Cum să detectați energia negativă în casa dvs. și cum să curățați locuința de orice lucru rău cu ajutorul apei, a sării și a oțetului

Cum să detectați energia negativă în casa dvs. și cum să curățați locuința de orice lucru rău cu ajutorul apei, a sării și a oțetului

Publicat de Larisa Moldovan pe 1 April 2023 in Sfaturi si TrucuriSpiritualitate

În acest articol vă vom prezenta cum să descoperiți dacă aveți energie negativă în casă. Unele persoane pot simți această energie, dar dacă nu aveți acest dar, puteți încerca să efectuați o practică simplă care are 2 caracteristici: să vă arate dacă există energie negativă în casă și să vă curețe casa de orice impurități.

Este posibil ca în casa voastră să existe multă energie negativă. Prin energie negativă / deprimantă, ne referim la energia emoțională a cărei sursă sunt oamenii. Aceasta ar putea fi acumulată de la anumiți musafiri, de la chiriașii sau proprietarii anteriori ai casei, dar ar putea, de asemenea, să rămână acolo după ce ați avut certuri, de exemplu, cu soțul sau părinții.

Totul în lumea aceasta se bazează pe energie. Energia nu poate fi creată sau distrusă, ea există deja și nimeni nu o poate ,,distruge”, ci doar alunga. De obicei există două tipuri de energie: pozitivă sau negativă. Cu toate acestea, v-ați gândit vreodată că energiile au și un mecanism prin care le puteți controla?

Orice facem în viață, totul se bazează pe interacțiunea energiilor. Această energie poate fi negativă sau pozitivă, iar această interacțiune a energiilor cu noi este cunoscută ca legea vibrației energetice. În timp ce energia pozitivă ne împinge să avansăm în viață și să facem lucrurile mai bine, energia negativă ne trage în jos. Aceasta este o forță invizibilă care poate crea sau distruge anumite lucruri în viața noastră.

Pentru unii, acest lucru poate părea uimitor, dar rezolvarea se află chiar în bucătăria voastră. Așadar, vă recomandăm să efectuați o practică simplă care poate schimba cu adevărat fluxul de energie în casă.

Pentru această practică veți avea nevoie de un pahar de apă, sare și oțet. Într-un pahar cu apă se pune o lingură de oțet și o linguriță de sare de mare. Începeți prin adăugarea de sare de mare în paharul gol și apoi turnați apă peste ea. Apoi adăugați oțetul.

Nu este necesar să amestecați în pahar sau să dizolvați sarea, doar lăsați-o așa și puneți paharul în camera dvs. sau faceți câteva pahare și așezați-le în fiecare cameră pentru a curăța întreaga casă. Lăsați să stea timp de 24 de ore, apoi verificați dacă există vreo diferență în aspectul apei din pahar.

Dacă apa nu s-a schimbat deloc, atunci încăperea este curată și lipsită de energie negativă.

Dacă ceva s-a schimbat, de exemplu, sarea a început să plutească la suprafață sau apa s-a înnegrit, atunci ar trebui să aruncați conținutul din pahar, să îl clătiți și să repetați procedura.

Vărsați apa din pahar pe stradă, la cel puțin zece metri de locuința voastră. Nu ar trebui să aruncați această apă în chiuvetă, deoarece veți lăsa energia negativă reziduală în casă.

Scoțând borcanul cu energie negativă afară și vărsându-l în afara casei, veți elimina complet energia negativă și o veți înapoia naturii, pentru a o transforma în ceva pozitiv în timpul său.

Trebuie să continuați să faceți această practică până când sarea nu mai plutește sau lichidul nu își mai schimbă aspectul inițial. Acesta va fi un semn sigur că locuința s-a curățat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!