Copiii de Cristal sunt noua generatie de copii care populeaza Pamantul .Unii mediumi, clarvazatori, spun ca ei au inceput sa se nasca incepand cu anul 1995, in alte scrieri se specifica ca ei au inceput sa apara pe lume incepand cu anul 2000.

A fi singur nu-i chiar aşa de rău! 20 de AVANTAJE

Toţi în jur îţi spun că singurătatea e rea. Şi sunt de părerea că poţi să suporţi orice pentru a nu rămânea singur(ă). Se pot aduce argumente că în singurătate ai mai mult timp să înveţi, să te autodezvolţi, să te ocupi de viitor. Deci care sunt principalele avantaje ale singurătăţii?
 • 1. Libertatea nu e îngrădită de oarecare hotare. Într-o relaţie mereu există compromisuri şi jertfire. Aici nu e aşa.
 • 2. Nimeni nu te înşeală.
 • 3. Lipsa geloziei din ambele părţi.
 • 4. Nu are cine să-ţi păteze aşternutul de ciocolată şi să lase acolo fârâmituri de biscuiţi.
 • 5. Nu există frica de a fi părăsit.
 • 6. Nu sunt cheltuieli suplimentare de sărbători.
 • 7. Lipsesc criticile (cu privire la felul în care te îmbraci, felul în care conduci maşina etc.)
 • 8. Aflându-te în magazin, nu e nevoie să-ţi suni partenerul pentru a-l întreba ce doreşte.
 • 9. Poţi să dormi pe oricare parte a patului, întins sau ghemuit, cum doreşti.
 • 10. Nu sunt îngrijorări suplimentare. Dar oare s-a întâmplat ceva? De ce nu mă sună?
 • 11. Nimeni nu te trădează şi nu te minte.
 • 12. Nu există pericolul de a te tulbura, citând mesajele partenerului din reţelele de socializare.
 • 13. Poţi să îţi planifici weekendul, vacanţa precum după bunul plac.
 • 14. Nu trebuie să ai grijă de cineva, făcându-i de mâncare sau strângând de pe urma lui lucrurile.
 • 15. Înainte de a face un pas nu e nevoie să te sfătuieşti cu cineva.
 • 16. Lipseşte subiectul ce îţi poate strica dispoziţia.
 • 17. Baia va fi liber întotdeauna de dimineaţă.
 • 18. Nu e nevoie să-ţi justifici întârzierele sau să-ţi ceri iertare pentru orice altceva.
 • 19. Poţi să te ocupi de ceea ce vrei (ai timpul tău la dispoziţie) , în loc să prăjeşti cotlet la bucătărie, spre exemplu.
 • 20. Poţi să flirtezi cu cine vrei şi când vrei, să întâlneşti oameni noi.
Mihail Litvak – psihoterapeut și unul dintre cei mai recunoscuți psihologi la nivel mondial. El a fost primul care a dezvoltat un sistem de soluționare a conflictelor și primul care l-a aplicat în practică. Important este să înveți să te înțelegi pe tine și să îi înțelegi pe alții. Aceste 20 de sfaturi te vor ajuta la soluționarea multor situații din viață: Dacă o persoană nu are nimic bun de spus despre sine, dar vrea să vorbească, începe să-i vorbească de rău pe alții. Mai bine roade piatra învățăturii, decât gâtul apropiatului, dacă tot vrei să rozi ceva. Depresia este un dar oferit omului pentru a se gândi la propria persoană. Nimeni nu părăsește pe nimeni, pur și simplu unul merge mai departe. Cel care rămâne în spate, crede că este părăsit. Dacă ai o părere bună despre tine, de ce mai ai nevoie ca și altcineva să gândească bine de tine. Fă ceea ce-ți dorești fără a cere permisiunea, pentru că nu știi dacă ți se va da acordul. Capacitatea de a iubi și îndura singurătatea este un indicator al maturității spirituale. Cele mai bune lucruri le facem în singurătate. Persoana imatură de multe ori știe, dar nu este capabilă. Cea matură nu doar știe, ci și poate. Prin urmare, cea imatură critică, iar cea matură face. Nu cunosc calea spre succes. Dar știu calea spre eșec – dorința de a fi pe placul tuturor. Nu există logică masculină sau feminină, există capacitatea sau incapacitatea de a gândi corect. Vrei să îți cunoști cel mai mare dușman al tău? Privește în oglindă. Fă-i față lui – restul se vor împrăștia. Atinge succesul – vor trece supărările. Să vorbești cu prietenii este plăcut, iar cu dușmanii este util. Există doar un singur motiv bun pentru a distruge relații și a demisiona de la locul de muncă – imposibilitatea creșterii personale în circumstanțele existente. Împărtășește bucuria și cu prietenii, și cu dușmanii. Prietenul se va bucura, iar dușmanul se va supăra. Nu alerga după fericire, dar găsește locul unde se află. Iar fericirea te va găsi pe tine. Pot să-ți spun locul unde se află fericirea ta – în tine. Iar drumul spre ea – dezvoltarea maximă a tuturor abilităților tale. Fericirea – un produs al activității organizate în mod corespunzător. Dacă vrei să-i demonstrezi cuiva ceva – înseamnă că trăiești de dragul acelei persoane. Dacă trăiești pentru tine, atunci nu ești nevoit să îi dovedești nimic nimănui. Visele – vocea posibilităților noastre. Eu nu visez să cânt la operă. Nu am nici voce, nici auz muzical. Dar dacă aș fi visat, prin urmare, ar fi un rezultat al abilităților mele și aș încerca din răsputeri să ajung la operă. Doar ar trebui să gândesc modul prin care aș realiza acest vis. Important este să nu te grăbești, pentru că atunci se întâmplă destul de repede. Este bine când o persoană spune următoarele despre ea: „Doar pe asta mă concentrez, încercând să-mi văd visele împlinite.” Mai bine comunici cu o carte bună, decât cu un om pustiu. Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!
Publicitate

Acestia sunt copii extrem de puternici, al caror scop principal este sa ne duca catre urmatorul nivel in evolutia noastra, si sa ne reveleze puterea noastra interioara si divinitatea noastra. Ei functioneaza ca o constiinta de grup mai degraba decat ca indivizi, si traiesc prin „Legea lui Unu” sau Constiinta Unitatii, sunt o forta puternica pentru dragoste si pace pe planeta.

Acest copii,Lucratori intru Lumina,sunt fiinte ideale din multe puncte de vedere,cei care au darul clarvederii le pot vedea aura care este superba,multicolora,opalescenta,in nuante pastelate,asemanatoare cu efectul de prisma al unui cristal de cuartz. De aici le vine si numele de Copii de Cristal.
babyIata care le sunt caracteristicile:

-sunt nascuti dupa 1995

-au ochii mari si privirea este foarte intensa

-sunt foarte afectuosi

-incep sa vorbeasca mai tarziu de 3 ani datorita capacitatii lor de a comunica telepatic si prin semne pe care si le inventeaza singuri

-atunci cand incep sa vorbeasca de obicei o fac direct cu fraze complete

-pot incepe sa cante inainte sa vorbeasca deoarece sunt foarte inclinati catre arte

-sunt echilibrati,blanzi si iubitori

-extrem de iertatori ,foarte sensibili si simtitori fata de ceilalti

-foarte legati de natura,de animale

-au darul vindecarii si multi stiu intuitiv cum sa lucreze cu cristalele

-vorbesc deseori despre Ingeri, vieti anterioare,spiritualitate in general

-de obicei sunt vegetarieni tocmai din respect ,iubire ,pentru animale sau prefera sucurile in locul hranei obisnuite,mananca putin si cat mai apropiat de natura

-aparent indestructibili deoarece sunt foarte protejati de Ingeri

Desi nu vorbesc mai devreme de 3 ani parintii lor nu au nici o problema in a comunica cu ei telepatic.Multi parinti afirma ca au o relatie fericita cu copii lor ,marea majoritate folosind expresia ca au “un Inger de copil”

De multe ori acesti copii deosebiti se nasc in familii capabile sa ii creasca intr-un mediu spiritual ,isi aleg parinti care au si ei sensibilitati spirituale crescute.

Publicitate

Ochii lor mari sunt foarte magnetici,atrag ,acesti copii nefacand altceva decat sa adune informatii cat mai multe despre oameni si planeta.De asemenea prin ochii lor ei transmit mesaje de iubire ,transmit energii inalte de care acum omenirea are nevoie.

Copii de Cristal vad dincolo de suprafata oamenilor, ei vad Lumina Divina interioara a fiecaruia ..Au capacitati paranormale ,vad Ingeri si Ghizi din lumea spirituala si citesc cgandurile oamenilor.
Uneori cad in transa in special cand sunt in natura datorita firii lor meditative,atunci par ca nu isi mai aud deloc parintii,in aceste transe primind informatii,ghidare divina despre ce au de facut pe Planeta, cum pot ajuta mai mult.

Sunt copii foarte sensibili,puternic influentati de energia colectiva a planetei.cand mase de oameni trec prin stari de frica (cum este cazul revoltelor,razboaielor sau cutremure , schimbari climatice),sau cand se pregateste un eveniment care va schimba lumea,copii de cristal pot deveni foarte agitati.

Trupurile lor sunt de asemenea sensibile,sunt sensibili la : zgomotele prea puternice, aglomeratie, temperatura , la dezordine, la ingrediente artificiale si la chimicale.

Copiii de Cristal poarta in inima atat de multa iubire incat numa iprezenta lor este vindecatoare,dar sunt dotati si cu multe capacitati innascute in acest domeniu.

Par sa stie intuitiv cum sa directioneze energia cu mainile,cu gandurile si chiar cu cristalele,pentru a realiza vindecari profunde. Unii dinre ei sunt alchimisti,magicieni si au darul telekineziei(de a muta obiectele cu ajutorul mintii).

Deseori poarta conversati ide neinteles cu lumea nevazuta ,multi parinti fiind convinsi ca acesti copii vad Ingeri sau pe cei decedati(si asa si este) .

Iata darurile pe care ei le aduc omenirii prin intruparea lor pe Pamant: afectiunea,fericirea , bucuria,,iubirea si respectul fata de cei in varsta,,iertarea si mentinerea pacii.

A fi parintele unui Copil de Cristal este un privilegiu.Rolul nostru este sa le asiguram cadrul in care ei sa se manifeste, sa le asiguram climatul bun si armonios de care ei au nevoie ca sa se dezvolte,sa ii sprijinim in manifestarea darurilor spirituale cu care ei s-au nascut.


Publicitate


Alte Articole