Cu cât o femeie este mai puternică, cu atât îi este mai dificil să-și găsească bărbatul potrivit.

Cu cât o femeie este mai puternică, cu atât îi este mai dificil să-și găsească bărbatul potrivit.

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 November 2023 in Dezvoltare PersonalaLecții de viațăPersonalitatePsihologieRelatii

O femeie puternică nu se grăbește să semneze actele de căsătorie, ci așteaptă până când găsește persoana potrivită pentru ea. Astfel de femei nu se simt confortabil lângă bărbați mai slabi decât ele și nu au nimic de vorbit cu bărbații fără scop. Pentru ele este important să nu-și coboare standardele.

Aceasta nu este o problemă a femeii, ci a contextului nostru național. Condițiile dificile regăsite și în istorie, au făcut femeile tot mai puternice. Dacă privim țările cu un “climat” economic mai favorabil, în Elveția, Germania și America există o conștientizare clară că familiile se formează după vârsta de 40 de ani. Dacă ne uităm la modul în care trăiesc oamenii acolo, probabil că are sens.

Nu iau în considerare Spania din motive evidente, dar ca exemplu, situația este interesantă – până la 30 de ani, oamenii sunt tratați ca și cum ar fi copii, se consideră că până la 30 de ani trebuie să înveți și să te distrezi în viață, fără a te implica prea mult în problemele lumii “adulților”.

Noi nu avem condițiile necesare pentru a sta ,,degeaba” până la 30 de ani, suntem tot timpul obligați să ne descurcăm singuri. Dacă o femeie nu s-a căsătorit până la 35 de ani, sau chiar mai devreme, lumea începe să îi spună: “Tu ai o problemă dacă nu te-ai căsătorit până la vârsta asta.”

O femeie puternică nu va ceda ușor și nu se va pleca în fața oricui.

Doar un bărbat adevărat poate stârni dorința ei naturală de a se simți femeie lângă el. Femeia din interiorul ei, naturală, spontană, neîngrădită, fără măști și roluri, dar cu o chemare puternică, o dorință stridentă și zguduitor de profundă de a fi cucerită, dar doar de către un bărbat adevărat.

Toate acestea ne duc la concluzia că este timpul să nu ne mai facem griji cu privire la acest aspect.
Nu mai este nevoie să-ți ascunzi puterea sub o masca de femeie slabă – puterea va ieși la iveală în momentul cel mai neașteptat și va spulbera orice bărbat slab care este lângă ea.

Aceasta este femeia care așază bărbatul pe tron, construit cu propria ei putere. Ea este creată pentru a-i învinge pe bărbați, ea îl conduce pe calea marilor eroi din toate timpurile, pentru că nu știe altă cale, iar dacă el nu este capabil să fie la nivelul ei sau peste, atunci nu va rezista nici pe jumătate.

Nu, ea nu este crudă: la fiecare cotitură va fi lângă el, la fiecare cădere îi va vindeca rănile, își va oferi viața, dacă este nevoie, dar numai celui demn, celui care este capabil să poarte întreaga ei putere și să meargă înainte. El va ști cât de norocos este că a întâlnit o femeie ca ea, un dar pe care Dumnezeu i l-a trimis.

El va fi cel mai puternic, dacă ea va fi lângă el.

Nu are sens să încerci să pui această mantie pe bărbații care nu sunt creați pentru asta. Nu are sens să-ți risipești propria putere, să te ascunzi sub masca slăbiciunii, doar pentru a te potrivi cu el, să suporți și să accepți lipsa lui de voință de a progresa.

O femeie puternică are de ce să fie mândră.

Ea va găsi cu siguranță pe cineva care va putea fi potrivit pentru ea: cu cât un bărbat este mai puternic, cu atât mai multă putere trebuie să investească în el o femeie pentru a fi lângă el.

Deci, dacă acesta este cazul tău (și probabil că este!), nu-ți ascunde comoara pe care o porți, nu o risipi în van – acolo unde niciodată nu va putea fi folosită sau apreciată pe deplin, nu încerca să o ascunzi de ochii lumii, las-o să strălucească în toate aspectele sale, semnalează puterea, astfel încât el să o vadă așa cum este.

Unui bărbat puternic îi place o femeie puternică, iar cu cât este mai puternică, cu atât mai bucuros este, cu atât mai inspirat și recunoscător.

Nu accepta niciodată mai puțin decât meriți: lângă o regină pot fi doar regi.

Lângă o femeie inteligentă și puternică poate sta numai un bărbat care este cel puțin la fel de bun ca ea. Doar în acest fel, ei se vor putea realiza în viață în viață și își vor putea atinge toate obiectivele.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!