Cum ne putem feri de vampirii energetici. Aveți grijă că aceștia pot fi și dintre membrii familiei

Cum ne putem feri de vampirii energetici. Aveți grijă că aceștia pot fi și dintre membrii familiei

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 November 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Multora dintre noi ni se întâmplă să întâlnim oameni care ne seacă forță și energie. Vampirii energetici pot fi oriunde, printre cunoscuți, prieteni, colegi. Este foarte important să ne apărăm de ei.

Chiar dacă vampirii îți fac rău, este mult mai important să te concentrezi asupra conservării energiei tale, decât să te gândești cum să scapi de ei. Comunicarea dintre oameni se bazează pe schimbul reciproc de energie. Când comunicăm cu vampirii energetici, ne oferim toată energia noastră fără a primi nimic în schimb. După comunicarea cu o astfel de persoană, te simți de multe ori obosit și trebuie să îți recapeți energia.

Există mai multe tipuri de vampiri energetici:

Vampiri lunari

Când avem de-a face cu acest tip de oameni, de multe ori se dau victime, ni se face milă de ei și vrem să îi ajutăm, dar ceea ce nu știm este că, cu cât vorbim mai mult, cu atât devine mai dificil să scăpăm de ei. Ei vor profita de ocazie și vor deveni foarte intrusivi.

Cel mai simplu mod de a scăpa de ei este să închei dialogul. Dacă nu îl poți încheia într-un mod aspru, poți oricând să inventezi o scuză pentru a pleca.

De asemenea, vampirilor lunari le place să surprindă victima cu cadouri și complimente astfel încât să simtă că nu poate încheia relația. Cel mai bine este să nu accepți nimic ca să nu te simți dator față de ei.

Vampiri solari

Dacă vampirii lunari sunt relativ calmi, atunci vampirii solari sunt egoiști și le place să te provoace. Ei au personalități arogante, conduse în primul rând de invidie, furie, ură. Deseori, ei așteaptă reacția ta la acțiunile pe care le-au făcut intenționat ca să te provoace.

Nu sunt la fel de atașați de victimă ca vampirii lunari, cu excepția cazului în care locuiți cu ei sub același acoperiș. Modurile lor preferate de a acționa sunt gelozia, formarea tensiunii în familie sau într-un grup de oameni.

Cel mai simplu mod de a te proteja de o astfel de persoană este să fi indiferent și să nu-l lași să te afecteze. Dacă ignori acțiunile sale, el își va da seama că nu va primi o reacție din partea ta și te va lăsa în pace. Acesta este cel mai eficient și corect sfat din partea experților din domeniul bioenergiei.

Astfel de oameni stau în principal în locuri aglomerate și fură energie de la toată lumea deodată.

Sfaturi generale

Învață să rămâi echilibrat, astfel încât vampirii să nu îți fure energia. În acest caz, ei înșiși își vor consuma energia și vei putea scăpa mai repede de ei.

Nu trebuie să fii bun cu toată lumea. Unul dintre sfaturile principale ale psihologilor este să fi bun doar cu cine merită, pentru restul nu vor face decât să profite de bunătatea ta și să îți fure energia.

Nu da sfaturi dacă nimeni nu le cere. Astfel de oameni sunt o victimă ușoară pentru vampiri de toate tipurile. Dacă vrei să dai sfaturi arăți că îți pasă de problemele altora și poți deveni chiar tu o victimă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!