Cifrele pe care sa le folosesti pentru a atrage usor norocul de partea ta!

Cifrele pe care sa le folosesti pentru a atrage usor norocul de partea ta!

Publicat de Larisa Moldovan pe 16 December 2019 in Numerologie

“Dimensiunea succesului tău este măsurata de puterea dorinței tale, de mărimea visului tău și de cum gestionezi dezamăgirile pe drumul către succes.” – Robert Kiyosaki

2, 5, 11, 15, 20, 43 – Include aceste cifre in rutina ta zilnica si vei avea suficienta energie si buna dispozitie incat sa poti muta muntii din loc!

Aceste cifre “norocoase” te ajuta sa iti duci telurile la bun sfarsit mai eficient si intr-un timp cat mai scurt, sa traiesti mai mult si sa fii mai sanatoasa! Teoria din spatele acestor cifre se bazeaza pe cercetari relevante si sfaturi ale expertilor.

Cifra 2

David Allen, autor al volumului “Getting Things Done”, sugereaza ca daca indeplinirea unei sarcini dureaza nu mai mult de doua minute, ar fi cazul sa o rezolvi pe moment. Aceasta regula a celor doua minute iti va tine lista de indatoriri cat mai scurta, evitand incarcarea ei cu mici nimicuri.

Cifra 5

Cand te frustreaza dificultatea unui proiect, foloseste regula celor cinci minute. Pentru a elimina procrastinarea si a te motiva, spune-ti asa: “Voi lucra pentru cinci minute. Apoi, daca vreau, ma opresc.” Pentru a cultiva perseverenta, spune-ti ca vei mai lucra inca cinci minute, dupa care te poti opri daca vrei. Chiar daca decizi sa te opresti, tot vei fi cu 5 minute mai aproape de finalizarea proiectului. Ideea ii apartine lui MJ Ryan, autor al volumului “This Year I Will”.

Cifra 11

Daca nu iti place sa faci miscare, insa vrei sa traiesti o viata lunga si sanatoasa, 11 minute de mers alert sau exercitii moderate iti ofera ocazia sa te bucuri de beneficii majore. Aceasta teorie a fost formulata de epidemiologul I-Min Lee, de la Harvard Medical School. In urma unei cercetari pe aceastp tema, a reiesit ca subiectii care au facut miscare timp de 11 minute pe zi au trait cu 1,8 ani mai mult decat cei care nu au facut miscare.

Cifra 15

Esti tentata sa bei inca un pahar, desi simti ca te-ai ametit sau nu iti poti potoli pofta de tigara daca treci pe langa un nefumator? Ei bine, poftele dureaza, in medie, conform cercetarilor, nu mai mult de 15 minute. Specialistul in recidive Alan Marlatt descrie poftele ca pe valuri, care urca pana la un anumit nivel, dupa care se “sparg”. Poti naviga printre ele stiind ca dupa cele 15 minute de disconfort vei putea fi mandra ca nu ai cedat si ti-ai atins scopul.

Cifra 20

Incerci sa rezolvi o problema, insa raspunsul se lasa asteptat? Opreste-te, relaxeaza-te si fa ceva diferit timp de 20 de minute. Poti fie sa faci o plimbare, sa tragi un pui de somn sau chiar sa crosetezi. Cand te intorci la birou, vei fi surprinsa sa constati ca raspunsul va veni cat ai clipi. Cand intrerupi tiparul intentionat, creierul elibereaza substante care impiedica raspunsul natural al organismului la stres. Reusesti astfel sa te relaxezi, abordand un mod de gandire ceva mai creativ. Fenomenul a fost definit de cercetatorii Herbert Benson si William Proctor drept “principiul evadarii”.

Cifra 43

Esti gata sa intri in liga profesionistilor la capitolul fintess, astfel incat sa iti sporesti speranta de viata cu aproape 5 ani? Ei bine, 43 de minute de miscare pe zi se transforma intr-o viata cu 4,2 ani mai lunga. Daca, in schimb, ai la dispozitie numai 22 de minute pe zi pentru a face miscare, vei reusi sa castigi 3,4 ani.

Asadar, daca vrei sa fii mai sanatoasa, mai productiva si mai fericita, “pariaza” pe cifrele 2, 5, 11, 15, 20 si 43!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!