Cum îți caracterizează personalitatea lungimea parului

Cum îți caracterizează personalitatea lungimea parului

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 November 2020 in Dezvoltare PersonalaPersonalitatePsihologieTeste de Personalitate

Psihologii au ajuns la părerea că lungimea părului și caracterul sunt corelate. Modul în care o femeie își alege o coafură spune multe despre starea ei interioară.

Patru lungimi – patru tipuri de femei. Care este a ta?

O schimbare radicală a aspectului exterior vorbește și despre schimbări la nivelul sufletului. Deci, spune-mi ce tunsoare porți și îți vom spune ce ești cu adevărat.

1) Tuns foarte scurt.

Persoanele cu părul scurt sunt persoane energice și pline de viață. De obicei sunt persoane pozitive și optimiste, care au avut parte de multe lecții în viața lor. Au un suflet bun și sunt prieteni loiali și adevărați. De multe ori sunt privite și caracterizate greși de oamenii din jur, și asta pentru că nu au avut ocazia să le cunoască cu adevărat. Multe dintre femeile cu părul scurt au simțul umorului și un caracter foarte puternic.

2) Tuns mediu, la nivelul feței.

Un păr tuns până la nivelul feței dă un aspect tineresc și plin de viață. Femeile care aleg astfel de tunsori sunt bune gospodine și mame excelente. În relația de cuplu sunt dominante și doresc să controleze lucrurile. Nu le place să fie întreținute, nu acceptă ideea de a cere bani de la bărbat atunci când au o dorință. Sunt femei energice și luptătoare, care au nevoie de un partener la fel pentru a putea construi lumea pe care și-o doresc.

3) Păr pe umeri sau puțin sub aceștia.

Femeile cu părul până la umeri sunt femei cochete cărora le place să se îngrijească și au mare grijă de imaginea lor. La fel de grijulii sunt și cu oamenii din jurul lor, pun mult accent pe sinceritate și apreciază oamenii care luptă în viață. Au o inimă bună și iubesc cu adevărat atunci când se îndrăgostesc. Cel mai mult urăște să fie înșelată, trădată sau mințită, iar dacă cineva face asta, nu mai are șanse să ajungă la inima ei.

4) Părul lung.

Îți place să ai grijă de tot ce te înconjoară și pui mult suflet în ceea ce faci. Ești o persoană calmă și independentă, îți place liniștea și adori plimbările care te fac să uiți de griji și probleme. Ai o inimă bună, și încerci mereu să îi ajuți pe oameni să treacă peste greutăți. Însă când vine vorba de tine este mai greu, nu prea ai pe cine conta și de multe ori lupți singură pentru a trece peste. Ai grija de sufletul tău, nu oricine ar trebui să ajungă în el.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!