Ai puterea de a te vindeca si regenera singur, trebuie sa inveti cum sa faci asta

Ai puterea de a te vindeca si regenera singur, trebuie sa inveti cum sa faci asta

Publicat de Larisa Moldovan pe 25 January 2020 in Secrete

Corpul uman poseda un sistem biochimic de puternica vindecare si regenerare. Exemple de vindecare brusca si extraordinara – asa-numita vindecare miraculoasa, demonstreaza ce poate acest potential de reintinerire sa faca atunci cand este cu adevarat deblocat.

Aici aveti un proces in trei parti care trezeste aceasta profunda putere de vindecare si ar trebui inteles de catre toti cei ce sunt interesati de o viata lunga si sanatoasa. Cu cat exista mai multa concentrare in fiecare dintre cele trei faze… cu atat mai puternica este vindecarea si reintinerirea.

I. Faza Fundament – Purificarea : (Purificarea tine de sange) Fluxul sanguin este fluviul vietii corpului, un elixir incredibil care hraneste, umezeste si energizeaza sistemele organice responsabile pentru mentinerea existentei noastre fizice. Deoarece sangele executa asa de multe sarcini cruciale in corp, mentinerea lui pur si in flux continuu este esentiala pentru sanatate si pentru bunastarea noastra fundamentala. Daca rezervei de sange ii este permis sa devina supraincarcata de toxine, atunci punem bazele situatiei pentru inflamatie, boala, imunitate redusa si aceasta inlatura puternica biochimie regeneratoare a corpului.

Urmatoarele practici vor servi Fazei Fundament a puritatii sangelui: eliminarea alimentelor de tip junk food, maximizarea alimentelor pure, crude si organice, hidroterapia colonului, masaj limfatic, bai de soare si purificari ale organelor cu mijloace fitoterapeutice(plante medicinale).

II. Faza Transformatoare – Reechilibrarea. (Reechilibrarea tine de sistemul nervos) Sistemul nervos autonom nu se opreste niciodata din functionare cat timp suntem in viata. Operand independent de constienta noastra timp de douazeci si patru de ore pe zi, mentine in functiune toate organele noastre si intreaga masinarie ce constituie suportul vietii noastre. In plus, mai proceseaza un torent de informatii provenind de la simturile noastre in fiecare minut cat suntem treji. Cand sistemul nervos se supraincarca, experimentam stres sau o dizarmonie a sistemului in doua faze. Cu cat mai multa dizarmonie exista in sistemul nervos, cu atat mai mult corpul secreta propriile lui produse biochimice de stres. Acest lucru sporeste ritmul cardiac, ingusteaza sistemul circulator si polueaza mai mult sangele. Stresul mai si suprima puternicapurificare biochimie regeneratoare a corpului.

Urmatoarele practici vor servi Faza Transformatoare de reechilibrare: odihna, activitatile pe care le indragiti, masaj, exercitii de respiratie, exercitii de constientizare, meditatie, rugaciune, retea chiropractica, acupunctura si fomule pe baza de plante pentru armonizare.

III. Faza Regeneratoare – Reintinerire. (Reintinerirea tine de sistemul endocrin) O retea de glande situata profund in corp, caile sistemului endocrin sunt insasi mijloacele prin care energia si esenta naturii sunt convertite in hormonii si emotiile vietii umane. Sistemul endocrin are o raza de actiune care se extinde literal asupra fiecarei celule dinlauntrul nostru. Aceasta raza de actiune fara egal, combinata cu imensa lui capacitate de a efectua schimbari hormonale asupra intregului spectru al functiilor umane, face din sistemul endocrin caminul celui mai profund potential regenerator al corpului. Cand sangele este pur si curge liber, si cand sistemul nervos este reechilibrat si armonizat, deblocam cea mai profunda biochimie a sistemului endocrin; desfundam izvorul seret al vietii regeneratoare.

Urmatoarele practici vor servi Fazei Regeneratoare a Reintineririi: acupunctura, deosebita potenta a superalimentelor, Qi Gong, puternicele plante precursoare hormonale.

In mod traditional, acest proces in trei faze ar fi practicat in contextul unei retrageri in sanul naturii pentru vindecare profunda. In astfel de conditii efectele vindecatoare pot fi extraordinare. Chiar si asa, practica corecta in oricare dintre cele trei faze garanteaza rezultate vindecatoare. Vezi Tao al Reintineririi pentru practica deplin elaborata a reintineririi corporale.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!Distribuie pe Whatsapp
Distribuie pe Facebook
Distribuie pe Telefon

Despre Larisa Moldovan
Ne bucuram sa o avem in echipa noastra pe Larisa, o profesionista desavarsita care a adus siteului revistasufletului.net un plus de valoare. Se ocupa de editat si publicat articole inca din 2010, in tot acest timp acumuland experienta pe care astazi o imparte cu noi toti!