Cine îți iubește sufletul, nu te părăsește niciodată.

Cine îți iubește sufletul, nu te părăsește niciodată.

Publicat de Larisa Moldovan pe 7 October 2020 in De SufletLecții de viațăPersonalitate

“Iubești atunci când le urezi tot ce e mai bun oamenilor pe care îi iubești și atunci când pui interesele și bunăstarea lor în fața intereselor și bunăstării tale. Este ceea pentru ce merită să trăiești.” – Angelina Jolie

Dacă vrei să iubești… iubește din toată inima. Spune-i persoanei la care ții că îți pasă. Privește-o în ochi. Ascult-o. Sărut-o cu pasiune. Nu te întreba dacă simte la fel și dacă îți împărtășește sentimentele. Nu pune presiune pe ce există acum. Nu te întreba dacă această relație merge într-o direcție. Nu îți fie teamă de modul în care viața este imperfectă și fragilă. Doar iubește!

Dacă vrei să iubești… iubește ca și cum viața de mâine nu va veni. Iubește de parcă momentul pe care îl trăiești acum este singurul pe care îl ai. Iubește de parcă persoana care stă în fața ta este cel mai frumos cadou primit de la viață.

Dacă vrei să iubești… iubește ca și cum nu vei mai iubi niciodată. Iubește de parcă zâmbetul lui este cel mai frumos lucru pe care îl vei vedea astăzi. Iubește de parcă nu mai există nimic în afară de această iubire.

Dacă vrei să iubești… iubește ca și cum nu ai fost niciodată rănită. Nu ai simțit niciodată durerea unei inimi zdrobite sau dezamăgirea din vocea cuiva. Iubește ca și cum nu ai văzut niciodată cum o relație se destramă.

Dacă vrei să iubești…. iubește cu ferocitate. Dragostea este tot ce ai. Dragostea este sinceră. Dragostea îți dă aripi. Oferă-i persoanei de lângă tine inima ta. Oferă-i zâmbetul tău, sufletul tău. Renunță la toate aceste măști și fii vulnerabilă. Fii tu!

Dacă vrei să iubești… iubește cu dorință. Arată că ești acolo, ascultă. Fii prezentă atunci când are nevoie de tine și fă planuri alături de el. Investește în această relație, fii entuziasmată. Nu îți fie teamă să îi arăți cât de mult contează pentru tine.

Dacă vrei să iubești… iubește cu un scop. Iubește cu tot sufletul tău, cu toată inima ta. Iubește chiar și atunci când totul este dificil în viața ta sau când vrei să renunți. Iubește prin acțiuni, cuvinte, alegeri. Iubește cu bune și cu rele.

Dacă vrei să iubești… iubește cu intenție. Iubește din tot sufletul. Nu iubi pe jumătate. Nu pierde timpul oferind doar bucăți din inima ta. Nu pierde o relație adevărată fiind victima fricii tale.

Dacă vrei să iubești…. iubește pur și simplu. Iubește pentru că iubirea este cel mai frumos lucru în această viață. Și nu te mai opri niciodată din iubit.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!