Cum să aflați dacă sunteți sub influența magiei negre

Cum să aflați dacă sunteți sub influența magiei negre

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 March 2023 in Spiritualitate

Există multe forme de magie. Magia neagră este folosită pentru a face rău și pentru a extrage energia vitală a victimelor, care poate fi direcționată către anumite persoane.

Dacă sunteți o persoană bună în esența dvs., dar cu o vibrație scăzută (pierdeți multă energie din cauza stilului de viață), puteți fi mai vulnerabil la magia neagră. Iar invers, cu cât este mai mare frecvența dvs., cu atât este mai puțin probabil ca acest lucru să vă afecteze.

Munca de îmbunătățire a sinelui este, de asemenea, necesară pentru a vă ridica vibrațiile personale, astfel încât să fiți mai rezistent la energiile negative.

De asemenea, amintiți-vă că dacă cineva folosește magia neagră împotriva dvs., acest lucru nu înseamnă că trebuie să o trimiteți înapoi. Acest lucru nu va rezolva problema, ci o va înrăutăți.

Psihologia dvs. joacă, de asemenea, un rol important în soluționarea întregului proces, deoarece este elementul care determină unde merge energia dvs. Fie în căutarea unei soluții, fie în mâinile agresorului.

Semnele că ați putea fi afectat de magia neagră:

1. Simți mereu că “cineva vrea să-ți facă rău”.

Nu poți să nu simți că ceva sau cineva încearcă să-ți facă rău. În mod intuitiv, vei înțelege că se întâmplă ceva, chiar dacă nu știi exact ce. Este ca și cum ai simți că o entitate malefică urmează să te atace. Sentimentul poate fi foarte puternic, poți chiar să simți un fel de dezamăgire că nu știi ce se întâmplă și cum să scapi de această senzație.

2. Simți un flux de energie distructivă în jurul tău.

Simți că aerul din jurul tău este mult mai dens decât de obicei. Ai senzația că aerul este greu și simți că te sufoci. Acest lucru provine de la faptul că energia distructivă este cu adevărat densă și greu de respirat.

3. Ai coșmaruri și/sau nu poți dormi pentru anumite perioade de timp.

Energiile negative trimise de vrăjitori se manifestă prin coșmaruri. Te temi să dormi singur, simți că ceva nu e în regulă cu tine și că ți se poate întâmpla ceva dacă adormi. După ce adormi începi să visezi entități întunecate și umbre rele.

4. Te simți epuizat.

Dacă te simți extrem de epuizat, indiferent de ceea ce faci sau de cine te înconjoară, acesta este un semn că se întâmplă ceva rău. Magia neagră epuizează cu adevărat o persoană și se așază ca o greutate pe corp.

5. Vă simțiți pierduți.

Dacă vă simțiți pierduți, acest lucru poate fi, de asemenea, rezultatul faptului că cineva rău v-a trimis ceva. Puteți simți că nu mai aveți nicio direcție, că nu mai vreți nimic de la viață, că viața și umanitatea nu mai depind de voi, că sunteți inutili, că viața voastră nu mai are nicio valoare, sens sau scop.

Magia neagră vrea să vă simțiți pierduți, să vă calce în picioare, să vă pierdeți energia și să începeți să vă rătăciți, deoarece acesta este modul de a vă elimina.

6. Sunteți foarte iritabil.

Dacă energia distructivă se varsă asupra voastră, cu siguranță veți deveni iritabil în timp. Dacă observați că vă treziți dimineața cu o atitudine negativă, răspundeți la o întrebare sau subiect de discuție cu o remarcă urâtă, cu siguranță sunteți cuprinși de energia negativă.

Dacă simțiți nevoia de a fi lăsat în pace sau aveți tendința de a face din țânțar – armăsar, acest lucru înseamnă că sunteți sub puternica influență a energiei distructive care încețoșează mintea voastră.

7. Nu puteți găsi fericirea.

Dacă, dintr-o dată, nu mai puteți să vă bucurați și să vedeți frumusețea în lucrurile obișnuite, așa cum ați făcut-o înainte, aveți o problemă, iar ignorarea acestei probleme va agrava treptat situația.

Pierderea interesului pentru plăcerile vechi este, de asemenea, un semn de avertizare. Dacă lucrurile care vă făceau fericit în trecut nu vă mai aduce deloc satisfacție în ultimul timp, în acest caz, este momentul să faceți ceva în privința dvs.

8. Nu vă mai pasă de voi înșivă.

Acesta este un simptom clar. Când sunteți obosiți, deprimați, blocați în întunericul interior și nimic din viața voastră nu mai are sens, ce vă pasă dacă sunteți curați, pieptănați și bine îmbrăcați? Este o problemă banală, nu-i așa?

Nu vă mai pasă, pentru că nimic altceva nu mai contează, iar voi aveți lucruri mult mai importante de care trebuie să vă îngrijorați. Aceasta este exact ceea ce vrea persoana care lucrează împotriva voastră. Nu cedați și acționați.

Magia neagră poate fi subtilă, cronică și obositoare în timp. Cel mai ușor este să descoperiți adevărul printr-o simplă comparație personală. Care a fost starea voastră înainte și după ce ați interacționat cu o anumită persoană? (chiar dacă interacțiunea a fost verbală, vizuală sau fizică).

Fiți foarte atenți la oamenii care vă tulbură interiorul și a căror apariție este însoțită de semne negative. Aceștia pot să se prefacă buni în fața voastră, apoi să vă manipuleze, să vă spună lucruri neadevărate, să fie drăguți, dar semnele vă vor indica întotdeauna adevărata lor ,,natură.”Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!