Cum să cereți în mod corect Universului să vă îndeplinească dorințele

Cum să cereți în mod corect Universului să vă îndeplinească dorințele

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 December 2020 in SfaturiSpiritualitate

Cu toții avem dorințe, cu toții ne străduim ca visele să devină realitate, dar există o problemă, uneori nu știm cum să procedăm. De aceea, îți oferim câteva sfaturi care îți vor arăta cum să ceri în mod corect Universului să-ți îndeplinească dorințele.

Mai presus de toate, ar trebui să ți minte că, atunci când vine vorba de arta întruchipării, este importantă energia ta și capacitatea ta de a o controla. Când ceri Universului ceva, nu trebuie să fie superficial, cu lăcomie, acest lucru atrage doar mai mult ghinion în viața ta.

Dacă n-ai nici cea mai mică speranță că ceea ce îți dorești va deveni realitate, atunci este puțin probabil să obții ceea ce îți dorești. Ca Universul să te ajute, trebuie să îți dorești cu adevărat ceva și să fii pozitiv că se va întâmpla, cu cât crezi mai mult, cu atât sunt mai multe șanse să se adeverească.

Dacă îi ceri Universului să îți îndeplinească dorințele, dar acestea nu sunt clare, atunci ceea ce primești la final poate să nu fie ceea ce ți-ai dorit. Pentru ca Universul să îți îndeplinească dorințele, trebuie să fi foarte clar cu privire la ceea ce îi ceri. Trebuie să ai încredere în Univers, să ai încredere în gândurile tale cele mai adânci și să știi sigur ce vrei de la viață, atunci el îți va oferi ceea ce ai nevoie.

Pentru ca Universul să te ajute trebuie să scapi de următoarele gânduri: 

Încetează să te mai gândești că nu există suficienți bani în lume pentru toată lumea și că nu ai cum să te îmbogățești. Există bani suficienți pentru toată lumea și cu siguranță o să te îmbogățești dacă muncești și te dedici viselor tale.

Încetează să te mai gândești că nu ești destul de important ca Universul să te asculte. Pentru Univers suntem toți egali, nu contează ce statut social ai, te va asculta la fel cum îi ascultă și pe ceilalți.

Încetează să te mai gândești că nu meriți nimic bun de la viață. Toată lumea merită lucruri bune în viață, trebuie doar să gândești pozitiv și să arăți că ești capabil să muncești pentru ceea ce îți dorești.

Pentru a obține ceea ce îți dorești, trebuie să îți umpli sufletul cu energie potrivită. Nu este bine să vrei ceva doar pentru că ai ajuns la disperare. Deci, găsește-ți o cameră liniștită și luminoasă sau orice alt loc în care te poți  relaxa, calmează-te și fi recunoscător pentru toate acele lucruri și oameni care sunt deja în viața ta. După ce ai făcut acest lucru, întreabă-te ce ai vrea mai mult decât ceea ce ai deja și spune cu voce tare ce îți dorești.

După ce ai cerut universului ceea ce vrei, fi pozitiv și gândește-te că dorința ta este deja împlinită. Încearcă să-ți faci mai puține griji și să ai încredere în Univers. Este posibil ca dorința să nu iasă exact așa cum te-ai așteptat, dar Universul știe care este cea mai bună variantă pentru noi, chiar dacă noi nu realizăm asta pe moment.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!