Cifra destinului iti poate spune multe despre viitorul tau! Afla cum o poti afla si ce semnificatie are in viata ta

Cifra destinului iti poate spune multe despre viitorul tau! Afla cum o poti afla si ce semnificatie are in viata ta

Publicat de Larisa Moldovan pe 14 November 2022 in Numerologie

Numerologia este o stiinta care ne poate dezvalui adevarari esentiale despre noi si cei din jurul nostru. Numerele reprezinta o forta pozitiva, dar si una negativa a personalitatii. Intelegand si folosind acest potential va veti putea organiza viata in modul cel mai potrivit. Exista 9 numere ale destinului si aici veti putea gasi modalitatea de calcul a lor, precum si caracteristicile cele mai importante ale fiecarui numar al destinului. Toate numerele au o exprimare pozitiva sau negativa a personalitatilor oamenilor, in functie de felul in care fiecare face fata provocarilor.

Numerologie – Calculul numarului destinului

Numarul destinului sau numarul holistic reprezinta suma totala a numerelor din data voastra de nastere, respectiv a zilei, lunii si anului de nastere. Acest numar reprezinta caracteristicile generale ale caracterului vostru, cu atributele lui negative si pozitive. Calcularea numarului este un proces simplu. Trebuiesc adunate toate numerele impreuna una cate una. Spre exemplu:

O persoana nascuta pe data de 1 Decembrie 1939, face aceasta calculare in felul urmator: 1 Decembrie 1939 =1-12-1939= 1+1+2+1+9+3+9=26=2+6=8. Numarul destinului este 8.

O persoana nascuta pe data de 8 Octombrie 1942, face aceasta calculare in felul urmator : 8 Octombrie 1942 = 8-10-1942= 8+1+0+1+9+4+2=25=2+5=7. Numarul destinului este 7.

Numerologie – Numarul 1

Numarul 1 este realistic. Calitatile pozitive ale numarului 1 sunt siguranta de sine, creativitatea si independenta. Esti foarte intuitiv si plin de vitalitate, iti place foarte mult sa conduci si esti foarte tentat sa iti expui creativitatea. Inspiratia este cheia succesului vostru motivational. Este foarte important pentru voi sa invatati sa va asumati responsabilitatile propriilor decizii.

Sunteti foarte increzatori in fortele proprii si astfel sunteti capabili sa ii influientati pozitiv pe cei care sunt in jurul vostru. Trebuie sa va dezvoltati rabdarea, intelegerea si mila, pentru ca in acest fel veti fi capabil sa va atingeti telurile.

Cateodata sunteti foarte increzator in puterile voastre, dar aveti si momente in care sunteti putin cam speriati si traiti cu teama de a nu fi sufiecienti de capabili sa duceti la bun sfarsit un proiect. Cateodata aveti tendinta de a fi aroganti, egoisti si cateodata chiar dictatori cu cei care sunt in jurul vostru.

Numerologie – Numarul 2

Daca devii prea vulnerabil, cei din jurul tau pot sa profite de aceasta situatie. Provocarile pentru numarul 2 sunt dependenta, nelinistea, insecuritatea si extrema sensibilitate, care te fac sa devii descurajat mult prea usor si prea repede.

Esti un bun diplomat, prietenos si foarte sociabil, cu un foarte mare interes pentru relatiile umane. Increderea pe care o manifesti fata de cei care sunt in jurul tau te poate face sa pari cateodata prea dependent.

Numarul 2 este sensibil. Atributele pozitive ale numarului 2 sunt sociabilitatea, receptivitatea si capacitatea de a sti foarte bine cum sa adaptezi nevoile personale cu nevoile celor din jurul tau. Intelegi foarte bine oamenii si esti capabil sa te alaturi eforturilor lor in vederea reusitei. Esti foarte intelegator cu nevoile celor care sunt in jurul tau si ai o natura foarte romantica.

Numerologie – Numarul 3

Numarul 3 este foarte expresiv si emotional. Caracteristicile pozitive sunt creativitatea, sensibilitatea si imaginatia. Esti foarte entiziast, iti place foarte mult sa te distrezi, esti sociabil si prietenos. Iti place foarte mult sa fii in mijlocul prietenilor sa porti foarte multe conversatii. Apreciezi foarte mult libertatea emotionala si iti place foarte mult sa iti exprimi dragostea de viata.

Esti capabil sa iti exprimi ideile foarte usor si bine. Cateodata persoanele cu numarul holistic 3 au tendinta sa devina gelosi si sa dezvolte sentimentul de ura.

Au momente in care se pot simti timizi si nesiguri si atunci devin izolati sau sa se inchid in propria carapace. Satisfactiile lor emotionale provin din bucuria de a-si impartasi experientele de dragoste si intelegerea.

Numerologie – Numarul 4

Cei care au numaru 4 sunt foarte buni constructori si de cele mai multe ori sunt tot timpul implicati in noi planuri sau noi proiecte. Cateodata din pacate au tendinta sa devina lenesi.

Persoanele care au numarul 4 sunt foarte atrase catre afaceri, sincere si dependente. Ambitia si puterea ta te ajuta foarte mult in competille pe care le ai cu persoanele din jurul tau. Chiar daca esti foarte protector cu persoanele pe care le iubesti, ai tendinta cateodata, din pacate sa ii domini prea puternic si sa devii oarecum tiran.

Numarul 4 este fizic. Calitatile pozitive ale numarului 4 sunt practicabilitatea, aptitudinile organizatorice si autodisciplina. Esti sincer, direct si foarte muncitor, cu o mare dorinta de stabilitate. Esti rabdator, foarte atent la detalii. Intelegi foarte bine forma si ai foarte multe aptitudini practice.

Numerologie – Numarul 5

Numarul 5 este instinctiv. Calitatile pozitive ale numarului 5 sunt reactiile foarte rapide, actiunile hotarate si ingeniozitatea. Esti foarte entuziast si iti place foarte mult libertatea. Daca autodisciplina ta este concentrata intr-un mod pozitiv esti capabil sa fii foarte responsabil. De obicei esti schimbator si intreprinzator, iti place foarte mult sa intalnesti oameni noi si sa traiesti experiente diferite.

Esti capabil sa te adaptezi foarte repede la situatiile noi, datoria mintii tale foarte rapide. Partea ta negativa te poate face cam nelinistit si nu foarte ambitios in actiunile tale. Capabitatea ta de intelegere te poate face sa fii capabil sa iti folosesti in totalitate potentialul.

Esti capabil de foarte multe reusite, daca poti imbina gandirea ta rapida cu instinctele tale puternice. Ai tentinda sa folosesti foarte multa energie si devii foarte repede plictisit in momentul in care nu intervin foarte multe schimbari in viata ta.

Numerologie – Numarul 6

Cateodata ai tendinta insa sa judeci prea mult sau sa devii prea critic. Trebuie sa inveti sa iti accepti propriile imperfectiuni, pentru ca astfel vei fi capabil sa ii accepti pe cei din jurul tau si sa nu devii extrem de critic.

Ai nevoie de un partener intelegator, pentru ca familia este foarte importanta pentru tine. De cele mai multe ori esti perfectionist, iti place foarte mult sa fii creativ si artistic. Ai un gust foarte fin in ceea ce priveste frumusetea, forma, arta si esti capabil sa iti decorezi foarte frumos casa.

Numarul 6 este emotional si universal. Calitatile pozitive ale numarului 6 sunt idealismul, creativitatea, umanitarismul, intelegerea si viziunea. Esti foarte sensibil, responsabil si ai tendinta sa judeci viata dupa sentimentele tale. Ai raspunsuri foarte directe la reactiile oamenilor din jurul tau. Iti place foarte mult caminul tau si iesi cu foarte multa placere si usurinta in societate.

Numerologie – Numarul 7

Numarul 7 are o intuitie foarte buna si este foarte rational. Calitatile pozitive ale numarului 7 sunt sinceritatea, increderea, atentia la toate detaliile, metodologia si ingenoizitatea. Esti foarte atras sa reflectezi. Pentru ca iti place sa fii capabil sa iei propriile tale decizii, esti foarte tentat sa inveti foarte multe din propriile tale experiente.

Tendinta ta de a te simti nesigur te poate face sa devii foarte retras in anumite momente. Pentru ca esti tot timpul informat si meticulos, ai in general o memoria foarte buna si acumulezi in general foarte multe informatii.

Trebuie sa incerci sa previi izolarea, pentru ca in anumite momente esti tentat sa devii cam retras. Iti place foarte mult sa scrii, sa citesti si aceasta te face foarte bun in domeniul academic. Cateodata au tendinta sa se piarda in prea multe detalii, sunt enigmatici, secretosi, critici si lipsiti de sentimente.

Numerologie – Numarul 8

Trebuie sa inveti sa iti dezvolti rabdarea si intelegerea si intelegator. Provocarile numarului 8 sunt nelinistea, intoleranta, aviditatea de putere si lipsa de planificare. Esti capabil sa dai foarte multe sfaturi practice si protectie pentru cei care sunt in jurul tau.

Pentru ca iti doresti foarte multe achizitii materiale, ai o natura foarte ambitioasa. Pentru ca esti foarte perseverent, de cele mai multe ori te aflii in pozitii de conducere. Ai un simt foarte dezvoltat pentru afaceri si esti un foarte bun administrator.

Numarul 8 este emotional si foarte atras de partea materiala. Calitatile pozitive ale numarului 8 sunt convingerile foarte puternice. Esti motivant, hotarat si muncitor. Ai un caracter foarte puternic, cu valori puternice, abilitati executive si judecata foarte corecta. Ai tendinta sa domini pe cei care sunt in jurul tau.

Numerologie – Numarul 9

Numarul 9 este numarul universal. Calitatile pozitive ale numarului 9 sunt intelegerea, toleranta, rabdarea, integritatea, sensibilitatea si umanitarismul. Persoanele cu numarul 9 sunt foarte magnetice si enigmatice, cu o minte foarte receptiva si foarte stabile psihic. Esti foarte generos si intuitiv, cu premonitii puternice.

Idealist si impresionabil, esti capabil sa iti judeci viata cu foarte mare receptivitate. Chiar daca esti generos si intelegator, esti dezamagit in momentul in care ceilalti nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Cateodata ai tendinta sa cazi in melancolie.

Trebuie sa incerci sa iti dezvolti mai mult intelegerea, toleranta si rabdarea. Cateodata au tendinta sa fie egoisti, cam lenesi cu sentimentul de inferioritate. Iti place foarte mult sa calatoresti si poti avea multe avantaje din intalnirea de oameni noi sau situatii inedite.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!