Copacii sunt vindecători naturali! Iată cum le puteți folosi energia

Copacii sunt vindecători naturali! Iată cum le puteți folosi energia

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2020 in SfaturiSpiritualitateViata

Știi ce spun taoiștii despre copaci? Copacii au o energie foarte puternică. Nu numai că produc oxigen, ci transformă și energia negativă în energie pozitivă.

Nu este uimitor?

Copacii sunt extrem de benefici pentru sănătatea umană.

Iată câteva caracteristici ale unora dintre ei:

1. Pinii radiază energie qi – energia vieții. Ei îmbogățesc sângele, întăresc sistemul nervos și ajută la prelungirea vieții.

2. Ulmul are un efect calmant și are un efect pozitiv asupra stării stomacului.

3. Arțarul ameliorează durerea.

4. Roșcovul ajută la normalizarea temperaturii corpului și are un efect pozitiv asupra sănătății inimii. Roșcovul, este un arbore originar din bazinul Mării Mediterane și face parte din familia fabaceelor.

5. Ficusul este bun pentru inimă și ajută la eliminarea excesului de lichid din corp.

6. Arborele de scorțișoară ajuta la răceli.

7. Prunul are un efect pozitiv asupra stării stomacului, pancreasului și splinei. De asemenea, te ajută să te calmezi.

8. Smochinul normalizează temperatura corpului. Ajută la ameliorarea diareei și ajută splina.

9. Frasinul ajută la accelerarea vindecării rănilor, reduce transpirația.

10. Păducelul are un efect pozitiv asupra tractului digestiv. De asemenea, ajută la creșterea tensiunii arteriale.

11. Mesteacănul reduce temperatura corpului, elimină excesul de lichid și inițiază detoxifierea întregului corp.

12. Tuia și lemnul de cedru reduc temperatura corpului. Ele sunt, de asemenea, o sursă de energie pentru principiul yin-feminin.

13. Salcia ajută la eliminarea excesului de lichid din corp. Acest copac scade tensiunea arterială și are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătății vezicii urinare.

Cum putem beneficia de efectele lor pozitive

1. Pentru a fi înconjurat de copaci, nu trebuie neapărat să mergi la pădure. Copacii dintr-un parc sunt la fel de benefici. Principalul lucru este să învățați cum să „comunicați” corect cu copacul.

2. Este important să poți găsi copacul „tău”. Nu ar trebui să fie prea mare sau prea mic. Cel mai bine este să găsiți un copac de înălțime medie.

3. Pentru a stabili o relație cu un copac, nu este nevoie să te urci în el. Tot ce trebuie să faci este să începi să vorbești cu copacul (în minte). Dacă decideți să urcați într-un copac, încercați să nu rupeți nimic.

4. Pentru a stabili relația, este important să înțelegem arborele cât mai bine posibil. La fel ca oamenii, fiecare dintre ei este unic. Este foarte important să înțelegi ce vrea arborele tău.

5. Încearcă să vii la copac mai des. Un fel de relație ar trebui să se dezvolte între tine și el. Da, au nevoie dragoste, grijă și tandrețe. La fel cum Eminescu mergea la teiul lui.

Într-un timp destul de scurt veți realiza cum un copac vă poate ajuta să vă liniștiți, să gândiți pozitiv și să vă regăsiți speranța.

Nimeni nu știe unde este limita puterii de vindecare a copacilor. Pot vindeca cele mai profunde răni. Pot ajuta și sprijini. Vă pot arăta calea când aveți nevoie de ea.

Trebuie doar să faceți un singur lucru – să petreceți timp lângă copac. Și viața va începe să se schimbe …Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!