Copilul tău te-a ales să-i fii mamă. Legătura cu mama se creează înainte de naștere

Copilul tău te-a ales să-i fii mamă. Legătura cu mama se creează înainte de naștere

Publicat de Larisa Moldovan pe 21 December 2020 in De SufletLecții de viațăPildeViata

Și, din acel moment, există o legătură invizibilă, dar puternică între voi. Știați că copiii își aleg părinții ei înșiși? Da, este adevărat, copilul tău te-a ales legându-și sufletul de al tău. Înainte de naștere, sufletele viitorilor copii experimentează ceea ce nu își pot aminti mai târziu, dar legătura cu mama se creează înainte de naștere, iar sufletele sunt unite pentru totdeauna.

Acest mesaj al unei mame către copilul ei va atinge orice inimă!

„Mi-e greu să exprim în cuvinte toate emoțiile și sentimentele pe care le-am simțit, știind că ai apărut în burtica mea. Crești atât de repede, privind lumea cu un aspect inocent și în fiecare zi descoperi noi secrete ale acestei lumi.

Dar tu nu crești singur – eu cresc alături de tine și mă dezvolt ca o mamă.

Și vreau să știi că scopul în viață nu este doar să fii fericit. Vei fi fericit sau trist, vei întâlni oameni diferiți – buni și răi și vei decide singur la cine să renunți și pe cine să iei cu tine. Însă fiecare moment să fie umplut cu energie pozitivă, astfel încât să trăiești astăzi și să nu speri mâine.

Nu pierde timpul distrugându-ți lumea. Fă ceea ce îți va face sufletul să vibreze și orice altceva va fi adăugat. Nu deveni dependent de nimic sau de nimeni, deoarece energia creativă se află în interiorul tău.

Lasă-ți gândurile să fie frumoase, iar viața ta va fi frumoasă. Ceea ce avei în minte va deveni o parte din tine, nu numai în gândurile tale, ci și în realitate. Din când în când, bucură-te de liniște și ascultă esența ta, iar apoi vei putea clarifica orice îndoieli pe care le ai.

Fii recunoscător, aceasta este cea mai bună prismă prin care să privești viața și ține cont că, cu cât mulțumești mai mult, cu atât primești mai mult.

Iubirea îi unește pe cei care se iubesc pentru totdeauna. Te iubesc fără nicio cerință sau condiție, indiferent de ceea ce faci sau nu faci. Sunt infinit recunoscătoare pentru viață pentru că mi-ai dat posibilitatea să devin mama ta.

Apreciez și mențin conexiunea noastră … una care provine din cele mai secrete adâncimi ale sufletelor noastre.

Îți mulțumesc că faci parte din mine, dragă copile. Viața mea a devenit mult mai frumoasă când ai apărut în ea. Iartă-mi greșelile, mă străduiesc din răsputeri! Aș vrea să sărbătoresc cu tine mai multe zile de naștere, să te văd și să te iubesc în fiecare zi! ”

Un mesaj minunat al unei mame care merită împărtășit cu toată lumea și cu toate viitoarele mămici!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!