Cum ne influențează destinul, ora la care am fost născuți

Cum ne influențează destinul, ora la care am fost născuți

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 November 2020 in AstrologieNumerologie

Ora nașterii ne determină aspectul și caracterul. În consecință, aceasta afectează soarta fiecărei persoane.

În astrologie, este obișnuit să împărțiți ziua în 12 perioade, fiecare perioadă de câte 2 ore.

00:00 – 02:00

Ora aceasta este patronată de Mercur. Oamenii născuți în acest interval sunt de obicei elevi excelenți la școală și la facultate. Au abilități organizatorice sau analitice excelente. Cel mai adesea par mai tineri decât vârsta lor. Munca lor poate implica călătorii de afaceri și comunicare. În relațiile de dragoste, acești oameni sunt ori prea deschiși ori foarte închiși.

02:00 – 04:00

Oamenii născuți în acest moment se află sub protecția lui Venus. Acești oameni știu să numere foarte bine banii. Sunt oameni pricepuți la locul de muncă. Cel mai adesea le place să facă totul cu propriile mâini. Le place arta și muzica. Urmați întotdeauna tendințele modei. În dragoste, ei prețuiesc loialitatea și devotamentul.

04:00 – 06:00

Acești oameni sunt conduși de Marte. Se deosebesc mult de ceilalți oameni. Cel mai adesea acestea sunt personalități excepționale și strălucitoare. Nu este niciodată plictisitor alături de ei. În dragoste, au nevoie de o persoană puternică și loială.

06:00 – 08:00

Acești oameni sunt patronați de Neptun. Adesea acești oameni sunt foarte religioși și spirituali. Au un caracter profund, înțeleg totul și pe toată lumea. Este dificil să alegi o profesie care ți se potrivească.

08:00 – 10:00

Acești oameni sunt conduși de Uranus. Sunt oameni de treabă și prietenoși. Aceștia nu acceptă să fie mințiți. Ei caută întotdeauna adevărul sub orice formă.

10:00 – 12:00

Acești oameni se află sub protecția lui Saturn. Sunt oameni care au adesea o mare autoritate în societate. Au un mare succes în carieră. În domeniul profesional, aceștia sunt foarte potriviți pentru a fi lideri. În viața lor personală, sunt adesea singuri, deoarece cariera lor ocupă tot timpul. În dragoste, ei sunt stabili și atenți.

12:00 – 14:00

Persoanele născute în acest moment sunt patronate de Jupiter. În mod ciudat, acești oameni sunt studenți răi, dar cei mai buni profesori. Oamenii din jurul lor apelează foarte des la ei pentru sfaturi. Le este foarte ușor să devină profesori. Le place să călătorească.

14:00 – 16:00

Acești oameni se află sub protecția lui Pluto. Ei oferă adesea ajutor și sprijin oamenilor din jurul lor. Ei pot anticipa adesea orice situație din timp. La locul de muncă, toată lumea își dorește să se împrietenească cu ei.

16:00 – 18:00

Acești oameni se află sub controlul lui Venus. Sunt foarte atrăgători în ochii altora. Aceștia sunt foarte romantici. Știu întotdeauna pe cine își doresc într-o relație de dragoste, până la hainele în care ar trebui să fie. Cenusareasa este basmul lor preferat. Sunt soții sau soți ideali.

18:00 – 20:00

Sunt protejați de Mercur. Principalul lucru din viața lor este un loc de muncă în care sunt apreciați și respectați. Unii dintre ei adoră dietele și alimentația sănătoasă. Știu totul despre medicamente și un stil de viață sănătos. Printre ei sunt mulți medici sau persoane cu studii medicale. Alții lucrează online. Pot fi jucători sau programatori.

20:00 – 22:00

Acești oameni sunt protejați de Soare. Au un drum direct spre scenă. Principalul lucru din viața lor este pasiunea, dragostea și copiii. Au arta flirtului de la naștere. Sunt oameni foarte amorosi. Se comportă practic ca vedete de film. În consecință, în dragoste, au nevoie de un regizor. În relația lor există întotdeauna pasiune.

22:00 – 24:00

Luna protejează oamenii născuți în acest moment. Sunt foarte sensibili față de ceilalți. Ei au mereu grijă de cei din jur Pot avea o putere extraordinară asupra oamenilor. Familia este sacră pentru ei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!