Cinci obiecte care vă pot proteja împotriva deochiului

Cinci obiecte care vă pot proteja împotriva deochiului

Publicat de Larisa Moldovan pe 22 October 2021 in SfaturiSpiritualitateSuperstitii

În orice loc sau chiar acasă, putem deveni victime ale deochiului, precum și atacului unui vampir energetic. Desigur, biocâmpul nostru puternic ne sprijină apărarea, dar dacă energia protectoare a fost deja spartă, avem nevoie de amulete care ne-ar putea ajuta.

În jurul nostru sunt o mulțime de persoane care ne invidiază, și chiar dacă nu își vine să crezi, și rudele tale te invidiază pentru viața pe care o duci, deși ai putea crede că acestea ar trebui să se bucure cel mai mult, în realitate nu este așa. De multe ori, străinii sunt mai de valoare decât neamurile, care abia așteaptă un motiv pentru a te bârfi.

Pentru că niciodată nu știi când te poate deochea o persoană, este bine să spui rugăciunea inimii „Doamne Iisuse Hristoase, fiul Lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul” în timp ce stai de vorbă cu cineva, dar și după discuție, și chiar și atunci când străinii te privesc fix în ochi.

Cinci obiecte care te pot proteja de ochiul rău:

Purtarea unei cruciulițe la gât:

Credincioșii poartă o cruce la gât toată viața, care este un talisman foarte puternic și este capabilă să protejeze o persoană nu numai de deochi, ci și de alte influențe negative ale celor din jur. Nu contează din ce material este crucea pe care o porți, nu are importanță, principalul lucru este ca acesta să fie sfințită și apoi va deveni un talisman puternic împotriva oricărei influențe magice.

Purtarea crucii la vedere va bloca gândurile celor care vor să îți transmită răul, și vei observa că vor intra în discuție despre crucea ta, deoarece vor fi marcați de faptul că nu vă pot ataca.

Inele cu pietre prețioase:

Inelele obișnuite nu sunt doar de ornament, acestea pot deveni și amulete destul de puternice. Inițial, inelul are misiunea de a „circula energia persoanei” care îl poartă și de a crea protecție invizibilă în jurul ei. Însă dacă inelul nu este doar rotund, precum verigheta, ci cu o inserție dintr-o piatră prețioasă care ți se potrivește din punct de vedere al caracteristicilor, atunci această protecție este sporită de mai multe ori.

Cea mai puternică energie protectoare este înzestrată în verighetele și inelele de familie, care sunt transmise din generație în generație. Acestea devin tot mai puternice de la generație la generație, și au rolul deja stabilit de protecție a persoanelor care le poartă.

Brățările din metale prețioase

O brățară atașată la mâna unei persoane este ca un scut protector față de cei cu care intră în contact. Prin simplul gest de a da mâna cu cineva, o persoană poate primi o încărcătură negativă, creată de ura și invidia acelei persoane. Trebuie să știi că, unii oameni cu care stai de vorbă te pot ataca fără voie, de aceea, nu uita că oricine poate fi un inamic energetic.

Amulete din pietre:

Pietrele din cristale semiprețioase precum jad, cuarț, cristal, chihlimbar și turmalina sunt considerate amulete foarte puternice. Pentru a vă proteja împotriva deochiului sau a unui vampir energetic, în jurul gâtului au cea mai mare protecție. Puteți alege aceste pietre în funcție de zodia dumneavoastră sau alte caracteristici care definesc cel mai bine tipul de piatră care vi se potrivește.

Un fir roșu pe încheietura mâinii:

Această amuletă este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri. A fost folosit de multe popoare din Europa, America și este foarte cunoscută și în Asia. Pentru a face această amuletă, trebuie să luați un fir de lână sau de mătase și să îl legați de încheietura mâinii și va fi un talisman puternic împotriva deochiului. Această amuletă este recomandată în special copiilor mici, care nu se pot proteja singuri, mai ales în perioada sărbătorilor, când întră în contact cu multă lume străină.

Această amuletă a fost observată și la vedete mari, staruri de cinema, la diferitele lansări și gale.

Ac de siguranță:

Străbunicii noștri nu foloseau acul de siguranță doar pentru a prinde lucrurile. Acesta are o formă închisă, care, parcă, închide biocâmpul uman, iar acest lucru nu permite trecerea influențelor negative. Bătrânii îl atașau foarte des la diverse obiecte vestimentare, pentru a le ajusta dimensiunea, dar și pentru protecție. Probabil că și în zilele noastre, dacă mergeți la țară observați bătrânii cum încă poartă aceste ace de siguranță.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!