Celebrul Dalai Lama şi-a dezvăluit secretele. Invata si tu din intelepciunea lui

Celebrul Dalai Lama şi-a dezvăluit secretele. Invata si tu din intelepciunea lui

Publicat de Larisa Moldovan pe 13 December 2017 in Dezvoltare PersonalaSfaturi

Uneori, lipsa de curaj sau rutina ne pot măcina pe interior, iar acest lucru ne face să ne transformăm şi pe exterior. Pentru că aceste probleme ale „omului modern“ uneori par fără cale de scăpare, celebrul Dalai Lama a formulat o serie de soluţii prin care ne putem recăpăta energia şi pofta de viaţă.

Motivul pentru care ne simţim uneori epuizaţi constant şi nu înţelegem de ce se petrece acest lucru ar putea sta în faptul că nu respectăm anumite obiceiuri. Pentru ca pofta de viaţă să ne revină, Dalai Lama a formulat o serie de obiceiuri care ne pot fi de folos. Sfaturile acestuia, potrivit „Bright Side“, sună în felul următor:

Respectă-ţi promisiunile făcute

Nu face promisiuni pe care nu le poţi păstra. În încercarea de a fi drăguţ vei ajunge ca lumea să te privească cu alţi ochi. Aşa că, dacă faci o promisiune ţine-te de ea.

Evită oamenii toxici

De multe ori, din dorinţa de a ajuta oamenii, ajungem să primim plângeri şi energii negative de la alţii. Înconjoară-te de oameni pozitivi şi evită-i pe cei pe care îi consideri toxici.

Plăteşte-ţi toate datoriile la timp

„Nu datora nimic nimănui“, ar trebui să fie un motto al vieţii tale. Plăteşte-ţi facturile la timp. Tratează-i pe ceilalţi aşa cum ţi-ai dori să fii tratat.

Învaţă cum să ierţi

Dacă alegem să trăim fără a ierta, atunci alegem să suferim. În loc să te otrăveşti cu ură alege să ierţi şi să treci mai departe, indiferent dacă cineva îţi merită sau nu iertarea. Fă asta ca să fii în pace cu tine. O să simţi că ţi s-a luat o greutate de pe umeri.

Concentrează-te pe ceea ce îţi place să faci

Uneori trebuie să facem lucruri care nu ne plac, dar, în acest caz, încearcă să rezolvi sarcinile impuse după care să te concentrezi pe ceea ce îţi place să faci.

Fiecare scop la timpul lui

E timp să te odihneşti şi timp pentru a acţiona. Ambele sunt importante şi necesare în viaţă. Nu uita asta.

Nu face dezordine şi fă ceva nou

Dacă vrei ca viaţa ta să fie în ordine, atunci pune-ţi hainele în ordine. Începe prin a reamenaja dormitorul sau lucrurile din dulap. Casa ta este o reflectare a energiei pe care o ai, iar dezordinea blochează fluxul normal al energiei. Aşa că dacă vrei să ai mintea limpede începe prin a aranja lucrurile din spaţiul personal.

Înfruntă belelele

Nu te ascunde de confruntări, dacă ceva te deranjează exprimă-ţi opinia şi nu ţine în tine. Nu aştepta ca soluţia să pice din ceruri. De cele mai multe ori e chiar în jurul tău, trebuie doar să fii atent.

Nu îţi neglija sănătatea

Nici măcar cea mai strălucită minte nu poate să funcţioneze fără o sănătatea de fier. Cei care au grijă atât de sănătatea fizică, dar şi de cea psihică sunt cei mai fericiţi. Petrece suficient timp având grijă de corpul tău.

Lasa viaţa să aibă un curs normal

Eşti parte din tot, iar totul e parte din tine. Nu te mai lupta cu viaţa, accept-o aşa cum e şi lasă-te purtat de val. Adu-ţi aminte că tu eşti cel care mânuieşte barca, scrie ziarul Adevărul.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!