Cum iti defineste personalitatea culoarea parului cu care te-ai nascut!

Cum iti defineste personalitatea culoarea parului cu care te-ai nascut!

Publicat de Larisa Moldovan pe 6 August 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologie

Afla-ti personalitatea in functie de culoarea parului

Parul blond

Femeile si barbatii care au aceasta culoare de par atrag cei mai multi parteneri. Desi la inceput aceasta gena reponsabila de culoarea deschisa la par era rara, ea s-a raspandit foarte repede pentru ca, se pare, si oamenii cavernelor erau foarte atrasi de aceasta culoare. In timpul Renasterii, parul blond a devenit atat de apreciat incat a fost considerat un simbol cultural al puritatii angelice si al inocentei. In ultimele doua secole, parul blond a capatat o alta conotatie: a devenit un simbol al femeilor frumoase precum Merlyn Monroe, dar si al unui IQ mic. Desi s-a dovedit ca inteligenta nu are nicio legatura cu nuanta parului, inteligenta blondelor este inca subestimata.

Si totusi… nu toata lumea poate sa aiba parul blond. Numai o cincime din populatia planetei are parul blond natural. Aceasta culoare de par atrage foarte mult privirile, iar oamenii se asteapta ca aceste persoane sa aiba o personalitate deschisa, la fel ca si culoarea parului lor. Daca nu esti genul de persoana care sa iubeasca sa fie in centrul atentiei, atunci nu e o idee foarte buna sa iti vopsesti parul in nuante deschise.

Parul saten

Cu toata atentia pe care parul blond l-a primit de-a lungul timpului, poate fi usor sa uitam ca majoritatea oamenilor de pe acest pamant au parul inchis la culoare. Desi se crede ca oamenii cu parul blond sau roscat au personalitati vibrante, nici cei cu parul saten nu sunt mai prejos. Se pare ca multe din fostele blonde s-au intors la „radacini”, adica la culoarea lor naturala, inchisa, spargand astfel tiparul „plictisitor” in care s-au incadrat pana de curand.

Despre oamenii cu parul saten s-a crezut ca au o inteligenta aparte. Aceste persoane sunt cunoscute si pentru stabilitatea si calmul lor, si multe femei corporate sau din sfera publica au optat pentru aceasta culoare de par. Oamenii cu parul inchis la culoare sunt, de cele mai multe ori, niste persoane foarte sofisticate; nici nu ni le putem imagina pe Audrey Helpburn, Jaqueline Kennedy Onassis sau Catherine Zeta Johnes altfel decat satene. In ultimii ani, vedete precum cele mentionate mai sus, au reusit sa schimbe imaginea persoanelor cu aceasta culoare de par.
Persoanele cu parul inchis la culoare sunt in general niste persoane calme, sofisticate, inteligente. Aceasta culoare de par se potriveste cu aproape orice fel de ten.

Femeile cu parul saten sunt percepute ca fiind „fetele bune”. Aceste persoane sunt foarte muncitoare si nu se dau batute decat foarte greu. Se crede ca ele sunt cu picioarele pe pamant, poate datorita si culorii pe care o au in comun.

Parul roscat

In ciuda faptului ca mai putin de 2% din populatia lumii are parul roscat natural, aceasta culoare de par este una din cele mai ravnite de oameni. Roscatii sunt des intalniti in tari precum Marea Britanie, Scotia, Irlanda si Australia.personalitatea in functie de culoarea parului

Timp de mii de ani oamenii au incercat sa-si vopseasca parul in nuante roscate cu tot ce s-a putut. Egiptenii foloseau hena, compusi minerali si alte materiale naturale pentru a obtine tonurile roscate.

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca aceste culori deschise de blond si roscat sunt mai atractive pentru parteneri, la fel cum pasarile sunt atrase de acelea care au penajul mai frumos colorat. Partea interesanta a lucrurilor este ca, desi barbatii sunt mai puternic atrasi de femeile cu parul deschis la culoare, femeile prefera barbatii cu parul inchis la culoare.

In anumite culturi, parul rosu era considerat un blestem sau un semn ca persoana respectiva era posedata. Se mai crede ca acesti oameni au un temperament „fierbinte”.

Oamenii cu parul roscat sunt deosebiti, au o alura speciala, si sunt cunoscuti ca fiind sufletul petrecerii.
Femeile cu parul roscat sunt percepute ca fiind niste persoane pline de viata, cu opinii puternice, seductive, foarte creative, explozive si pasionate. Aceste persoane sunt si sensibile, incapatanate, in calea carora nu exista niciun obstacol care nu poate fi trecut. Oamenii de stiinta au descoperit ca ele au un nivel al hormonilor anti-stres mai mic, de aceea sunt niste persoane care traiesc la limita.

Parul brunet

Majoritatea oamenilor de pe Pamant au parul brunet, cei mai multi dintre ei traind in Asia si in Africa. Pentru ca nu este o culoare foarte des intalnita in culturile din vest, acesta culoare de par reprezinta misterul, exoticul si frumusetea.

Parul negru a facut furori inca din antichitate, atunci cand frumoasa Cleopatra cucerea prin farmecele sale. Shakespeare a imortalizat si el frumusetea femeilor cu parul negru intr-o serie de poeme de dragoste, iar frumoasa Elizabeth Taylor a adus si ea un plus popularizarii acestui ton inchis de par.

personalitatea in functie de culoarea parului Femeile cu parul brunet sunt calme, serioase, melancolice si au personalitati puternice. Aceste persoane sunt interesate de istorie, de dezvoltarea spirituala, de religie, de poezie, pictura dar sunt foarte bune si la partea financiara.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!