Cine sunt cei 15 Arhangheli ai Universului si cum te pot ajuta in viata! Afla care este Arhanghelul tau spiritual!

Cine sunt cei 15 Arhangheli ai Universului si cum te pot ajuta in viata! Afla care este Arhanghelul tau spiritual!

Publicat de Larisa Moldovan pe 4 May 2019 in Spiritualitate

“Respectă misterul. Dumnezeu nu joacă zaruri cu Universul, totul este interconectat și are un sens.Deși acest sens rămâne mai tot timpul ascuns, știm când suntem mai aproape de adevărata noastră misiune pe pământ, fiindcă atunci tot ce facem se molipsește de energia entuziasmului.”

Cei 15 Arhangheli au roluri specifice. Asta nu inseamna ca nu te-ar ajuta in orice fel ar putea cu privire la orice problema, insa au prioritatile lor.

Fiecare dintre noi rezonam mai bine cu un anume Arhanghel, uneori chiar cu doi sau cu trei, însa cunoasterea lor si a virtutilor cu care au fost înzestrati e o bucurie, fapt pentru care voi expune mai jos foarte pe scurt harurile si specializarile citorva dintre ei.

Iata care sunt Arhanghelii Universului si cu ce se ocupa fiecare dintre acestia!

Arhanghelul Ariel – Daca esti preocupat de abundenta, prosperitate sau alte nevoi materiale, Arhanghelul Ariel te poate ajuta. Este si protectorul naturii.

Arhanghelul Azrael – Daca suferi si ai nevoie de confort si de o modalitate de a trece peste, cheama-l pe Arhanghelul Azrael. Numele sau inseamna “mila lui Dumnezeu”.

Arhanghelul Chamuel – Daca ai pierdut sau cauti ceva, arhanghelul Chamuel te poate ajuta. Numele sau inseamna “ochii lui Dumnezeu” si te poate ajuta sa gasesti tot ce cauti.

Arhanghelul Gavril – Este arhanghelul patron al oamenilor creativi. Te ajuta sa iti gasesti creativitatea si te impinge sa faci diferite lucruri.

Arhanghelul Haniel – Numele sau inseamna “harul lui Dumnezeu”. Daca vrei sa ai mai multe daruri spirituale si sa devii o persoana mai intuitiva, cere-i ajutorul.

Arhanghelul Ieremiel – Acesta este un alt arhanghel care te ajuta sa iti dezvolti darurile spirituale si sa iti revizuiesti viata, pentru a intelege ce schimbari sa faci.

Arhanghelul Iofiel – Acesta este arhanghelul frumusetii. Te poate ajuta sa cureti spatiul si sa infrumusetezi orice parte a vietii tale. Unii il numesc ingerul feng shui.

Arhanghelul Metatron – Daca ai nevoie de ajutor pentru gestionarea timpului, Arhanghelul Metatron te va ajuta. Te va ajuta sa termini proiectele la timp. Tot acesta este protectorul copiilor.

Arhanghelul Mihail – Arhanghelul Mihail vine in ajutorul oamenilor nesiguri. Acesta ne protejeaza si ne linisteste temerile. Poate intrerupe legaturile nedorite cu trecutul.

Arhanghelul Raguel – Daca incerci sa clarifici o cearta, sa rezolvi o neintelegere sau sa te asiguri ca lucrurile merg bine, Arhanghelul Raguel este cel la care trebuie sa apelezi. Acesta poate sa linisteasca situatiile interpersonale dificile.

Arhanghelul Rafael – Rafael este arhanghelul care se ocupa de vindecarea fizica. Daca esti bolnav, suferi de dureri fizice sau ai alte boli, este ingerul perfect pentru tine.

Arhanghelul Raziel – Acesta te poate ajuta sa iti vindeci problemele din viata trecuta sau sa interpretezi visele nocturne.

Arhanghelul Sandalfon – Cand simti ca rugaciunile tale nu sunt auzite sau raman fara raspuns, ii poti cere lui Sandalfon sa iti transmita personal rugaciunile lui Dumnezeu.

Arhanghelul Uriel – Ai nevoie de o idee cu privire la viitorul tau sau la orice aspect al vietii tale? Uriel este perfect pentru acest lucru.

Arhanghelul Zadkiel – Daca vrei sa treci cu bine de un examen, sa iti amintesti lucruri, cheama-l pe Zadkiel.  Acesta te poate ajuta si in ceea ce priveste iertarea de sine si a celor din jurul tau.

Ei ne ajuta cu permisiunea divinitatii însa la cererea si invocarea personala. Trebuie sa stim când e necesar sa invocam un Arhanghel razboinic precum Mihail si când un Arhanghel al bucuriei si cunoasterii cum este Haniel, când avem nevoie de energia blânda si intuitia specifice lui Gabriel sau de forta vindecatoare a lui Rafael…

Ce ai mai adauga la acest articol? Scrie-ne parerea ta in comentariile de mai jos! Aici invatam impreuna despre viata! Facebook ascunde articolele celor care nu interactioneaza cu ele. Daca vrei sa primesti in continuare articole de la noi, apreciaza, comenteaza si distribuie acest articol si astfel vei primi si articolele viitoare! Multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!