Cum determină o pisică prezența energiilor negative din casa ta

Cum determină o pisică prezența energiilor negative din casa ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 30 November 2020 in SfaturiSpiritualitate

Unele dintre cele mai misterioase animale sunt pisicile. Se crede că recunosc foarte bine de fluxurile de energie și sunt capabile să avertizeze o persoană despre prezența negativității în casă.

Există multe semne și superstiții asociate acestor animale grațioase. Unii le atribuie cunoștințe sacre, alții consideră pisicile drept ghiduri către lumea cealaltă. Oricum ar fi, fiecare dintre noi poate confirma faptul că pisicile detectează în mod inconfundabil energia negativă dacă pătrunde în casa ta.

Cum te ajută o pisică să identifici energia negativă

Adesea, atunci când este detectată energia negativă, aceste animale rămân pe loc și privesc lung fără să clipească. Uneori, o pisică poate urmări un obiect invizibil ochilor noștri timp de până la o jumătate de oră, fiind alertă și întorcându-și capul în urma mișcării sale.

Ar trebui să fii atent la locul pe care pisica îl ocolește. Trebuie verificat de prezența energiilor negative și în niciun caz nu trebuie să stai mult timp în acel loc.

O schimbare bruscă a stării de spirit a pisicii, șuieratul, arcuirea spatelui, miaunul într-o tonalitate neobișnuită poate anunța că nu totul este în ordine în casa ta. Uneori, o pisică poate manifesta agresivitate față de stăpânul ei. În acest caz, ar trebui să vă verificați dacă aveți influențe externe negative.

Prezența a ceva neobișnuit și, de regulă, neplăcut în casă este indicată de refuzul pisicii tale de la mâncarea obișnuită, jocurile și locul preferat de odihnă. Dacă animalul nu este bolnav, înseamnă că simte energie negativă.

De asemenea, se întâmplă ca pisica să părăsească brusc casa ta. De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă dacă o acumulare de energie negativă sau un blestem a fost îndreptat spre casă . În acest caz, pisicile iau o parte sau toată energia negativă și o duc departe de casa ta. Dacă animalul nu s-a întors după câteva zile, ar trebui să vă curățați și pe dvs. și întreaga casă, de exemplu, cu apă sfințită. Este posibil ca animalul să nu se întoarcă deloc, sacrificându-se pentru sănătatea și siguranța voastră.

Orice comportament al animalului tău de companie care se abate de la normal ar trebui să te pună pe gânduri. Chiar dacă liniștea și confortul domnesc în casa ta, fii atent la animalul tău de companie și nu uita de Semnele Destinului.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!