Cinci caracteristici distinctive ale persoanelor cu vibrație înaltă

Cinci caracteristici distinctive ale persoanelor cu vibrație înaltă

Publicat de Larisa Moldovan pe 5 August 2023 in Spiritualitate

Principala diferență a persoanelor cu vibrație înaltă este lipsa atașamentului față de partea fizică a corpului.

Aceasta nu înseamnă că trăiesc fără responsabilități și obiective în viață. De obicei, oamenii cu vibrație înaltă fac mulți bani și acești bani vin ușor, fără efort. Mereu au suficienți de bani pentru a trăi viața pe care și-o doresc.

Dar dacă 90% din timpul tău te gândești la corpul tău, la îmbătrânire, la boli, te temi, ești îngrijorat de poziția ta materială, acest lucru scade vibrațiile mult mai mult decât furia, mânia sau ura.

Atașamentul excesiv față de lucruri și față de propriul corp fizic reprezintă o energie densă și de frecvență joasă. Dacă este însoțit de frici, răutate, invidie și nemulțumiri, devine ca o mocirlă care te atrage cu putere.

În schimb, oamenii care petrec mare parte din timpul lor gândindu-se la aspecte nemateriale: știință, artă, psihologie, învață, lucrează la dezvoltarea personală, sunt pasionați de ceva, sunt interesați de idei și sensuri noi, vibrează întotdeauna la un nivel înalt.

Există și alte caracteristici evidente:

1. Absența confuziei, claritate în viață.

Vibrațiile înalte sunt Lumina. Iluminează tot ceea ce spunem, gândim și facem. Lumina străbate toate aspectele vieții noastre. Nu poți avea vibrații înalte doar într-un singur aspect al vieții tale.

Asta înseamnă că întreaga noastră viață este plină de lumină și astfel înțelegem totul. Știm ce facem și nu avem motive să confundăm lucrurile sau să ne entuziasmăm la ceva greșit.

2. Absența fricii.

La niveluri înalte de energie, nu există teamă de eșecuri, necunoscut sau neînțeles. Facem un pas înainte și observăm ce se întâmplă. Tragem concluzii pentru a merge mai departe, pas cu pas, nu închidem ochii și nu fugim într-un trecut întunecat și fără perspective.

3. Sentiment de siguranță și confort.

Întotdeauna și pretutindeni, în orice situație, ne simțim că totul va fi bine. Chiar dacă ceva nu merge așa cum trebuie, știm că în final, acea evoluție a evenimentelor ne va aduce succesul. Știți vorba aceea ,,Tot răul spre bine”.

4. Prezența karmei

Acest lucru înseamnă că toate acțiunile bune și rele primesc imediat un “răspuns” – lumea ne răspunde la fel. Adică toate acțiunile cu adevărat bune sunt recompensate imediat, iar acțiunile rele au un efect invers imediat.

Nu trebuie să așteptăm mult timp, totul se întâmplă foarte repede. Asta dovedește faptul că vibrațiile unei persoane sunt mai înalte.

5. Stare de bine. Starea de bine ne însoțește întotdeauna, indiferent ce se întâmplă. Simțim că până și dacă lumea întreagă se prăbușește, asta nu ne va provoca frică și disperare.

Toate emoțiile puternice, trăirile și pasiunile se întâlnesc cu această undă de bunăstare, de fericire interioară, și cele două valuri se înalță la înălțimi nemaivăzute.

De fiecare dată, aceste înălțimi sunt diferite. Uneori sunt înălțimi spirituale, alteori înălțimi materiale.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!