Crezi ca ti-ai gasit sufletul pereche? Iata Cinci semne care iti arata ca e ceea ce iti doresti

Publicitate

Ti-ai gasit sufletul pereche? Indiferent de raspuns, trebuie sa stii ca fiecare persoana pe care o intalnesti pe pamant este aici ca sa te invete cate ceva. Indiferent cu cine esti in acest moment, ai incredere ca aceasta persoana este langa tine pentru ca ai nevoie de ea acum.

Cum iti dai seama daca ai intalnit sau nu sufletul pereche? Iata cateva semnale care sa te ghideze.

1.Chimie

Ai simtit vreodata acel fior inexplicabil atunci cand ai privit o persoana? Ai simtit ca persoana respectiva te intelege, chiar daca va stiti de doar cateva secunde. Conservatia cu ea decurge fara efort si ti se pare ca va cunoasteti de secole. Sufletele se recunosc imediat daca s-au mai intalnit in alte vieti.

2.Esti tu

Alaturi de sufletul pereche nu trebuie sa porti “masti”. Esti tu, natural si fara artificii. Mai mult, alaturi de sufletul pereche te simti apreciat si respect exact asa cum esti, fara sa te temi de respingere. Langa sufletul pereche nu simti nevoia sa impresionezi sau sa-l castigi, pentru ca este deja al tau.

3.Cresti

Cu totii avem aceasta experienta pamanteana pentru a ne dezvolta spiritual. Iar sufletul pereche te ajuta sa faci asta. Te impinge de la spate sa-ti urmezi drumul, te incurajeaza sa iesi din zona de confort si sa-ti indeplinesti obiectivele. Sufletul pereche nu te tine pe loc, nu te da inapoi. Sunteti in aceasta experienta impreuna pentru a va “creste” unul pe celalalt.

4.Va cititi gandurile

Cu sufletul pereche poti avea multe momente de flash-uri intuitive. Stii exact ce vrea sa-ti spuna inainte de a deschide gura. Acest lucru este posibil pentru ca legatura voastra este dincolo de forma fizica, in dimensiunea a treia.

5.Dragostea rezista

Iubirea fizica paleste cu timpul, insa iubirea sufletului pereche este eterna. Dragostea va continua sa creasca, nu se va “ofili” si nu va “muri”. Nu vei fi tentat sa-ti inseli sau sa-ti parasesti sufletul pereche. Din momentul in care v-ati intalnit veti fi conectati in aceasta viata si dincolo de ea.

Daca ti-ai intalnit sufletul pereche, fii recunoscator pentru aceasta experienta, intrucat nu multi oameni se pot bucura de ea. Daca nu l-ai intalnit, nu te ingrijora. Ai incredere in viitor si apreciaza toate relatiile pe care le ai. Din fiecare vei avea cate ceva de invatat.

Publicitate

Ca o nota finala, aceste caracteristici nu trebuie sa se aplice neaparat partenerului de cuplu de-acum. Ele pot fi, deopotriva, ale unui parinte, frate, prieten sau o persoana apropiata din anturajul tau. De asemenea, conectarea cu sufletul pereche poate sa nu fie romantica, dupa cum sufletul pereche poate fi unul dintre partenerii de cuplu anteriori.

Sursa: sfatulparintilor.ro

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Rugăciune pentru iubire

Mulți oameni ajung să fie cuprinși de disperare din cauza singurătății, dar este bine să nu te lași copleșită de necazuri și să ții minte că mereu îl ai pe Dumnezeu alături de tine. Tot El te va ajuta să beneficiezi de iubirea necondiţionată a celor din jurul tău, nu doar a celui pe care îl vei întâlni.

Aşadar, indiferent de problema pe care o ai, roagă-te din suflet și lucrurile vor lua o turnură mai bună. Același lucru se aplică și în viața sentimentală, iar dacă trăiești cu credința că El te va ajuta la momentul potrivit, nu îți vei pierde niciodată speranța!

Această rugăciune puternică pentru iubire este rostită de mulți credincioși care își doresc să găsească pe cineva cu adevărat bun, care să le facă viața mai frumoasă. Rostește aceste vorbe în fiecare seară, înainte de culcare, și fii convinsă că Dumnezeu te va ajuta.

„Doamne, ajută-mă să fiu aşa cum vrei Tu, să nu mai gândesc, să nu mai spun, să nu mai fac ce Ție nu-ţi este pe plac. Ajuta-mă să cred că m-ai iertat şi fă să nu mai cad în aceleaşi greşeli. Ajută-mă să pot să răspund cu iubire iubirii Tale, ascultând de Tine şi dăruind iubire în forma în care cei din jurul meu au nevoie de ea.

Ajută-mă să pot înţelege, iar atunci când nu pot să înţeleg, să accept.

Ajută-mă să fiu pentru cei din jur mângâiere, ajutor, ca o ploaie de bunătate, ca o ploaie de vară, cu soare, o ploaie care să aducă uşurare, dar şi prea plin de bucurie în sufletele celor care suferă.

Ajută-mă, Doamne, să fiu, în lumea asta plină de dureri, o binecuvântare.

Amin.”

Rugăciunea pentru iubire este foarte puternică, dar trebuie să o spui din suflet și să nu lași deznădejdea și emoțiile negative să îți întunece mintea și inima.

Publicitate
Alte Articole
LifeStyle
Sfaturi

Ai fost inselat(a)? Cinci lucruri pe care le afli despre iubire dupa ce ai trecut prin suferinta dragostei

Publicitate

Cu toţii am trecut printr-o despărţire şi ştim cât de grele sunt acele momente. Cu toate acestea, avem şansa să descoperim lucruri care ne vor schimba viaţa în totalitate. Iată care sunt acestea.

1. Descoperi că dragostea nu durează o eternitate. Până nu ni se arată contrariul, avem impresia că povestea noastră de iubire va dăinui până la adânci bătrâneţi. În ciuda faptului că îţi pare rău de modul în care au decurs anumite lucruri, cert este că nu mai poţi da timpul înapoi şi chiar ajungi să realizezi că „pentru totdeauna” ţine mult mai puţin decât te aşteptai. Astfel, din moment ce îţi dai seama că lucrurile oricum nu evoluau într-o direcţie bună, durerea cauzată de o despărţire nu va mai fi atât de mare.

2. Descoperi că e nevoie şi de altceva, nu doar de iubire. Chiar dacă sentimentul de iubire faţă de partener este cel care primează într-o relaţie, după ce eşti înşelat afli că dragostea nu este de ajuns pentru a-ţi petrece restul vieţii alături de persoana iubită. Respectul, încrederea sau sinceritatea sunt la fel de importrante, iar acolo unde aceste lucruri nu există e clar că nici relaţia nu va dura o veşnicie.

Publicitate

3. Descoperi că oamenii pot face lucruri îngrozitoare. Chiar dacă ai impresia că toţi oamenii sunt buni, atunci când cineva te înşală realizezi că aceştia pot fi capabili şi de lucruri rele. Desigur, asta nu înseamnă că toţi sunt răi, însă ai grijă la persoanele pe care le primeşti în viaţa ta şi nu te aştepta la nimic de la nimeni, pentru a nu fi dezamăgit.

4. Descoperi că gelozia este periculoasă. Poate cel mai greu sentiment cu care poţi trăi este acela când persoana în care aveai cea mai mare încredere te părăseşte pentru altcineva. Involuntar, te vei întreba cu ce ai greşit sau ce ar trebui să faci pentru a-ţi recupera relaţia pierdută. În astfel de momente este important să realizezi că nu eşti tu vinovat de faptul că partenerul tău nu te-a vrut doar pe tine în viaţa lui. Doar aşa vei deveni un om puternic, încrezător şi vei reuşi să treci mai bine peste momentele grele ce vin după o despărţire.

5. Descoperi că de fapt încrederea este baza unei relaţii. În momentul în care încrederea în persoana iubită dispare, este clar că relaţia voastră merge pe un drum închis. Faptul că te vei întreba constant dacă minte, sau dacă chiar te iubeşte cu adevărat, îţi va da o stare de nefericire. Gândeşte-te că despărţirea a reprezentat cea mai bună variantă în situaţia de faţă şi mergi mai departe cu capul sus.

Publicitate
Alte Articole
LifeStyle