Cum influențează fazele Lunii semnele zodiacului

Cum influențează fazele Lunii semnele zodiacului

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 February 2021 in Astrologie

Luna este cel mai apropiat obiect spațial de Pământ, deci puterea sa este foarte mare. Astrologii au vorbit despre modul în care aceasta afectează reprezentanții fiecărui semn al zodiacului.

Cu mult timp în urmă, oamenii de știință au dovedit că Luna afectează starea oamenilor, energia și norocul lor. Acesta este un corp cosmic foarte important care trebuie monitorizat îndeaproape. Calendarul Lunar vă va ajuta în acest sens .

Berbec

Luna îl afectează pe Berbec destul de slab, așa că acești oameni nu depind de poziția sa. Doar în eclipse pot să se confrunte cu multe probleme – la fel ca toți ceilalți. Cu toate acestea, steaua de noapte îi dă Berbecului dragoste de viață și îi înfrânează temperamentul violent.

Taur

Pentru Taur, Luna este patronul principal alături de Venus. Acești oameni sunt extrem de emoționanți, astfel încât faza de declin le dă mai mult noroc. Luna îl ajută pe Taur să fie muncitor și productiv, dar, aflată în Semne de Foc, îi face capricioși și vulnerabili.

Gemenii

Gemenii ar trebui să acorde o atenție specială poziției lunii. Cea mai bună dintre toate este, atunci când se află în Semne de Foc sau Aer, precum și în faza de creștere. Experții notează că Gemenii sunt mai puțin influențați de Luna Plină decât ceilalți oameni.

Rac

Luna afectează cel mai mult Racii. Ea este cea care îi face pe aceștia oameni de familie exemplari, îi leagă de casă și le oferă noroc în sfera iubirii. În perioadele în care Luna se află în Semnele Pământului, Racii pot experimenta frică, nesiguranță, schimbări de dispoziție.

Leu

Pentru Leu, Luna oferă noi aspirații, ajută la stabilirea obiectivelor. În timpul Lunii în scădere, Leului îi este greu, deoarece motivația și entuziasmul îl părăsesc. Trebuie să caute inspirație acolo unde nu au căutat-o ​​anterior.

Fecioara

Luna și Fecioară sunt pe aceeași lungime de undă. Acești oameni sunt stabili emoțional, dar trebuie să plătească pentru asta cu blândețe și prietenie excesivă. De aceea, astrologii o sfătuiesc pe Fecioară să caute cei mai de încredere oameni pentru rolul prietenilor sau al sufletului pereche. Pentru aceasta, Luna le oferă o intuiție puternică.

Balanță

Balanța primește întotdeauna o parte din energia creativă a Lunii, indiferent în ce zodie se află. Singura perioadă negativă este Luna Nouă. Acesta este un scurt moment în care viața unei Balanțe se poate schimba radical și poate că nici măcar nu își dau seama imediat.

Scorpionul

Scorpionii sunt practic feriți de influența lunară. Dacă astrologii prezic o zi problemă din cauza unei poziții negative a Lunii sau a unei eclipse, Scorpionii pot fi cei mai puțin îngrijorați. Pe de altă parte, există și dezavantaje, deoarece acești oameni sunt rareori foarte emoționanți, incendiari și strălucitori.

Săgetător

Steaua de noapte dă aspirații reprezentanților acestui semn, întărește subconștientul, îi învață să înțeleagă oamenii și să-și simtă emoțiile. Luna îl ajută pe Săgetător să citească energia și starea de spirit a altcuiva. De asemenea, satelitul Pământului dă Săgetătorului darul sugestiei, elocvenței și intuiției.

Capricornul

Capricornii și Luna nu sunt compatibili. Acesta este motivul pentru care Capricornii pot fi distrași puțin de la muncă și afaceri în funcție de poziția Lunii. Aceștia sunt oameni care știu ce vor de la viață, iar în viața lor nimic nu e întâmplător. Pe de altă parte, Luna îi poate deruta în crearea primei impresii asupra unui posibil partener de viață.

Vărsător

Vărsătorul este bun atunci când Luna ajunge în semne de aer sau foc. Acesta este timpul lor, deoarece în astfel de zile devin foarte atenți, productivi și activi atât fizic cât și intelectual. Își întăresc mintea, intuiția, apar noi aspirații.

Peștele

Luna dă o mulțime de lucruri pozitive Peștilor. Îi înzestrează cu empatie puternică, dragoste de viață, capacitate și dorință de a-i susține pe cei dragi. Pe de altă parte, când Luna este în declin, Peștii ar putea regreta ceea ce s-a întâmplat cu mulți ani în urmă și să devină mai sentimentali.

Voi cum simțiți influența Lunii în viața voastră?Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!