Cum să devii o femeie căreia nu îi pasă de opiniile altora

Cum să devii o femeie căreia nu îi pasă de opiniile altora

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 January 2021 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieSfaturi

Îți pasă ce cred alții despre tine? Pui la inimă părerile altora și le lași să-ți controleze viața și să îți influențeze starea de spirit? S-ar putea spune pur și simplu că acest lucru este complet greșit. Dar înțeleg că totul nu este atât de simplu. Înainte nici eu nu credeam în mine, nu mă consideram inteligentă, frumoasă sau suficient de bună până nu o auzeam de la alții.

În același timp, atunci când o femeie își cunoaște valoarea, nu trebuie să fie evaluată de alții – aceasta este una dintre cele mai atractive calități ale ei!

Deci, cum faci asta?

1. Acceptă-te pentru cine ești.

Toată lumea are defectele sale, nimeni nu este perfect. Dar uneori ne orbesc atât de mult încât nu ne observăm demnitatea în spatele lor.

Pentru a fi complet fericit și confortabil în corpul tău, trebuie să te accepți pentru cine ești.

2. Fă ceea ce te face fericită.

Totul din viața ta ar trebui să se învârtă în jurul tău, fericirea ta ar trebui să fie mai importantă pentru tine decât oricine altcineva. Ascultă-ți mereu inima și fă ceea ce îți aduce fericire. Nu poți să faci pe plac tuturor oamenilor.

3. Nu te mai scuza atât de mult.

Da, trebuie să-ți recunoști greșelile și să-ți ceri scuze. Dar asta nu înseamnă că trebuie să-ți ceri scuze pentru tot ceea ce faci. Nu vă cereți niciodată scuze pentru ceea ce nu credeți că este greșit sau pentru ceea ce nu puteți controla.

4. Comunică cu tine însuți cu o notă pozitivă.

Stima de sine este influențată de felul în care vorbești cu sinele tău interior. Dacă ai o părere rea despre tine, vei căuta aprobarea de la alții.

5. Nu mai pune scuze tot timpul.

Nu ar trebui să faci asta. Ești independentă și, chiar dacă greșești uneori, acțiunile tale te-au condus la greșeli. Dacă altora nu le place, aceasta este problema lor.

Este important să puteți asculta critici și sfaturi, dar nu le lăsați să vă influențeze prea mult viața.

6. Îmbunătățește-ți încrederea.

Lucrează asupra ta. Problemele de încredere în sine se află adesea în tine, în trecut. Dar când vei înțelege motivul, vei deveni mai puternică.

7. Fii gata să-ți oferi timp.

Nimeni nu este imun la sentimentele de îndoială de sine. Și este bine să-ți cunoști defectele, dar în loc să te urăști pentru ele, acceptă-le ca o parte din tine. Petrece timp singură și analizează-ți gândurile care nu îți oferă încredere în puterile tale. Cei din jur nu sunt mai buni decât tine, ei au tupeu și încredere!

8. Uneori trebuie să nu mai asculți pe alții.

Vor exista întotdeauna oameni care vor spune că știu ei mai bine, care vor încerca să vă interfereze sau să vă controleze viața. Dar aceea trebuie să înțelegi că este doar părerea lor, și nu înseamnă că este neapărat corectă. Ascultă-ți sufletul.

9. Mergi în ritmul tău.

Alege-ți calea și rămâi la ea, indiferent de ce ți-ar spune alții. Asigurați-vă că faceți totul bine și, dacă există greșeli, atunci fiți gata să învățați din ele.

Să fiți binecuvântate!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!