Cum sa atragi in viata ta Barbaii buni, si sa scapi de cei puturosi si libidinosi

Publicitate

Si bărbaţii buni sunt luaţi” este o filosofie de viaţă căreia cu toate i-am căzut pradă la un moment dat!

Dacă ai ridicat această concepţie la rang de motor al existenţei şi eşti mai mult decât convinsă că eşti încă solo pentru că nu mai există nimeni în lume care să te merite, este foarte posibil ca universul să facă tot posibilul să îţi demonstreze că ai dreptate!

Renunţă la preconcepţii şi descoperă mai jos cum să atragi numai bărbaţi buni în viaţa ta!

Cum să atragi bărbaţii buni în viaţa ta

Adoptă o filosofie de viaţă pozitivă. Ştiinţa nu a demonstrat încă dacă legea atracţiei funcţionează cu adevărat, dar opusul ei ne-a dat de nenumărate ori viaţa peste cap! Dacă îţi îneci singură viaţa în amărăciune, convingându-te că nu atragi decât bărbaţi care te vor trata urât, atunci şansele la fericire îţi sunt iremediabil compromise! Dimpotrivă, dacă îţi vei repeta că „ce e al tău e pus deoparte” şi că un bărbat bun te aşteaptă, trebuie doar să fiţi pregătiţi amândoi pentru marea întâlnire. Dragostea nu va ezita să îşi facă apariţia la uşa ta!

Respectă-te!

Aceasta este cea mai importantă lecţie a femeilor care au întâlnitbărbaţi buni! Nu trebuie să fii perfectă pentru a avea parte de o doză generoasă de fericire, trebuie doar să îţi cunoşti valoarea şi să nu permiţi nimănui niciodată să te înjosească, să te trateze urât sau să te considere o prezenţă de la sine înţeleasă, neglijabilă în viaţa sa. Stabileşte limite pe care bărbatul din braţele tale nu le poate încălca şi transformă-te în propria eroină, înainte ca el să devină prinţul apărător pe cal roz!

Fii independentă!

O femeie puternică şi independentă poate speria un tip nesigur pe el, dar va atrage cu siguranţă bărbaţi buni. Un băieţel timid sau un bad boy în căutare de cuceriri uşoare îţi va detesta atitudinea, dar alesul tău te va admira şi te va respecta, dorindu-şi să fie acea piesă care să îţi împlinească viaţa, nu să o definească!

Învaţă să fii fericită singură!

Acest sfat pentru a atrage bărbaţi buni poate părea contraintuitiv, dar, atât timp cât te iubeşti pe tine însăţi, te poți distra de minune în propria companie. Dacă eşti gata să îţi împarţi atenţia şi cu un tip,bărbaţii buni vor face coadă în faţa uşii tale! În schimb, dacă nu te simţi împlinită decât în braţele unui tip şi ai nevoie de pieptul său puternic pentru a umple un gol din viaţă, vei atrage numai oameni posesivi, care vor sfârşi prin a-ţi înghiţi personalitatea!

Transmite impresia potrivită!

În cruciada nebună pentru a-ţi găsi bărbatul cel mai bun, rochiile mulate şi decoltate ţi-au devenit cele mai bune aliate? Nu vei comunica impresia potrivită! Tipii vor crede că nu îţi doreşti decât să te distrezi şi te vor trata ca atare. Este perfect în regulă să fii sexi pentru că aşa îţi doreşti, dar, atât timp cât senzualitatea devine o „puşcă de vânătoare” a bărbaţilor buni, „prada” ta nu va fi cea potrivită.

Publicitate

Nu îţi coborî standardele.

Suntem şocate când vedem femei inteligente, frumoase şi loiale care se lasă „călcate în picioare” de un tip mult sub nivelul lor! Chiar dacă teama că vei rămâne singură te macină, nu renunţa la dorinţele tale, bineînţeles, în cazul în care sunt rezonabile: dacă idealul tău în viaţă este un tip bogat, frumos şi genial, atunci ar fi cazul să îţi reconsideri pretenţiile!

Nu ierta de două ori aceeaşi greşeală gravă!

Suntem sigure că fetele cu suflet milos din telenovele au avut noroc cu carul, pentru că altfel nu ne explicăm cum nu au căzut în capcana unui bad boy! Dacă îi vei ierta de două ori aceeaşi greşeală gravă (că te-a ÎNȘELAT, că a fost violent cu tine), atunci nu numai că nu vei atrage un bărbat bun, dar este posibil să nu mai scapi din plasa celui „rău”.

Oferă-i şansa de a-l cunoaşte.

Adevărul crunt este că multe dintre noi am întâlnit de multe ori bărbaţi buni, dar i-am lăsat să scape din diverse motive. Dacă ai avut o întâlnire mai puţin reuşită cu un tip timid, nu îl alunga imediat, fugind după promisiunea cu palpitaţii de inimă a unui bărbat aparent perfect. O altă greşeală pe care multe femei o comit este aceea de a-şi ţine opţiunile deschise: chiar dacă intuiţia le spune că au în faţă un bărbat bun, visează la celelalte capturi interesante din marea de tipi disponibili şi pierd exact ceea ce căutau. Oferă-i o şansă lui şi numai lui!

Fii tu, nu imitaţia unei viziuni standard de femeie perfectă schiţată de psihologi.

O relaţie este un angajament pe termen lung, aşa că, dacă cei doi parteneri sunt nişte actori care joacă un rol dinainte stabilit, succesul va fi o iluzie de scenă. Nu îți pune pe jar partenerul, refuzând să îi răspunzi la mesaje, deşi îţi doreşti, nu îi spune ceea ce crezi că vrea să audă şi nu deveni copia perfectă a unei celebrităţi la modă, care are parte doar de tipi trăsnet. Aşa alungi un bărbat bun din viaţa ta!

Spune ceea ce te deranjează!

Bărbatul bun nu este perfect, dar poate deveni „idealul tău”. Tipul cu care te întâlneşti te-a deranjat într-un fel (întârzie la întâlnire, spune glume nesărate), dar intuieşti că are potenţial? Atrage-i atenţia asupra „greşelilor” sale şi nu te cenzura: bărbatul bun nu va fugi disperat în faţa sincerităţii tale!

Fii tu fata bună!

Îţi doreşti un bărbat bun? Fă tot posibilul să devii tu femeia perfectă pentru el, chiar dacă nu l-ai întâlnit încă! Ai grijă de sufletul tău, dezvoltă o filosofie pozitivă de viaţă, implică-te în acţiuni de voluntariat, donează şi, dacă îl întâlnești, fii drăguţă cu el, nu îl supune la teste draconice!

Tu ai întâlnit până acum bărbați buni? Cum ți-ai dat seama că sunt ceea ce căutai?

Publicitate
Alte Articole
Relatii
Sfaturi

De ce Dumnezeu intarzie sa ne raspunda la rugaciuni sau nu ne raspunde….

Publicitate

Ești îndemnat adesea să te rogi și atunci când îndrăznești să-I ceri ceva lui Dumnezeu aștepți cu mare interes răspunsul Lui. Și aștepți, dar această așteptare poate fi agonizantă. Este greu să aștepți când nu ești sigur de rezultat. Ar fi mult mai ușor dacă ai știi că ceva bun se va întâmpla sau ai primi cel puțin o promisiune din partea lui Dumnezeu de a continua să aștepți. Sau o reasigurare pentru a-ți ancora rugăciunile. Dar Dumnezeu pare adesea tăcut când aștepți răspunsurile Sale. Nu ai nicio idee dacă îți va răspunde vreodată la rugăciune și te simți debusolat.

“Până când, Doamne, mă vei uita neîncetat? Până când Îţi vei ascunde faţa de mine? Până când voi avea sufletul plin de griji şi inima plină de necazuri în fiecare zi? Până când se va ridica vrăjmaşul meu împotriva mea?” (Psalmi 13:1-2), sunt întrebări pe care le-au avut și personajele biblice și probabil ți-ai pus și tu aceste întrebări de multe ori. Dacă ai știi că Dumnezeu răspunde în cele din urmă rugăciunii cu “da”, ar fi diferit, dar fără o astfel de asigurare, chiar și un “nu” ar fi adesea mai ușor decât “AȘTEAPTĂ”.

Cu ceva timp în urmă, am căutat în Biblie pentru a găsi o promisiune care să mă ajute în mijlocul unei așteptări grele. Ceva de care să mă agăț. Am citit: “Avraam nu s-a îndoit de făgăduinţa lui Dumnezeu, prin necredinţă, ci, întărit prin credinţa lui, a dat slavă lui Dumnezeu, deplin încredinţat că El ce făgăduieşte, poate să şi împlinească”. Romani 4:20-21

Publicitate

În timp ce admiram credința lui Avraam, acest pasaj m-a frustrat. Bineînțeles că Avraam nu s-a îndoit niciodată. Avea un cuvânt direct de la Dumnezeu. Dacă aș fi avut o promisiune directă de la Dumnezeu, o asigurare a răspunsului Său, atunci aș fi fost mulțumit să aștept și eu. Avraam putea aștepta pentru că știa că va obține ceea ce voia în cele din urmă. Deci, l-am rugat pe Dumnezeu să-mi dea măcar un semn. Nu am primit nimic. Nicio confirmare. Doar tăcere în acea problemă pentru mult timp și în cele din urmă răspunsul lui Dumnezeu a fost “Nu”.

La început așteptarea a părut nedreaptă și fără scop. M-am străduit să înțeleg acei ani aparent pierduți. De ce nu mi-a spus Dumnezeu?

Am înțeles în timp ce înseamnă să crezi în promisiunile lui Dumnezeu și am înțeles altfel ceea ce s-a întâmplat în cazul lui Avraam. Credința lui Avraam nu era în rezultatul promisiunii. Credința lui era înrădăcinată în Cel care a făcut promisiunea, în Dumnezeu. Credința lui nu era în ceea ce făcea Dumnezeu pentru el, ci în Dumnezeu Însuși, de aceea Avraam a fost dispus să aștepte. Putea face tot ce a cerut Dumnezeu. Nu se opunea unui anumit rezultat. El se ținea de Dumnezeu. Așteptarea lui Avraam i-a întărit credința, l-a învățat căile lui Dumnezeu și i-a arătat credincioșia lui Dumnezeu. Avraam știa că Dumnezeu va oferi tot ce are nevoie.

Trebuie să ai aceeași asigurare ca și Avraam: că Dumnezeu va oferi tot ce ai nevoie, la momentul potrivit. Când lași rezultatul așteptat deoparte vei vedea așteptarea diferit.

Poate că Dumnezeu te face să aștepți din aceleași motive pentru care l-a făcut pe Avraam să aștepte. Pentru a-ți întări credința, să te facă atent la vocea Lui și pentru a aprofunda relația ta cu El.

Nu dispera!

Așteptarea nu este doar despre ceea ce obții la sfârșitul așteptării, ci despre cine devii când aștepți.

Sursa: respirotime.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Publicitate
Alte Articole
De Suflet