpul nu vindeca toate ranile – le intareste mai adanc. Doar prin vindecarea karmei tale poti sa evoluezi din trecutul tau.

5. Sfideaza slabiciunile – Ne percepem sa fim slabi in anumite domenii si puternici in altele. Poate crezi ca esti bun sa-i multumesti pe altii, dar nu prea bun cand vine vorba de a-ti sustine parerea in public. Ceea ce nu-ti dai seama este ca slabiciunile tale sunt fortele tale secrete: te definesc la fel de mult ca si trasaturile tale mai proeminente.

Invata sa-ti vezi slabiciunile ca atribute karmice ale fiintei tale complete. Nu deveni “victima” vulnerabilitatilor tale: acest lucru invita tot felul de scenarii karmice care se joaca cu slabiciunile tale. Dezvolta-ti in schimb curajul de a sfida cedarilor si de a lua fraiele tiparelor karmice.

6. Ia masuri noi – Daca vezi ca vechile modalitati de a face lucrurile nu te ajuta, incearca sa-ti modifici comportamentul. Uneori suntem atat de blocati in a actiona intr-un anumit fel incat nu vedem dezavantajele evidente. Actioneaza din principiu; aceasta este cea mai simpla si mai subevaluata modalitate de a compensa toate datoriile karmice si de a genera karma pozitiva. Fa bine, chiar daca nu se asteapta de la tine. Ai grija de tine si de ceilalti. Evita situatiile compromitatoare. Pe scurt, actioneaza in felul in care doresti ca ceilalti sa actioneze fata de dvs.

7. Iarta-i pe toti – Nimic nu te elibereaza la fel de mult precum iertarea. Aceasta virtute vine mai usor atunci cand recunosti harurile sale transformatoare. A ierta inseamna sa te desprinzi de mania, amaraciunea si frustrarea pe care le ai in interior. Karma proasta se hraneste din resentimente – te face sa atragi oameni care iti dau chiar si mai multe motive sa fii plin de resentimente. Deseori ne intrebam de ce nu putem sa scapam de roata negativitatii – in schimb, evitam adevarul ca sunt chiar emotiile noastre care ne invartesc in astfel de cicluri.

Karma este o forta unica pentru fiecare dintre noi – fiecare persoana se lupta cu bataliile sale karmice. Dar, cu cat identifica mai devreme sursele karmei noastre neechitabile si luam masuri pentru a o evita, cu atat mai repede vom trai miracolul eliberarii pentru a indeplini scopul mai mare al vietii noastre.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare cele mai frumoase articole, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!