Cum îți arată o pisică, că există negativitate în casă?

Cum îți arată o pisică, că există negativitate în casă?

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 October 2021 in SpiritualitateSuperstitii

Cum îți poate arăta o pisică, că există energie negativă în casă? Pisicile sunt animale foarte sensibile și simt imediat atunci când apare energia negativă în casă. Pisicile își schimbă comportamentul atunci când simt prezența energiei negative, iar în acest mod vă anunță și pe voi de prezența ei.

Cum poate semnala o pisică existența energiei negative în casă:

1. Atunci când te întorci acasă din oraș, pisica începe să se comporte ciudat. Mai întâi vine la tine, dar apoi îți simte energia și sare brusc departe de tine. Ea ar fi vrut să rămână la tine, dar o deranjează energia cu care ai venit de afară.

Poate te-ai certat cu cineva sau s-a întâmplat ceva care ți-a produs emoții negative, pisica simte foarte bine emoțiile negative și îți arată acest lucru încă de la intrare.

2. Uneori pisicile se pot uita la un punct fix pentru o perioadă mai lungă de timp. Acest lucru înseamnă că pisica simte ceva acolo și astfel îi indică proprietarului că există o energie negativă în acel loc.

Poate că este vorba despre un obiect primit cadou sau găsit pe stradă, care a fost încărcat cu energie negativă de către oamenii care l-au atins înainte.

3. Când proprietarul este prost dispus și se gândește numai la lucruri negative, pisica poate începe să-l muște ușor. Acesta este modul pisicilor de a te atenționa cu privire la excesul de emoții negative.

Pisicile nu fac asta din răutate, ba din contra, ele vor numai binele stăpânilor lor, de aceea încearcă să le atragă atenția. Dacă observi că pisica ta face acest lucru, atunci este timpul să te oprești din a te gândi la lucruri negative.

4. Când o persoană se îmbolnăvește, o pisică iubitoare va încerca întotdeauna să se pună lângă ea pentru a-i curma suferința. Ea se va întinde exact lângă locul dureros pentru a-l ajuta să se vindece cât mai repede cu energia sa pozitivă.

5. Dacă o anumită persoană intră în casa ta, iar pisica simte că aceasta emană energie negativă, atunci pisica va deveni mai agitată și va putea chiar să sară la acea persoană, s-o atace.

Țineți minte că pisicile au simțurile mult mai dezvoltate decât noi, așadar dacă observi brusc un astfel de comportament la pisica ta față de o persoană pe care nu o cunoști așa de bine, atunci este foarte posibil ca aceasta să aibă intenții rele.

Cu cât ai mai multă grijă și o tratezi mai bine pe pisica ta, cu atât ea va emana mai multă energie pozitivă în casă. Chiar dacă pisicile nu pot să vorbească, ele înțeleg perfect intonația cuvintelor voastre, așa că aveți grijă cum vorbiți cu ele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!