Cine sunt Războinicii Luminii. Cele 12 calități principale pe care le puteți descoperi în voi înșivă.

Cine sunt Războinicii Luminii. Cele 12 calități principale pe care le puteți descoperi în voi înșivă.

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2024 in Dezvoltare PersonalaSpiritualitate

În Cartea Revelația lui Ioan, cunoscută sub numele de Apocalipsa, capitolul 7 este dedicat profeției despre cei 144.000 de Războinici ai Luminii, care, trezindu-se, vor schimba lumea, curățând Pământul de ‘puterile întunericului’, răul și disperarea, punând astfel temelia Epocii de Aur a Adevărului, Purității și Iluminării.

Apariția Războinicilor Luminii este prezisă și în celebrele profeții ale indienilor Hopi, în Tablele de Smarald ale lui Hermes Trismegistus și în Cartea lui Enoh. Acest lucru se va întâmpla la sfârșitul erei Kali-Yuga, perioada cea mai nefavorabilă pentru întreaga omenire, în care ne aflăm în prezent.

Nu, nu vorbim deloc despre sfârșitul lumii cu care suntem periodic speriați. Kali-Yuga sau ‘era de fier’ este o eră a lipsei valorilor adevărate (dreptate, milă, spiritualitate), o eră în care predomină energiile întunecate care generează lăcomie, ignoranță, egoism, senzualitate, ipocrizie, răutate, violență…

Lista poate continua la infinit. Cred că și voi vedeți că lumea devine din ce în ce mai nebună, omenirea tânjește după bunuri materiale și plăceri, sacrificându-și sufletele pe altarul Vitelului de Aur.

La ce a fost bun acest preambul atât de lung? Fără el, mi-ar fi fost dificil să explic cine sunt Războinicii Luminii și de unde provin.

Noi, voi și cu mine, nu am avut noroc dar totodată am avut norocul de a trăi în ultimul ciclu al Kali-Yuga, când valorile spirituale sunt aproape pierdute, nu mai avem forța de a rezista energiilor întunecate, iar suferința devine tema principală a vieții multora dintre noi. Însă tocmai în această perioadă apare o oportunitate unică de a restabili legătura cu Universul, de a readuce armonia în viață, de a trăi, nu doar de a supraviețui.

Pentru că în această întunecime adâncă apar Războinicii Luminii – Mari Învățători și Ghizi. Ei nu coboară din ceruri într-o căruță strălucitoare cu o sabie strălucitoare în mână, așa cum o face Arhanghelul Mihail. Singura lor armă împotriva ‘puterilor întunericului’ este iubirea, răbdarea și dreptatea, iar scopul lor principal este să distrugă întunericul din interiorul nostru și să ne arate calea corectă.

Ceea ce este cel mai minunat este că ei sunt deja printre noi și fiecare dintre voi poate deveni un Războinic al Luminii, un Cavaler al Spiritului.

În inima fiecărui copil care se naște în această lume trăiește Creatorul, care îi ajută să păstreze o legătură solidă cu Universul, să conștientizeze cu mintea lor neîntinată bunurile civilizației și scopul lor. Din păcate, pe măsură ce creștem, mulți dintre noi își pierd această legătură, căzând în capcanele legilor societății, urmărind bunăstarea și uitând de adevărata lor cale.

Doar câțiva reușesc să păstreze această legătură divină în ei, și cu greu poți număra pe degetele de la o mână pe cei care reușesc să o redobândească. Ioan Teologul îi numea pe acești oameni ‘adormiți’, ale căror trezire și conștientizare a marii lor misiuni pe Pământ începe chiar acum, în epoca finală a lui Kali-Yuga. Aceștia sunt Războinicii Luminii, chemați să vindece omenirea la un nivel subtil, mental și spiritual.

Oameni absolut obișnuiți. Cel puțin, așa se consideră ei înșiși, rușinându-se să-și promoveze virtuțile, care le-au fost date de Creator. Acesta este unul dintre principalele semne ale aleșilor, care trăiesc în conformitate cu Legile Universului, luminându-se în gânduri și fiind cinstiți în fapte.

Alături de ei, nu numai că te învăluie într-o atmosferă de căldură și pace, dar te simți cu adevărat protejat, iar energia lor este atât de pură. Prin simpla lor prezență, pot ajuta și pot oferi speranță doar cu un zâmbet.

Empatia lor este atât de divină, iar dragostea pe care o emit este atât de puternică încât pot schimba destinele în bine, transformând energia întunecată în lumină, umplând totul în jur cu vibrații de iubire și bunătate, ajutând la refacerea conexiunilor pierdute cu Universul și regăsirea armoniei în viață.

Sunt persoane modeste, nu urmăresc faima, sunt străini de graba mercantilă și de căutarea bunăstării materiale. Pentru ei, este mult mai important să facă lumea mai curată și mai luminoasă, iar cea mai mare recompensă este să vadă schimbările în bine.

Abilitatea lor de a vedea frumosul chiar și în cele mai obișnuite lucruri este uluitoare. Potențialul lor creativ, dorința de cunoaștere și auto-perfecționare merită admirație.

Păstrează cu grijă în memorie toate lucrurile bune din viață și le acceptă cu recunoștință ca experiență necesară, întăritoare a spiritului, fără a permite cenușei suferinței, răutății și urii să întunece sufletul.

Sunt afectați fizic de orice manifestare a nedreptății și cruzimii.

Sunt medici ai păcii de neegalat, capabili să stingă orice conflict în joacă.

Le este greu să critice pe cineva și, cu atât mai puțin, să acuze pe altcineva de propriile lor eșecuri și dezamăgiri; toleranța și capacitatea de a vedea binele în fiecare persoană sunt apanajul lor.

Lenea, plictiseala și inactivitatea nu sunt în vocabularul lor. Sunt întotdeauna gata să vină în ajutor, adesea în detrimentul propriilor interese. Luptă întotdeauna pentru ceea ce cred.

Sunt capabili să inspire, să conducă, fără a depune eforturi speciale.

Dar cel mai important – împărtășesc cu generozitate cunoștințe înalte și lumină, lăsând mereu omului dreptul de a alege.

Nu vă descurajați dacă nu v-ați descoperit aceste calități ale Războinicului al Luminii în voi înșivă. Faceți ceea ce vă dictează inima, ceea ce este cu adevărat important pentru voi, controlați-vă gândurile și emoțiile, nu vă lăsați să vă cufundați în haosul calomniei, invidiei și mâniei, păstrați lumina sufletului vostru, luminând fiecare zi cu Iubire și Recunoștință, și atunci, cu siguranță, lângă voi va apărea un Războinic al Luminii care vă va arăta calea corectă.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!