Cum prezic visele viitorul: interpretarea viselor

Cum prezic visele viitorul: interpretarea viselor

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 October 2021 in PsihologieSpiritualitateViata

Cum vă puteți da seama dacă ați avut un vis profetic și cum puteți folosi astfel de vise pentru a vă interpreta viitorul. În primul rând, omul are o minte conștientă și una subconștientă. Prima se referă la ceea ce o persoană vede, aude, miroase, judecă. Iar în a doua este locul în care se stochează toate memoriile noastre. Chiar dacă pe moment uităm de anumite lucruri, ele rămân în continuare în subconștient până intervine ceva care să ni le reamintească.

Cum afectează mintea subconștientă visele profetice

Subconștientul stochează experiența acumulată de-a lungul vieții, este ca un dulap cu multe compartimente și ele se pot deschide oricând, indiferent dacă vrem asta sau nu. Acest proces depășește controlul nostru. Un alt exemplu clar: dacă cineva este brusc inundat de amintiri din trecut, atunci a declanșat subconștientul. Cel mai adesea, mintea subconștientă este declanșată atunci când oamenii dorm.

Versiunea teologică a originii viselor profetice

Există o versiune teologică a originii viselor profetice, potrivit căreia, o persoană poate fi aleasă pentru a primi darul de clarvăzător. Multe dintre visele noastre pot fi profetice, însă trebuie doar să le putem interpreta corect.

Așadar, în cartea de vise a babei Vanga, despre cele mai comune vise, se spune astfel: dacă cineva a visat că a găsit o comoară, înseamnă că soarta i-a pregătit o surpriză plăcută. Când visează că este în căutarea unei comori, dar nu o găsește, înseamnă că persoana încearcă să rezolve o problemă și se gândește la soluția ei. Dacă cineva a visat că a vizitat un cimitir, atunci va suferi o pierdere în viață, cel mai probabil de bani sau alte lucruri materiale.

Interpretarea viselor profetice în cartea de vise a lui Freud

Cartea de vise a lui Freud spune următoarele lucruri: dacă cineva a visat la o întâlnire romantică, atunci îi lipsește atenția genului opus sau vrea să fie iubit sau este foarte îndrăgostit de o altă persoană. Când persoană visează că a mers la o întâlnire, iar cealaltă persoană nu a apărut, acest lucru indică faptul că există diferențe între ea și cel pe care îl iubește.

Se întâmplă adesea ca creierul unei persoane să se gândească mai mult la rezolvarea unei probleme atunci când doarme decât atunci când este treaz. Explicația acestei ipoteze este că atunci când o persoană adoarme, creierul său se concentrează asupra unui singur lucru (de obicei cel la care s-a gândit înainte să se culce), iar când se trezește este imediat atacat de un roi de gânduri. Dacă nu vreți să pățiți acest lucru, atunci nu vă mai gândiți la probleme înainte de culcare.

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că în timpul zilei nu putem găsi rezolvarea la o anumită problemă, deoarece există o mulțime de lucruri la care trebuie să ne gândim. Logic vorbind visele noastre ne pot spune soluția unei anumite probleme și acesta poate fi considerat un vis profetic. Pentru că ceea ce visează o persoană este foarte probabil să se întâmple.

Cum vă puteți da seama dacă ați avut un vis profetic 

Mulți oameni sunt curioși să afle dacă visul pe care l-au avut este profetic, iar acest lucru se stabilește foarte simplu. De obicei este foarte realist și ceea ce se întâmplă în el se poate întâmpla și în realitate. De asemenea, persoana și-l amintește foarte bine când se trezește și are un sentiment în adâncul sufletului care îi spune că exact așa se vor întâmpla lucrurile, și nu altfel. Aici ar trebui să te bazezi pe intuiția ta. Dacă visul a fost bun, atunci este o veste bună și, dacă este teribil, poate fi un avertisment de sus.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!