Cu cât vibrația ta este mai înaltă, cu atât deranjezi mai mult pe alții.

Cu cât vibrația ta este mai înaltă, cu atât deranjezi mai mult pe alții.

Publicat de Larisa Moldovan pe 15 April 2024 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitateViata

Fiecare om are o anumită frecvență, dar sunt oameni care au o frecvență mai ridicată decât restul lumii. Astfel, ei influențează într-un mod anume persoanele pe care le întâlnesc.

Oamenii reacționează în mod inconștient la frecvența altor persoane și de multe ori devin agresivi sau iritabili, inclusiv în vorbe și fapte. Ei nu suportă vibrațiile altora, deoarece aceste vibrații creează o tensiune internă. Atunci când simt aceste vibrații, slăbiciunile lor și gândurile negative se accentuează.

Cu cât vibrația unei persoane este mai înaltă, cu atât contrariul se manifestă mai puternic la celălalt om.
Cei care vibrează la cote înalte, în general ființe umane conștiente, nu reacționează astfel.

Acești oameni și-au găsit centrul, echilibrul interior, este o formă de exercițiu. Ei sunt în permanență puși la încercare pe parcursul călătoriei lor până când ating această stare de liniște și satisfacție. Este munca unei minți pure.

Odată ce o persoană începe acest drum – drumul autodezvoltării – se produc anumite schimbări în viața ei, ea va conștientiza că trebuie să lucreze la sine. Viața devine un singur traseu de cunoaștere.

Pentru această persoană, totul are un sens, totul are un rol. Vechile probleme, răni și emoții îngropate adânc ies la suprafață, până când persoana renunță la rezistență și acceptă viața așa cum este.

Oamenii cu vibrație mai scăzută trăiesc la comanda altora și a propriilor lor emoții. Oamenii care trăiesc din inimă înțeleg că anumite relații constructive și comunicarea cu unele persoane sunt pur și simplu imposibile.

Acest lucru explică de ce unele prietenii vechi și chiar familii se destramă acum, pentru că nu mai sunt pe aceeași lungime de undă. Decât să stai cu o persoană care te trage înapoi, mai bine mergi pe drumul tău ca să poți continua să înflorești.

Unul se dezvoltă în continuare în funcție de propria sa voință și urmează propria sa inimă, în timp ce celălalt nu dorește să schimbe nimic și rămâne în viața sa obișnuită și în obiceiurile sale. Astfel, oamenii încep să vorbească în două limbi și să meargă în direcții diferite.

În acest moment, oamenii deseori intră în conflict cu ei înșiși, emoțiile se trezesc și vor să ajute pe altcineva, să îi împingă înainte, pentru a nu îi pierde, dar acest lucru este imposibil și doar agravează situația în cele din urmă.

Celălalt a luat deja o decizie, el nu vrea să meargă mai departe, nu vrea să se dezvolte, îi place mai mult în acea zonă de confort, de fapt, îi este teamă să fie el însuși, îi este teamă să înceapă să trăiască, așa că se plafonează. Așadar rămâne pe loc și duce o viață obișnuită care să nu iasă din aprobarea celorlalți.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!