Cum îți poate influența culoarea pisicii destinul tău

Cum îți poate influența culoarea pisicii destinul tău

Publicat de Larisa Moldovan pe 18 November 2020 in Spiritualitate

Ai o pisica? Atunci aruncă o privire atentă asupra culorii ei!

Esotericiștii sunt convinși că pisicile sunt animale unice, care nu numai că pot locui simultan în toate lumile, dar, de asemenea, vin în viața noastră nu doar așa, ci cu o misiune specifică.

Ce rol joacă un animal de companie în casa ta depinde de culoarea acestuia. Deoarece culoarea blânii determină energia animalului.

Să ne dăm seama …

1. Culoarea albă.

Albul este culoarea sănătății și longevității. Acestea sunt pisici vindecătoare. Poate chiar tu ai observat că fulgului tău de zăpadă îi place să stea chiar deasupra ta și să toarcă tare. Crezi că se odihnește așa? Dimpotrivă! Te eliberează de boli și te umple de energie pozitivă.

2. Nuanțată.

Această culoare se caracterizează printr-un corp slab colorat, deschis la labe, coadă, bot și mai închis la urechi. Astfel de pisici conferă longevitate proprietarilor lor.

Dar asta nu este tot! Dacă aveți o pisică nuanțată, atunci există toate șansele de a ajunge la la succes cu afacerea dvs.

3. Culoare în dungi.

Pisicile cu dungi sunt foarte frecvente, motiv pentru care unii le consideră „simple”. Dar nu este așa! Această culoare vorbește despre o conexiune energetică extrem de puternică cu lumea cealaltă.

Aceasta înseamnă că proprietarul va primi semnale intuitive despre cum să se comporte în anumite situații, în mod inexplicabil. Dar, de fapt – datorită prezenței pisicii în cameră!

4. Culoarea roșcată.

Aceste pisici transportă chiar energia Soarelui. Vor aduce prosperitate și bogăție casei. Te vei întreba de ce ești brusc atât de norocos în toate problemele. Și motivul succesului tău este pisica din poala ta …

5. Culoarea gri.

Pisicile cenușii arată modest și discret, dar misiunea lor este probabil cea mai importantă. Ele aduc dragoste și confort în casă, echilibrează relațiile furioase, acționează asupra proprietarilor lor ca un sedativ.

Dacă o pisică cenușie este prezentă în casă, te așteaptă stabilitate și armonie.

6. Combinată din trei culori.

Se știe de mult că de îndată ce o astfel de pisică trece pragul casei tale, fericirea vine cu ea!

Toate necazurile îți vor ocoli casa, relațiile se vor dezvolta armonios, veniturile vor crește. Vei simți pacea interioară și fericirea reală.

7. Culoarea neagră.

S-a crezut de mult că pisicile negre sunt prietenii loiali ai vrăjitoarelor și vrăjitorilor. Dacă un pisoi negru s-a stabilit în casa ta, asigură-te că ai primit o protecție puternică.

Pisica neagră vă va proteja casa de spiritele rele, conspirații și blesteme. Ea îți va oferi înțelepciunea și înțelegerea sa, așa că tu însuți vei învăța să ocolești necazurile.

Pisica ta ce culoare are?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!