Cine sunt „vampirii energetici”? Cum ne afectează ei? Ne explică Preoții

Cine sunt „vampirii energetici”? Cum ne afectează ei? Ne explică Preoții

Publicat de Larisa Moldovan pe 28 September 2023 in CredințăSpiritualitate

Oamenii adesea pun întrebări despre vampirii energetici. Probabil că sunt fascinați de „filmele de groază”, altfel de unde ar ști ei cine sunt vampirii. Totuși, în Evanghelie nu întâlnim această expresie. În schimb, găsim cuvintele regelui David:

„Cu cei sfioși vei fi sfios, iar cu bărbatul nevinovat nevinovat vei fi, cu cel ales ales vei fi, cu cel îndărătnic te vei certa”.

Când interacționăm unul cu celălalt, schimbăm ceva între noi. Dacă vorbiți cu cineva care dorește răul altora, acest rău va ajunge la voi… Dacă nu vă rugați.

Dacă comunicați cu o persoană goală, această goliciune, conform legii vaselor comunicante, va fi și în voi.

Fiți atenți cu cine vorbiți. Pentru că dacă veți comunica cu cineva care vorbește în van, și îl veți sprijini într-un fel sau altul, veți simți și voi goliciunea în sufletul vostru.

Dacă sunteți lângă o persoană care vorbește rău, veți fi și voi învăluiți în această stare rea. Mai bine să stați alături de oameni buni.

Și apoi, înainte de a începe să vorbiți cu cineva, gândiți-vă: nu sunteți voi în această situație cei care fură energia? Cu ce intenție ați început să comunicați? Din bunăvoință, invidie, răutate sau plictiseală?

Astfel, toți putem fi vampiri energetici și să luăm ceva de la alți oameni.

Foarte des oamenii se adresează medicilor spunând că se simt fără energie, că sunt deprimați, că nu doresc nimic. Într-un cuvânt, oamenii nu au energie să acționeze. Întrebarea este: ce s-a întâmplat? Unde a dispărut activitatea? De ce este deprimat?

Cuvântul „deprimat” în sine spune că persoana este sub presiune. Cine mă poate presa? Cine mă poate deprima?

În jurul nostru există spirite rele. Indiferent dacă credeți sau nu, este adevărat. Scopul demonilor este să ne facă nefericiți, să ne priveze de voință, bucurie, fericire. Și pentru asta trebuie să ne facă nefericiți. Să ne supună.

Oamenii îi numesc vampiri energetici pe cei care par să aspire energia. Categori că, dacă veți comunica cu un slujitor al satanei, veți pierde energie.

Dacă veți comunica cu un alcoolic, veți pierde și energie.

Dacă veți comunica cu cineva care este furios… Sau dacă veți fi furioși, veți simți că energia v-a părăsit.

Așadar, forțele demonice (diavolii) sunt vampirii energetici. Când ne conectăm cu ei mental sau activ, pierdem energie.

Ce înseamnă să te conectezi activ? Să comiți un păcat. Păcatul mă face ca eu să pierd energie. Forțele sufletului meu. Sufletul meu este afectat de păcat. Și mă simt rău din această cauză.

Dacă ne vom abține de la păcat și vom acționa conform poruncilor Lui Dumnezeu, vom avea suficientă energie. De la cine primim energia? De la Dumnezeu.

Dumnezeu este sursa de energie. Energie a dragostei. Aceasta ne oferă putere, bucurie, luminează mintea noastră, purifică sufletul și vindecă trupul și sufletul.

Însă atunci când păcătuim, la început chiar ne poate fi mai bine. De exemplu, ai insultat pe cineva, i-ai spus tot ce ai vrut și te simți mai bine. Pentru că răul a ieșit din tine.

Dar se va întoarce la tine. Acesta este un lucru sigur. Și apoi va începe să te tortureze. Iar acesta va fi răul demonilor.

Deci, nu păcătuiți și nu comunicați cu oamenii care sunt slujitori ai satanei.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!