Cum să citești gândurile unei persoane după privire

Cum să citești gândurile unei persoane după privire

Publicat de Larisa Moldovan pe 19 November 2023 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieSpiritualitate

Probabil că foarte mulți oameni și-ar dori să știe cum să citească gândurile unei persoane cu care stă de vorbă. În acest articol, vom explora cum să dezvoltăm această abilitate. Cu mult timp în urmă citirea gândurilor unei persoane era ceva de domeniul supranaturalului. Acum, este ceva foarte obișnuit.

Pentru cei care doresc să învețe să citească oamenii ca și cum ar fi cărți deschise, este important să se obișnuiască să observe toate mișcările și mimica unei persoane, care păreau neînsemnate înainte. Trebuie să recunoști și să pui cap la cap ceea ce transmite o persoană prin gesturi, mimică cu ceea ce spune.

Cel mai importantă este să urmăriți cu atenție ochii interlocutorului. Citirea gândurilor nu are nimic magic sau paranormal. Este doar despre atenție, și încă o dată, atenție. Oamenii se trădează ușor prin gesturi ale ochilor atunci când ceea ce spun pe gură nu este tocmai ceea ce gândesc.

Există cel puțin 7 tehnici simple care vă permit să ghiciți cu precizie gândurile interlocutorului:

1. Fiți atenți dacă privirea interlocutorului nu este ușor îndreptată în altă direcție. Dacă acesta vă privește în ochi, înseamnă că nu are nimic de ascuns. În plus, subiectul discuției este foarte interesant pentru el.

2. Opusul este atunci când interlocutorul evită contactul vizual. Acest lucru înseamnă că el doar din politețe își arată interesul față de voi și conversația voastră. Evitarea contactului vizual poate însemna și faptul că ascunde ceva, se teme sau se rușinează.

3. Se întâmplă ca partenerul de discuție să se uite în ochii voștri doar pentru o secundă și apoi să-și îndrepte rapid privirea în altă direcție. Aceasta este un semn clar de neliniște crescută sau chiar frica de a spune ceva în plus sau greșit. Cel mai probabil în mintea lui se gândește să nu îl prindeți cu minciuna.

4. Foarte importantă este direcția în care este îndreptată privirea unei persoane. Dacă se uită în sus, probabil că este nemulțumit sau are o atitudine arogantă ascunsă. Interlocutorul cel puțin vă tratează cu superioritate. Sau nu are niciun chef să discute cu dumneavoastră.

5. Dacă interlocutorul, dimpotrivă, se uită în jos, înseamnă că se simte inconfortabil. Se poate simți rușina pentru că trebuie să ascundă ceva. Singura lui dorință este să încheie conversația grea pentru el.

6. Dacă ochii partenerului se uită în dreapta, acesta încearcă să-și amintească ceva important. În stânga – el dorește să înțeleagă ce părere aveți despre comportamentul său.

7. Un semn evident este privirea de sus în jos. Acesta este un semn de îngrijorare – cel mai probabil, persoana vă minte.

După cum puteți vedea, este destul de ușor să înțelegeți ce gândește o altă persoană în funcție de privirea sa. Desigur, nu este posibil să descoperiți minciuna cu o precizie absolută. Dar dacă vă uitați atent la direcția privirii unei persoane, puteți determina cât de sincer este. Privind în dreapta – el nu încearcă să ascundă adevărul. Privind în stânga – este dubios sau pur și simplu minte.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!