Crezi ca esti pentru prima data pe pamant? Patru semne care iti arata pot spune daca te-ai reincarnat!

Crezi ca esti pentru prima data pe pamant? Patru semne care iti arata pot spune daca te-ai reincarnat!

Publicat de Larisa Moldovan pe 24 January 2020 in LifeStylePersonalitateSfaturi

Steven Bancarz, autorul site-ului Spirit Science and Metaphysics, nu doar presupune că reîncarnarea este posibilă din punct de vedere științific, dar prezintă și 4 semne care demonstrează că suntem nu pentru prima dată pe Pământ.
Reîncarnarea ține deocamdată de sferele sufletești. Aceasta este credința că, după moarte, sufletul nostru poate să se mute în alt corp. Unii oameni vin pe Pământ pentru a-și îmbunătăți karma, alții pentru ai ajuta pe alții. Sunt foarte multe cercetări științifice care demonstrează reîncarnarea. Însă cum ai putea să afli dacă ai mai avut o viață pe Pământ? Ai fost tot om?

1. „Citești” foarte bine oamenii

De mic ai observat că îți este de-ajuns să privești odată o persoană pentru a înțelege cum este aceasta. Îți trebuie doar un minut de discuții cu acea persoană ca să înțelegi cum trăiește, dacă este fericit sau nu și ce coșmaruri au.

S-ar părea că în interiorul tău ai un software care îți oferă informații despre sufletele altora. Asta este din cauza faptului că oamenii se aseamănă foarte mult: este destul să cunoști câteva tipuri de personalități.

Dacă sufletul tău are mai mult de 1.000 de ani și ai comunicat cu oamenii sute de ani, cu siguranță îți este cunoscută situația. Pentru a înțelege dacă omul este bun sau nu, nu ai nevoie de un detector de minciuni. Nu trebuie să te gândești mult dacă trebuie sau nu să ai încredere în amicul tău. Astfel de informații le primești rapid. Ai o intuiție extraordinară.

2. Știi să savurezi singurătatea

Ești capabil să savurezi singurătatea și timpul pe care îl rezervi pentru tine. Asta nu înseamnă că ești antisocial și îți place să fii mereu singur. Asta se întâmplă deoarece știi că timpul acordat pentru momentele simple, dar plăcute, din viață este mai prețioasă decât vremea petrecută într-un centru comercial.

Pur și simplu, tu nu ai nevoie de oameni pentru a-ți bucura „eu-ul”. Nu ai nevoie de acceptul celor din jur. Pentru că nu vii pe această lume pentru prima dată, nu ai nevoie de experimente pentru ca să înțelegi care stil de viață îți este comod. Îți este confortabil și în singurătate și cu oamenii.

3. Nu îți place cum este construită această lume

Școala, lucru, sărbători în familie… Mergi la fiecare eveniment, te implici, însă înțelegi că toate astea nu sunt așa cum trebuie. De multe ori te gândești la faptul că oamenii nu procedează logic.

Ești de părere că lumea este construită greșit. De multe ori ți se pare că ești un leu care este obligat să trăiască într-o societate plină de oi. Ai fost nevoit de multe ori să te prefaci interesant, când de fapt nu era așa. Iar alte ori ți se pare că trăiești o viață care nu îți aparține.

4. Ai o influență mare asupra oamenilor

Oamenii vin la tine să ceară sfaturi, chiar dacă ești mai mic decât ei cu 10-20 de ani. Pentru că ei știu că ești înțelept nu după vârstă. Se pare că ai avea o privire filozofică deosebită asupra vieții. Se pare că simți viața mai bine decât ceilalți. Pentru că tu știi care este adevărata valoare a unor lucruri precum răbdarea, încrederea, sinceritatea și analiza. Acele lucruri care pentru a fi înțelese unii oameni au nevoie de 10 ani, însă tu le poți înțelege într-un an.

Toate astea se întâmplă pentru că sufletul tău a mai trecut printr-o asemenea experiență. Îți este mai ușor să faci față încercărilor vieții.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!