Cum ne influenteaza numere care se repeta din viata noastra si ce semnificatie au acestea!

Cum ne influenteaza numere care se repeta din viata noastra si ce semnificatie au acestea!

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 March 2019 in Numerologie

“Toate necazurile pe care le-am avut, toate supărările şi obstacolele m-au întărit… Poate nu-ţi dai seama atunci când ţi se intamplă, dar să ţi se întoarcă spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine.” – Walt Disney

Multe persoane cred într-un număr personal norocos, care pare îi urmăreşte de-a lungul vieţii. Specialiştii în numerologie au descoperit ceea ce se ascunde dincolo de aceste cifre care reapar, aşa că fiecare poate înţelege mesajul ascuns care ne poate influenţa destinul.

Poate că se întâmplă să primiţi acelaşi număr de scaun atunci când mergeţi la cinematograf sau ca toate lucrurile bune să se întâmple după ce aţi întâlnit în diverse împrejurări un număr anume. Ba chiar, în anumite cazuri, cifra 13, care are o conotaţie negativă, le aduce altora noroc.

Unii ar spune că este vorba despre simplă coincidenţă, însă alţii caută explicaţii mai complexe. Numerologia, pseudoştiinţa care prezice destinul pe baza interpretării numerelor, oferă un înţeles acestor cifre care ne apar mereu în cale.

Specialiştii în numerologie au găsit o explicaţie şi pentru combinaţiile de cifre care se repetă. De exemplu, dacă 645 este numărul nostru, atunci trebuie „citită“ fiecare cifră în parte, pentru a găsi înţelesul acestuia. Mai exact, cifra 6 înseamnă că ai şanse ca dragostea să apară, însă numai dacă încerci să ai mai multă stabilitate în viaţă (4) şi vei permite să se întâmple şi lucruri pozitive în viaţa ta (5).

Iată ce semnifică fiecare cifră care se repetă, conform numerologiei:

1 – Clădeşte un nou început. Lasă trecutul în urmă. Fii îndrăzneţ şi curajos. Încearcă să te desprinzi de turmă şi să-şi accepţi individualitatea.

2 – Cooperează cu ceilalţi şi fii mai diplomat. Ar trebui să te pregăteşti pentru o relaţie romantică. Învaţă să ai mai multă încredere în intuiţia ta.

3 – Exprimă-te în mod creativ. Descoperă un nou hobby. Mergi într-o vacanţă. Ţine-te departe de bârfă, critică şi de oameni care se vaită.

4 – Încearcă să creezi mai multă stabilitate în viaţa ta, să fii cu picioarele mai bine înfipte în pământ. Nu renunţa uşor, munceşte din greu şi pune bani deoparte. Fă un cont de economii pentru viitor şi îngrijeşte-te mai mult de sănătate.

5 – Pregăteşte-te pentru schimbări pozitive. Fii flexibil şi lasă lucrurile să se întâmple de la sine. Nu te mai împiedica de lucruri prea puţin importante şi încearcă să cunoşti oameni noi. Nu ezita să-ţi expui ideile şi încearcă să te promovezi atunci când meriţi.

6 – Dragostea ar putea să-ţi bată curând la uşă. Căsătoreşte-te, pune bazele unui familii sau încearcă să faci un copil. Dă-ţi silinţa pentru ca relaţia de cuplu să funcţioneze şi petrece timp de calitate alături de copiii tăi.

7 – Citeşte, studiază, eventual contină studiile cu un master. Învaţă-i pe alţii ceea ce ai învăţat la rândul tău. Călătoreşte şi petrece mai mult timp în natură, în special lângă apă.

8 – Ai grijă de banii pe care îi câştigi şi încearcă să mai scapi de datorii. Ocupă-te mai mult de carieră şi ia în calcul să-şi pui pe picioare propria afacere.

9 – Fii pregătit să accepţi schimbprile şi renunţă la ceea ce nu te mai ajută în viaţă. Dăruieşte cu generozitate celor care au nevoie. Rezolvă-ţi conflictele şi ai grijă să repari greşelile făcute faţă de familie.

Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!