Cum îți arată o pisică că sunt energii negative în casă

Cum îți arată o pisică că sunt energii negative în casă

Publicat de Larisa Moldovan pe 9 November 2020 in Spiritualitate

Pisicile sunt animale foarte sensibile, ele simt perfect atunci când negativitatea a apărut în casă și trebuie doar să te uiți atent la ele pentru a înțelege dacă energia negativă a apărut în casa ta.

Ce să recunoști din comportamentul pisicii dacă în casa ta sunt energii negative:

1. Pisica va începe să se comporte foarte agitat, fără niciun motiv, după ce te întorci acasă.

Apoi aleargă spre tine, apoi pleacă brusc, vrea să stea lângă tine, dar energia cu care a venit pe tine de afară nu-i place deloc.

Poate te-ai certat cu cineva și ai emoții negative, pisica le simte foarte bine și cu toate stările și acțiunile sale te face să înțelegi că trebuie să elimini gândurile rele.

2. Uneori pisicile se pot uita la un punct sau într-un loc mai mult timp.

Nu-i place ceva acolo și astfel îi indică proprietarilor că există ceva neplăcut și care poartă o energie negativă în el.

Poate că acesta este un lucru nou care ți-a fost dat de cineva sau un obiect găsit pe stradă care a fost aruncat special de oameni pentru a se elibera de necazuri și boli.

3. Când proprietarul este prost dispus și gândurile sale se învârt în cerc doar despre rău, pisica poate începe să-l muște ușor. “

Prin aceste gesturi pisica nu vrea decât să-ți distragă atenția și să te facă sa elimini gândurile negative care îți țin mintea ocupată. Chiar dacă nu este un gest plăcut, pisica o face spre binele tău.

4. Când o persoană se îmbolnăvește, o pisică iubitoare va încerca întotdeauna să se pună lângă zona bolnavă.

Ea va toarce, calmându-i astfel sistemul nervos, se va întinde pe un loc dureros al unei persoane, astfel încât aceasta să se refacă rapid și să devină mai liniștit și mai vesel.

5. Dacă o persoană care este supărată sau are gânduri negative față de tine, va veni în vizită la tine, pisica va începe să-l zgârâie, să scoată sunete și chiar să sară asupra sa.

Amintiți-vă că o pisică are dezvoltate toate simțurile foarte puternic, și dacă observați brusc un astfel de comportament al pisicii față de un străin, atunci este foarte posibil ca el să aibă gânduri rele despre tine.

Amintiți-vă că ele nu știu să vorbească, dar înțeleg perfect intonația cuvintelor voastre și, prin urmare, comunică cu ea cu afecțiune, chiar și atunci când trebuie să o certați.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!