Cum îți caracterizează viața ziua în care te-ai născut

Cum îți caracterizează viața ziua în care te-ai născut

Publicat de Larisa Moldovan pe 17 February 2021 in NumerologiePersonalitate

Știați că numerele joacă un rol semnificativ în viața noastră? În funcție de data la care se naște o persoană, este posibil să se determine care este caracterul său.

Vă oferim un extras din cartea lui Azore „Horoscop intim complet”, din care veți afla ce fel de persoană este persoana iubită și ce cadouri intime se va bucura.

Magia numerelor. Data nașterii și numărul vieții

În acest capitol vom analiza numerele de la unu la treizeci și unu pentru a sublinia semnificația și importanța datei nașterii în general. Și este foarte important, având în vedere că este singura constantă din viața umană. Pentru că o persoană își poate schimba chiar numele, dar nu și data nașterii.

1. Unul este la început. Cei născuți în prima zi a lunii sunt veseli și curioși. Se bucură de fiecare moment al vieții și visează să cucerească într-o zi lumea. Atenție – sunt predispuși la tendințe dictatoriale! În dragoste și prietenie le place să comande.

2. Cei născuți în a doua zi a lunii sunt răbdători și persistenți. Le place să lucreze mult timp la obiectivele lor și să primească toate aplauzele pentru munca lor. De obicei sunt timizi și evită vanitatea lumească. Dar sunt adesea mândri. În dragoste și prietenie sunt loiali și ușor de înțeles.

3. Cei născuți în a treia zi a lunii sunt altruiști – vitali și religioși. Ei cred în destin și apreciază frumusețea în toate formele sale. În plus, au maniere rafinate și gust perfect. Sunt de obicei fani ai literaturii clasice și ai muzicii bune. În dragoste și prietenie sunt devotați, dar și ușor răniți.

4. Cei născuți în a patra zi a lunii sunt loiali și devotați. Sunt de obicei persoane realiste și reușesc să profite la maximum de orice situație. Cu toate acestea, de multe ori visele lor depășesc posibilitățile reale. Atunci ei sunt capabili să se întreacă chiar pe ei înșiși. În dragoste și prietenie sunt credincioși și devotați.

5. Cei născuți în a cincea zi a lunii au o voință puternică de a reuși. Sunt plini de speranță și credință în puterea lor și nu renunță nici atunci când situația pare lipsită de speranță. Pentru a obține victoria, ei sunt capabili să facă imposibilul. În dragoste și prietenie sunt egoiști.

6. Șase este suma a două triple. La fel ca cei născuți pe 3 și cei născuți pe 3 sunt altruiști, dar într-o măsură mai mare. De obicei se plâng des și hipersensibili. Au o inimă mare și sunt adesea ocupați cu misiuni de ajutorare a celor săraci și fără adăpost. În dragoste și prietenie se dăruiesc complet, fără a cere nimic în schimb.

7. Cei născuți în a șaptea zi a lunii sunt predispuși la melancolie și singurătate. De multe ori se închid, visând la o lume mai bună decât cea în care trăiesc. Cu siguranță ar fi fericiți dacă ar putea zbura pentru a face fapte precum personajele de benzi desenate. În dragoste și prietenie sunt devotați, deși este dificil să stabiliți contacte durabile. Au nevoie de un partener vesel pentru a-i face să zâmbească.

8. Cei născuți pe data de opt a lunii sunt materialiști. Sunt cei mai practici oameni din lume. Dacă au doi bănuți, în curând îi vor transforma în zece. Dacă au un singur palat, vor avea în curând un al doilea. După cum spune o zicală celebră: „Cel care visează la comorile altora, și-a pregătit deja propriile sale comori”. Cu toate acestea, aceștia sunt adesea zgârciți. În dragoste și prietenie, ei caută întotdeauna să beneficieze.

9. Cei născuți pe data de nouă a lunii sunt personalități constructive. Nouă este suma a trei triple și este considerat un număr magic. Cei născuți la această dată sunt de obicei chemați să ofere ajutor în folosul omenirii și să pună bazele multor descoperiri științifice. În plus, nu se opresc niciodată din mers. Motto-ul lor este: „Dacă ai o șansă, folosește-o”. Nu este o coincidență faptul că mulți scriitori, artiști și interpreți celebri pot fi găsiți printre ei. În dragoste și prietenie sunt devotați ca niște câini.

10. Zece închide cercul primelor nouă numere și de obicei înseamnă completitudine. Cei născuți la această dată sunt răbdători și calmi și au deseori multe talente. Cu toate acestea, nu le place să-și arate sentimentele și le este greu să facă primul pas. În dragoste și prietenie sunt secretoși și timizi.

11. Unsprezece este primul dintre numerele care marchează sfârșitul lui zece. Este legat de știri și de știrile pe care le primim în mod neașteptat. Oamenii născuți pe unsprezece sunt plini de surprize. Sunt capabili să te surprindă în orice moment. În plus, au un simț al umorului destul de neobișnuit, care te poate șoca.

12. Doisprezece este un număr special. Este încărcat de simboluri – în special cel al celor doisprezece apostoli. Cei născuți la această dată sunt stricți și pretențioși. De obicei au clasă și stil și păstrează ordinea și curățenia. Dar sunt enervanți și le place să mormăie. Ca parteneri, sunt greu de suportat.

13. Am ajuns la „persoanele periculoase”, deși în unele țări (cum ar fi Italia) numărul periculos este de șaptesprezece. Se spune că treisprezece a devenit un număr periculos când regele francez Felipe de Bello a ordonat spânzurarea tuturor cavalerilor templieri sau cruciați pentru erezie. Deși adevăratul motiv a fost influența lor tot mai mare. Cei născuți la această dată sunt înzestrați cu forță fizică și frumusețe și, de obicei, reușesc să iasă în evidență ca lideri. Cu toate acestea, este important să ne amintim că nu oricine îi laudă este dispus să-i urmeze. Ca iubiți și prieteni, le place să-și protejeze partenerul.

14. Paisprezece este numărul păcii și al rațiunii. Cei născuți la această dată sunt de obicei reci și plictisiți, deoarece se răsfață cu lungi reflecții înainte de a lua o decizie. Nu întâmplător cei mai buni comercianți s-au născut în paisprezece. Cu toate acestea, ei sunt adesea ghidați de viclenie. În dragoste și prietenie sunt îndepărtați, dar loiali.

15. Cei născuți pe data de cincisprezece a lunii sunt super-vitali și au energie inepuizabilă. Sunt veseli și pozitivi. În plus, nu își pierd niciodată simțul orientării. Calități care îi disting de ceilalți și îi ajută să iasă din situații complexe și complicate. În dragoste și prietenie sunt afectuoși și devotați.

16. Șaisprezece aduce vibrații pozitive. Cei născuți la această dată sunt de obicei norocoși. Indiferent de ceea ce le prezintă viața, ei își vor păstra întotdeauna zâmbetul ca învingători. Acesta este numărul de lideri, lideri și gladiatori. În dragoste și prietenie sunt devotați, dar vor totul și imediat.

17. Cei născuți pe șaptesprezece sunt „păsări ciudate”. Sunt artistici și sensibili. De obicei sunt buni și adesea răniți. Dar dacă își doresc, pot fi foarte încăpățânați. În dragoste și prietenie sunt devotați. Cu toate acestea, fii atent să nu-i rănești, deoarece devin răzbunători.

18. Cei născuți pe optsprezece sunt zadarnici și sofisticați. Sunt fascinați de modă și tendințele modei și se schimbă de cel puțin zece ori pe zi. Dar, pe de altă parte, sunt muncitori și se ridică de obicei dimineața devreme pentru a se răsfăța cu distracțiile lor preferate. În dragoste și prietenie sunt ipocriți, dar binevoitori.

19. Nouăsprezece este ultimul dinaintea ciclului primelor douăzeci de numere. Poartă semnele începutului și sfârșitului. De aceea, cei născuți la această dată își schimbă adesea dispoziția. Natura lor „cameleonică” le aduce de obicei neînțelegerea celorlalți, dar acest lucru nu îi împiedică să fie mereu pe „prima linie” în rezolvarea „algoritmilor” vieții. În dragoste și prietenie sunt super-devotați.

20. Douăzeci închide cel de-al doilea ciclu de numere (cel după zece) și, prin urmare, înseamnă de obicei plinătate și inteligență. Cei născuți la această dată sunt oameni buni, deseori atrași de știință. În plus, au un simț înnăscut al dreptății. Dacă nu urmează o carieră academică, acești oameni ar deveni avocați excelenți. Sunt foarte devotați iubirii și prieteniei.

21. Douăzeci și unu vorbește despre un nou început. Cei născuți la această dată sunt de obicei ingenioși și le place să fantaseze. Sunt capabili să inventeze mii de povești care le pot aduce un Nobel sau îi pot transforma în mincinoși patologici. În dragoste și prietenie sunt ipocriți și periculoși.

22. Douăzeci și doi întăresc calitățile cuplurilor. Cei născuți la această dată sunt încăpățânați și egoiști până la extrem. Sunt de obicei sportivi excelenți, care sunt mereu dornici să câștige cele mai prestigioase premii. Rareori reușesc să se dedice activităților didactice sau academice. Dar atunci când o fac, tenacitatea lor înnăscută îi conduce pe culmile științei și cunoașterii. Sunt neîncrezători în dragoste și prietenie.

23. Cei născuți pe douăzeci și trei sunt înzestrați cu o logică de fier și o minte analitică. Creierul lor este capabil să judece toate posibilitățile pentru o fracțiune de secundă și să ia decizia corectă în orice situație. Este puțin probabil să vă acorde atenție dacă nu sunteți la nivelul lor. În dragoste și prietenie sunt incredibil de pretențioși.

24. Cei născuți pe douăzeci și patru au voință și stil. Ei sunt de obicei materialiști și estetici. Au o slăbiciune pentru toate lucrurile bune – mașini frumoase, bărbați sau femei frumoși, haine frumoase. În viață, este greu să le satisfaci capriciile. Iubirea și prietenia sunt părțile interesate tipice.

25. Cei născuți pe douăzeci și cinci sunt ambițioși și bine intenționați. Nu există o cale de mijloc pentru ei. Vor totul sau nimic. De obicei, întorc mulți oameni împotriva lor și își fac dușmani oriunde s-ar afla. Acest fapt pare să-i măgulească mai mult decât să-i supere, totuși, pentru că sunt de părere că numai oamenii valoroși întâmpină o astfel de rezistență. Sunt extrem de fideli în dragoste și prietenie, dar sunt capabili să te strângă ca pe o lămâie.

26. Cei născuți pe douăzeci și șase sunt vioi și energici. Ei sunt biovampirii tipici care se hrănesc cu energia altora. Dar uneori sunt acoperite de perioade lungi de lene în care nu au chef de nimic. De obicei sunt vicleni și necomunicativi. În dragoste și prietenie sunt plini de egoism și infinit obsesivi.

27. Cei născuți pe douăzeci și șapte sunt calmi și echilibrați. Sunt interlocutori plăcuti și sunt de obicei sufletul petrecerii. De asemenea, sunt deschiți lumii și adoră călătoriile. Este ușor să te îndrăgostești de cei născuți la această dată. Sunt magnetici și fermecători. În dragoste și prietenie sunt devotați și iubitori.

28. Cei născuți pe douăzeci și opt sunt inerți și leneși. În plus, sunt schimbători. Preferă să nu facă nimic și, de obicei, se bazează pe alții. Uneori entuziasmul îi copleșește pentru o clipă, dar apoi îi lasă. Cu toate acestea, dragostea îi poate schimba. Când sunt îndrăgostiți, devin cei mai prietenoși și mai minunați oameni pe care i-ai întâlnit vreodată. Problema este că sunt capricioși și le este greu să se îndrăgostească.

29. Cei născuți pe douăzeci și nouă sunt oameni de succes. Ei posedă viclenia unei vulpi și viclenia unui șarpe. Aceștia pot fi extrem de periculoși dacă le puneți în pericol interesele personale. În dragoste și prietenie, le place să țină totul sub control și sunt greu de trăit.

30. Treizeci închide cel de-al treilea, ultimul ciclu al numerelor lunii. De aceea, cei născuți la această dată sunt puternici și serioși, cu talente puternice de conducere. Cu toate acestea, sunt invidioși pe succesul altora și sunt adesea descriși drept „personaje dificile”. În dragoste și prietenie sunt gelosi cu un sentiment clar de proprietate.

31. Iată-ne în ultima zi a lunii. Cei născuți în treizeci și unu sunt destul de diferiți de ceilalți. Sunt secretoși și de obicei reușesc întotdeauna să iasă în evidență. În plus, sunt plini de contradicții. Ei pot fi atât foarte materialiști, cât și personalități cu un grad spiritual puternic. În toate cazurile, însă, au un simț înnăscut al stilului, grației și esteticii. În dragoste și prietenie sunt puternic atașați, dar și nestatornici.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!