Cum ne aducem singuri ghinionul: ce lucruri distrug bucuria, resping banii și împiedică atragerea iubirii

Cum ne aducem singuri ghinionul: ce lucruri distrug bucuria, resping banii și împiedică atragerea iubirii

Publicat de Larisa Moldovan pe 23 July 2023 in SpiritualitateSuperstitii

În jurul nostru există multe obiecte care ne lipsesc de pozitivitate, resping norocul financiar și dragostea din viața noastră. Cu ajutorul acestui articol veți reuși să vă înconjurați doar cu lucruri corecte, care aduc bucurie și noroc.

Obiecte care ne aduc ghinion:

Flori ofilite

În niciun caz să nu păstrați flori ofilite în casă. Ele nu doar că îndepărtează norocul, dar și afectează sănătatea oamenilor. Încercați să le aruncați cât mai curând posibil. Dacă sunteți atașat de unele flori primite în dar, adunați petalele și puneți-le într-un borcan sau săculeț, dar nu le lăsați la vedere pentru a nu atrage probleme.

De asemenea, încercați să scăpați de plantele ofilite din ghivece din casa voastră. Ele afectează foarte mult fluxurile energetice ale casei voastre, ceea ce poate duce la deteriorarea stării de spirit, scăderea productivității, pierderea sănătății și la dezbinarea familiei.

Față de masă murdară

O față de masă murdară va aduce multe probleme, mai ales dacă este albă. Experții în bioenergetică consideră că fața de masă murdară afectează cel mai mult sfera financiară a vieții. Casa în care există o față de masă murdară va evita norocul financiar. Mai bine lăsați masa liberă decât să aveți o față de masă murdară.

Lucrurile care vă amintesc de ceva rău

Acestea pot fi fotografii cu oameni neplăcuți sau cu fostul partener, fotografii cu locuri legate de amintiri neplăcute. De asemenea, acestea pot fi obiecte obișnuite – îmbrăcăminte, cadouri, suveniruri și altele.

Dacă atunci când te uiți la un obiect îți amintești imediat de ceva rău și neplăcut, este mai bine să scapi de acel obiect – să-l dăruiești cuiva, să-l vinzi sau să-l arunci pur și simplu.

Oglinzi întunecate

Oglinzile vechi, întunecate de timp, trebuie aruncate fără să mai stați pe gânduri. La fel, merită să aruncați oglinzile cu ciobituri – chiar și cele mici.

Chiar și dacă există o ciobitură aproape neobservabilă, asta perturbă echilibrul energetic. Oglinda nu mai funcționează corect. Același lucru este valabil și pentru geamuri. Dacă există fisuri sau ciobituri, mai bine să le înlocuiți.

Vase sparte

Dacă mânerul unei căni preferate este ciobit, trebuie să o aruncați. Nu adunați gunoi. Chiar dacă acea cană înseamnă mult pentru voi.

Conform legilor bioenergeticii, vasele sparte atrag fluxuri negative. Oamenii care trăiesc într-o casă cu vase sparte vor avea dificultăți în a fi fericiți.

Ceasuri stricate

Dacă ceasurile merg prea repede, oamenii se grăbesc împreună cu ele. Toți oamenii dintr-o astfel de casă încep să ia decizii grăbite, să facă mai multe greșeli în calcule și concluzii.

Dacă ceasurile întârzie, oamenii nu vor reuși să ajungă nicăieri. Ei vor fi mai des în întârziere, iar productivitatea lor va scădea semnificativ.

Dacă ceasurile sunt complet stricate, acest lucru poate afecta negativ sănătatea unei persoane.

Lucruri fără pereche

Această categorie se aplică în special șosetelor. Dacă aveți șosete fără pereche, ar fi mai bine să le aruncați, deoarece atrag probleme. Dacă există obiecte ale căror funcționalitate nu suferă deloc din cauza lipsei unei perechi, le puteți păstra.

De exemplu, ați primit un set de pahare, dar unul dintre pahare s-a spart. Pe celelalte nu are sens să le aruncați, deoarece sunt obiecte independente.

Haine rupte sau vechi

Dacă un obiect este atât de vechi încât nu mai poate fi purtat, nu-l țineți în casă doar pentru că vă este drag din cauza amintirilor frumoase. Elementele vechi, rupte și ponosite ar trebui să fie într-un coș de gunoi. Ele resping norocul și fac o persoană mai puțin atractivă în ochii celor din jur.

Tablouri cu imagini neplăcute

Mulți oameni își exprimă creativitatea atunci când pun pe perete imagini ale sfârșitului lumii, a unor cataclisme, a demonilor și așa mai departe pe pereți. Astfel de tablouri resping norocul și atrag multă energie negativă în casă. Încercați să atârnați pe pereți ceva frumos și bun.

Obiecte și aparate electrice defecte

De exemplu, dacă aveți o mătură veche și urâtă, aceasta va aduce probleme financiare în casă. Aparatele electrice care nu funcționează corect sunt un magnet puternic pentru energia negativă.

Lucrurile oferite de persoane neplăcute

Dacă cineva nu prea plăcut v-a oferit ceva, atunci acel lucru poate deveni pentru voi energetic negativ, adică vă va fura energia.

De asemenea, nu este exclus ca un astfel de obiect să fie intenționat blestemat pentru a fura energia. Fii mai atent cu ceea ce îți oferă alte persoane.

În final, amintiți-vă că locuința trebuie să fie întotdeauna curată. Pentru ca energia ei să fie constructivă, experții recomandă să faceți curățenie mai des și să urmați reguli simple pentru a transforma casa într-un loc al fericirii și armoniei. Nu uitați că mediul adecvat formează dispoziția adecvată.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!