Cele trei semne zodiacale cu cel mai puternic câmp energetic

Cele trei semne zodiacale cu cel mai puternic câmp energetic

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 February 2021 in AstrologieSpiritualitate

Fiecare dintre noi are propriul câmp energetic. Există oameni cu un câmp energetic slab. Astfel de oameni sunt adesea expuși la influențe negative din exterior și, prin urmare, se simt epuizați și obosiți. Starea lor de spirit se schimbă adesea, iar tulburările mentale, crizele nervoase și depresia devin o stare obișnuită pentru ei.

Pentru unii oameni, acest domeniu este atât de puternic încât pot transfera energia și vitalitatea lor, altor persoane. În plus, sunt greu de influențat, deoarece nu se lasă manipulării și niciunui control extern.

Putem să spunem despre astfel de oameni că sunt „puternici ca o piatră” și chiar așa este. Câmpul lor energetic super-puternic îi protejează de orice negativitate. Le permite pur și simplu să nu-l perceapă, deoarece nu lasă negativul din interior.

Astrologii susțin că energia umană este strâns legată de stele, sau mai bine zis de planetele care ne guvernează. Potrivit experților, câmpul nostru energetic depinde de semnul zodiacal sub care ne-am născut.

Dintre toate semnele, experții i-au identificat pe cei mai puternici și mai rezistenți la negativitate. Iată care sunt semnele zodiacului:

1. Peștii ocupă primul loc în clasamentul celor mai puternice semne emoționale. În ciuda senzualității și vulnerabilității Peștilor, aceștia se pot îndepărta cu ușurință de situațiile negative externe.

Datorită câmpului lor energetic puternic, Peștii se pot proteja complet într-o situație nepotrivită. Acest lucru le oferă armonie interioară și invincibilitate. Când reprezentanții acestui semn simt energie negativă în direcția lor,  aceștia își adună toată puterea și pornesc o reacție defensivă.

Se pot îndepărta atât de mult de o astfel de persoană încât, de exemplu, nici măcar nu vor auzi despre ce le vorbește. În plus, în comunicarea cu lumea exterioară, Peștii se ghidează după principiul: „când nu accepți negativul, rămâne la cel care l-a adus”. Știu chiar să înmulțească acest negativ și să-l returneze proprietarului său.

2. Gemenii s-au situat pe locul doi în clasamentul nostru. Cea mai mare slăbiciune a Gemenilor este comunicarea. Le place să comunice și să împărtășească informații cu ceilalți. În timpul unor astfel de conversații, Gemenii își eliberează de obicei negativitatea și o neutralizează. Adică, ei înșiși scapă de ea și nu le face rău altora.

Crezul de viață al reprezentanților acestui semn este „cea mai bună apărare este un atac”. Inconștient se înconjoară de un zid impenetrabil care returnează proprietarului orice negativitate trimisă. În plus, acest perete face ca Gemenii să fie invulnerabili și foarte rezistenți la criticile altor persoane. Gemenii nu numai că știu să se protejeze, ci știu să o facă frumos și cu beneficii.

3. Capricornii primesc bronzul clasamentului nostru. Acești oameni sunt foarte practici și cred doar fapte seci. Este dificil să-i convingi dacă opiniile altora sunt contrare principiilor lor. De asemenea, Capricornii au propria lor viziune asupra a tot ceea ce se întâmplă în jur și rareori și-o schimbă. Capricornii sunt foarte buni în a înțelege oamenii.

De îndată ce Capricornul simte gânduri rele, el se îndepărtează imediat și limitează comunicarea cu o astfel de persoană. La fel ca celelalte două semne anterioare, Capricornii au capacitatea de a oferi tot negativul care li s-a adresat.Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!