Cum functioneaza vampirii energetici, persoanele care ne seaca de energie

Cum functioneaza vampirii energetici, persoanele care ne seaca de energie

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 February 2020 in Spiritualitate

Ti s-a intamplat vreodata sa te simti incarcat cu energie pozitiva dupa ce ai facut un lucru relaxant, dupa ce ai stat de vorba cu o persoana placuta, dupa ce ai mancat un anumit fel de mancare sau dupa ce ai citit o carte buna? Dar sa te simti pur si simplu vlaguit, fara putere de concentrare, somnoros sau pur si simplu indispus fara niciun motiv aparent?

Avand in vedere faptul ca energia este in tot ceea ce ne inconjoara, se manifesta pretutindeni in jurul nostru, in lucrurile animate sau chiar inanimate nu este greu de afirmat faptul ca exista persoane cu o inalta frecventa energetica si persoane cu slabe inclinatii in acest sens, care isi iau energia din alta parte, uneori hranindu-se (constient sau nu) cu a altora.

Poti sa alegi sa ignori, sa intorci capul in cealalta parte, sa ironizezi, sa crezi sau sa judeci insa un lucru este cert: atata timp cat exista energie pretutindeni vor exista si vampiri energetici. Ce sunt acestia si cum se manifesta?

Cum recunosti vampirii energetici

Iti dai seama ca ai fost victima unui atac energetic in momentul in care prezinti semnalele fizice de dureri de cap, stare de agitatie, indispozitie, somnolenta, nervi, pesimism, teama, manie, neputinta, oboseala brusca.

Lasand la o parte toate filmele SF cu vietati mai putin umane prezentate in diferite ipostaze si care de obicei se feresc de lumina soarelui, vampirii energetici sunt simpli oameni. Nu ii diferentiem pe strada, nu poarta semne distinctive, nu ies in evidenta prin ceva anume ci dimpotriva – se amesteca la fel de bine in multime, sunt predispusi acelorasi boli ca si noi pentru ca sunt umani. Diferenta majora este reprezentata de capacitatea de a capta sau fura energia celorlalti.

La o prima vedere poate parea ceva ireal modul in care o simpla persoana poate avea acest efect asupra ta fara sa iti dai seama sau sa te poti impotrivi.

Personalitatea vampirilor energetici se manifesta in mare parte in functie de locul in care acestia isi pot canaliza gandurile, emotiile si energia. Nu vei gasi un vampir energetic intr-un colt de camera semi-obscur fara nimeni in preajma. Nicidecum, deoarece aceste persoane sunt dependente de ceilalti oameni, de grupuri, de locuri cu cat mai multa agitatie unde exista o larga paleta de emotii.

Cum functioneaza?

Ei bine, sa presupunem ca esti intr-un grup si iti expui o idee bine formulata cu argumente clare si imbatabile. Auditoriul intelege ideile pe care le prezinti, insa o persoana nu pare deloc atinsa de ceea ce tu ai de spus. Ba dimpotriva aduce in mod constant contraargumente, te sacaie, te sicaneaza, te ia peste picior, altfel spus este genul de om vesnic nemultumit care are ceva de comentat si este impotriva celorlalti. Aceasta persoana este un vampir energetic deoarece profita de momentele energizate puternic pentru a perturba echilibrul creat in acel moment.

Dar sa privim in imediata proximitate – la vecini, prieteni sau chiar familie. In cazul vecinilor exista situatii in care acestia fac intentionat diferite lucruri in circumstante nepotrivite pentru a-i irita pe cei din jur si pentru a crea un context negativ. Fie ca este vorba despre un anumit gen de muzica ascultata prea tare, fie ca este vorba despre gratare in fata blocului, reparatii in mod constant, tipete si urlete la orice ora din zi, intimidare fizica sau verbala – acesti oameni se hranesc efectiv cu nefericirea altora, bucurandu-se in momentul in care au reusit performanta sa supere, sa infurie sau sa intristeze pe cineva.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!