Cum afectează o pisică energia casei și de ce este bine să ai și tu una

Cum afectează o pisică energia casei și de ce este bine să ai și tu una

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 November 2020 in Spiritualitate

O pisică în casă este întotdeauna necesară, dar aproape nimeni nu știe de ce. Mulți oameni care au pisici au și mult noroc cu ele. Aceste animale au un efect foarte pozitiv asupra energiei oricărei case.

Istoria arată că pisica a fost venerată încă din cele mai vechi timpuri – începând din Egipt, când pisicile erau chiar zeificate. Apoi, în Evul Mediu, pisicile erau considerate în multe țări un fel de privilegiu și indicau că o persoană era nobilă și bogată. În Evul Mediu, a apărut chiar și o tradiție de a lăsa o pisică să intre prima dată într-o casă nouă și abia apoi să o urmeze proprietarii.

De-a lungul istoriei lumii moderne, pisicile au fost asociate cu stările de succes, calm sau mister. Aceste creaturi au cea mai puternică energie, în ciuda faptului că cele mai multe dintre ele sunt leneșe și egoiste. Nu este de mirare că mulți psihologi spun că o pisică este cel mai bun mod de a lupta împotriva depresiei. Oamenii singuri au adesea pisici, deoarece aceste animale aduc bucurie.

Se știe din bătrâni că pisicile țin relațiile de familie unite ca un lipici. Este susținut de statistici că, dacă aveți o pisică în casă, atunci posibilitatea divorțului scade considerabil. Aceste familii sunt mult mai puternice.

Părerea înțelepților orientali

Învățăturile Feng Shui pot explica magia pisicilor prin faptul că acestea sunt capabile să purifice energia casei. Nu uitați că ar trebui să lăsați pisica să meargă prin tot apartamentul. Lăsați-o să meargă oriunde dorește, pentru că este în continuă căutare de negativitate și curățare energetică. Pisică este simbolul principiului feminin al lui Yin. Prin urmare, ea aduce noroc femeilor .

Pisicile sunt cei mari vindecători, deoarece simt durerea. Se pun acolo unde o doare pe o persoană ca să o ajute să scape de suferință. Pisicile fac acest lucru instinctiv, fără să-și dea seama că ne ajută, deoarece sarcina lor principală este de a curăța de energia negativă, de a proteja aura pozitivă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!