Cu un fir magic, invizibil sunt uniți cei, care sunt predestinaţi să se întâlnească…

Cu un fir magic, invizibil sunt uniți cei, care sunt predestinaţi să se întâlnească…

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 January 2020 in Relatii

Nimic – nici timpul, nici spațiul, nici alte persoane, nici cele mai dificile obstacole nu vor fi capabile să oprească acest lucru.

Nu venim pe această lume singuri, deși s-ar părea, că nașterea e începutul. Noi oportunități, noi întâlniri, noi cunoștințe. Însă de ce atunci când ne maturizăm, acolo în adâncul sufletului știm, că în această lume există o persoană, care ni se aseamănă mult, care e extrem de apropiată şi cu care neapărat ne vom întâlni.

E mai scumpă decât părintii, decât cei mai apropiați prieteni şi mai misterioasă decât întreg Universul. Acolo undeva există ea – persoana predestinată, unică, adevărată.

Călătorim pe drumul vieții cu sentimentul că iată, iată o vom întâlni. Poate după cotitura apropiată, poate săptămâna viitoare, sau poate în cele mai incredibile circumstanțe.

Totul poate fi. Însă între timp, întâlnim oameni frumoși, interesanți, inteligenți atractivi. Hormonii dansează, sentimentele clocotesc, societatea nu e împotrivă. Se pare că e dragostea. Aproape adevărată.

Şi timpul trece, iar odată cu el se întoarce senzația că ceva nu merge. Deci, cel pe care îl avem alături – nu e real. Te cheamă drumul vieții undeva în beznă şi incertitudine, undeva unde probabil te așteaptă El, altul. Şi mergi mai departe. Şi ai o nouă întâlnire. Un nou vârtej de sentimente. Şi din nou nu e EL…

Şi cu cât străbați o cale mai lungă, cu atât ai mai puţină credinţă că întâlnirea e posibilă. Îndoielile se adună – oare există acel pe care îl caut?

Cu un fir magic invizibil sunt uniți cei, drumurile cărora ar trebui să se intersecteze. Ei se vor întâlni doar atunci când vor înțelege esența libertății şi singurătății, când ințelepciunea va fi mai presus decât prostia, acceptarea mai presus decât încăpățânarea.

Doar atunci inimile lor vor răsuna în unison, când mândria şi egoismul vor ceda pozițiile, doar atunci sufletele lor vor indica calea unirii, când dorința de a iubi va atinge apogeul.

Iar acest lucru este posibil doar cunoscând o alternativă, cunoscând ceea ce nu este Iubirea.

Ei se vor întâlni. Curați, sinceri, egali, gata să iubească, gata să dăruiască, gata să devină mai buni. Deoarece împreună – sunt mai puternici.

Sentimente înmulțite, înțelepciune adunată şi o eternitate de experimente. Întâlnirea lor – o nouă oportunitate, care poate fi cunoscută doar în cuplu. Toţi vor aplauda, pentru că această unire aduce întotdeauna Lumină şi Cunoștințe pentru cei din jur.

Nici distanţa, nici oamenii sau circumstanțele dificile nu au putut opri această misiune. Ei s-au întâlnit – deci s-a adeverit.

Iubirea adevărată este focul în care va arde tot ce îi împiedica să se întâlnească.

Cu un fir invizibil, magic sunt uniți cei care sunt predestinați să se întâlnească. Iar acest fir este Iubirea Adevărată!

Sursa: relatii. net

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Povestea lucrurilor importante – borcanul cu pietricele

Un profesor de filosofie statea in fata clasei avand pe catedra cateva lucruri.

Cand ora a inceput, fara sa spuna un cuvant, a luat un borcan mare gol, pe care l-a umplut cu mingi de golf. I-a intrebat pe studenti daca borcanul este plin si acestia au convenit ca era.

Profesorul a luat atunci o cutie cu pietricele pe care le-a turnat in borcan, scuturandu-l usor.

Pietricelele au umplut golurile dintre mingile de golf. I-a intrebat din nou pe studenti daca borcanul era plin iar acestia au fost de acord ca era.

Profesorul a luat dupa aceea o cutie cu nisip pe care l-a turnat in borcan. Firesc, nisipul a umplut de tot borcanul. I-a intrebat din nou pe studenti cum statea treaba iar acestia au raspuns in cor “Pliiin!”

Profesorul a scos de sub catedra doua cesti cu cafea pe care le-a turnat in borcan, umplandu-l de aceasta data definitiv. Studentii au ras.

“Acum” a spus profesorul dupa ce hohotele s-au domolit, “as dori sa intelegeti ca acest borcan reprezinta viata voastra.

Mingile de golf reprezinta lucrurile importante pentru voi: familia, copiii, sanatatea, prietenii si pasiunile voastre. Daca totul ar fi pierdut in afara de acestea, viata voastra ar fi tot plina.”

“Pietricelele sunt celelalte lucruri care conteaza pentru voi, serviciul, casa, masina, iar nisipul e restul lucrurilor marunte.”

“Daca veti incepe cu nisipul,” a continuat el, “nu veti mai avea unde sa puneti mingile de golf si pietricelele.”

“La fel si in viata, daca iti irosesti tot timpul si energia pentru lucrurile mici, nu vei avea niciodata timp pentru lucrurile importante pentru tine.”

“Acorda atentie lucurilor importante pentru fericirea ta. Joaca-te cu copiii, fa-ti controale medicale periodic, iesi cu sotia in oras la cina, joaca golf, vei avea suficient timp alta data sa faci curat sau sa repari cine stie ce dispozitiv .

Ai, in primul rand grija de mingile de golf, ele conteaza cu adevarat. Stabileste-ti prioritatile, restul e doar nisip.”

Unul dintre studenti a ridicat mana interesandu-se ce reprezentau cele doua cesti de cafea.

Profesorul a zambit “Ma bucur ca intrebi asta, ele vor doar sa arate ca, oricat de plina ar parea viata ta, e loc intotdeauna pentru doua cesti de cafea, impreuna cu cineva apropiat…”

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!